Horoscopul lunii mai  – zodia Berbec

Luna mai promite să fie o perioadă prosperă pentru nativii Berbeci care au găsit un drum drept și sunt consecvenți cu deciziile pe care le-au luat. Pentru Berbecii nehotărâți, astrele anunță iar schimbări în plan profesional și posibil pierderi. Însă acestea pot apărea la început de lună și vor fi de scurtă durată. Situația se poate redresa din a doua decadă. Pe de altă parte, nativii Berbeci care vor avea parte de schimbări frumoase în viața personală vor descoperi că iubirea este tot ce au nevoie pentru a fi fericiți.

Horoscopul lunii mai – zodia Taur

Conjunctura astrală din luna mai este destul de bună pentru zodia Taurilor, mai ales în ceea ce privește munca, investițiile și câștigurile. Se știe cât de muncitori sunt Taurii și cât de ambițioși! Iar cei care au început o carieră nouă în primăvara acestui an, încep să câștige mai bine din luna mai. Trebuie să acționeze cu calm, să calculeze întotdeauna profitul înaintea dezavantajelor și vor găsi mai repede soluția de a aduna bani. În dragoste, viața Taurilor nu se schimbă prea mult, decât dacă sunt nefericiți și vor să se despartă de partenerii cu care nu mai au nimic în comun.

Horoscopul lunii mai – zodia Gemeni

Mercur și Venus vor ajunge treptat în zodia Gemenilor, la începutul lunii mai, producând diverse schimbări, unele mai bune, altele mai puțin bune. Nativii Gemeni trebuie să dovedească și la muncă, și acasă că pot face față presiunilor și că pot fi oameni de încredere. Partenerii lor au nevoie să îi vadă mai implicați, mai responsabili și mai maturi, ceea ce ar putea genera discuții neplăcute în cuplu. Dar lucrurile se vor îmbunătăți curând. În a doua decadă a lunii mai deja norocul va sosi mai des în viața Gemenilor și vor avea zile mai senine

Horoscopul lunii mai – zodia Rac

Luna mai poate fi o perioadă foarte bună pentru nativii Raci care au nevoie de mai multă stabilitate în viața personală. Mulți nativi vor reuși să își organizeze mai bine viața de cuplu și obligațiile din căsnicie, astfel încât să aibă liniște și armonie. La muncă, Racii vor fi mai creativi, se vor implica mai mult în ceea ce fac și vor demonstra că pot fi responsabili. Unii dintre ei vor avea șansa să plece în delegații în străinătate, alții pot ajunge să lucreze direct cu șefii importanți, care știu să răsplătească munca peste program.

Horoscopul lunii mai – zodia Leu

Nativii Lei vor avea o lună excelentă din punct de vedere al relațiilor de cuplu, al căsniciei și iubirii. Leii pot primi toată afecțiunea și pasiunea pe care și-o doresc din partea celor pe care îi iubesc, dacă dau dovadă de răbdare cu partenerii lor. Astrele îi ajută să redescopere împreună lucrurile simple care îi făceau odinioară atât de fericiți în cuplu. Iubirea este doar la un zâmbet distanță! Dar nu suportă micile ambițiile și geloziile. O dragoste frumoasă trebuie să fie lipsită de orgolii și gelozie nejustificată.

Horoscopul lunii mai – zodia Fecioară

Nativii Fecioare se vor bucura de câteva perioade foarte norocoase în luna mai. Generoasa Venus va aduce zile romantice și clipe de pasiune nativilor cu acest semn, mai ales în a doua decadă a lunii mai. Mulți nativi își vor împlini dorințele mult mai repede datorită partenerilor de cuplu. Preocupați de carieră, așa cum sunt de obicei, nativii din Fecioară vor avea parte de vești bune și în acest sector al vieții. Pentru mulți dintre ei apar oferte bune de angajare în a doua jumătate a lunii.

Horoscopul lunii mai – zodia Balanță

Balanțele vor avea parte de multă dragoste în luna mai, ba chiar de momente pasionale cum rar au trăit. Șansa de a cunoaște dragostea se va ivi când se vor aștepta mai puțin, iar aceasta este o veste bună pentru nativii singuri, care au nevoie de relații stabile. Inclusiv Balanțele căsătorite vor avea parte de schimbări foarte bune pentru căsnicia lor și se vor bucura de mai multă pasiune și comuniune cu soții sau soțiile lor. Luna nouă din Taur, din data de 11 mai, va fi un moment benefic pentru zodia Balanței.

Horoscopul lunii mai – zodia Scorpion

Astrele anunță o perioadă prosperă pentru Scorpioni care au șanse mai mari să se bucure de un buget solid în luna mai. În carieră, Scorpionii care au o situație stabilă și un loc de muncă bun, vor primi bonusuri și oferte financiare promițătoare. Pentru mulți alți Scorpioni, nu este exclus ca o sumă importantă de bani să vină de la rude sau de la părinți pentru a face achiziții noi. Din data de 13 mai, când Jupiter trece din Vărsător în Pești, se anunță șanse și momente norocoase pentru Scorpioni și din punct de vedere al relației de cuplu.

Horoscopul lunii mai – zodia Săgetător

Săgetătorii trebuie să fie atenți la orice oportunitate ar apărea în mediul lor profesional. Chiar dacă este o perioadă mai dificilă și puține companii își schimbă angajații, vor exista câteva oferte atractive. Pe de altă parte, Săgetătorii vor avea mai mult sprijin în familie pentru proiectele lor personale sau pentru călătorii. A doua jumătate a lunii mai, nativii Săgetători se pot bucura de câteva drumeții, excursii și scurte călătorii pe care le-au tot amânat până acum.

Horoscopul lunii mai – zodia Capricorn

Capricornii trebuie să urmărească îndeaproape orice schimbare care le-ar putea afecta parcursul profesional. În luna mai, vor avea ocazia să facă o alegere care îi va ajuta pe viitor să se afirme. Va fi o perioadă bună pentru cei angajați deja în companii solide, care au fost mai puțin afectate de pandemie. Capricornii care nu au un loc de muncă bun pot căuta acum oferte noi și pot fi și ei norocoși. În viața de cuplu sau în căsnicie, nu se întrevăd mari schimbări, dar nativii acestei zodii se vor bucura de o anumită stabilitate.

Horoscopul lunii mai – zodia Vărsător

Luna mai este dinamică și destul de încărcată pentru nativii Vărsători. Mulți nativi vor munci foarte mult, uneori peste program, pentru că situația lor la locul de muncă va fi mai complicată. Trebuie doar să fie flexibili și să își păstreze cu grijă beneficiile pe care le au deja la muncă. Pe de altă parte, Vărsătorii sunt predispuși afecțiunilor respiratorii și este posibil ca o simplă răceală să genereze complicații, dacă au probleme de sănătate mai grave. Trebuie să aibă grijă de ei să nu se îmbolnăvească în această perioadă.

Horoscopul lunii mai – zodia Pești

Nativii Pești stau bine cu banii, în luna mai, dar este posibil să fie tentați de cumpărături scumpe sau de călătorii costisitoare și să intre în datorii. Merită să împrumute bani de la prieteni, doar dacă știu că îi pot returna curând. Viața lor este mult mai plină în luna mai. Vor reuși să finalizeze anumite proiecte personale și se vor bucura de stabilitate în dragoste. Vestea bună este că, în timpul liber, vor reuși să petreacă mult mai bine decât în perioadele anterioare ale anului.