Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește horoscopul lunii mai 2020 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Zodiile norocoase în dragoste

Taur

Astrele încearcă să-ți aducă aminte că viața poate fi dinnou roz, dar tu trebuie să îi dai mai multă culoare. Toate par să fie de partea ta și te vor ajuta să realizezi lucruri la care nici nu te gândeai, chiar dacă viața se desfășoară acum pe un perimetru restrâns. Înainte de toate, te va inspira dragostea!

Balanță

Venus va fi generoasă cu zodia ta și poate avea câteva vești surprinzătoare. Se pare că partenerul de viață te va susține când te aștepți mai puțin și va găsi o cale să te convingă de toată dragostea lui. Vor fi și momente tensionate, dar Mercur va îndulci lucrurile și te va face să te bucuri de relația voastră.

Pești

Începe o perioadă tensionată, în prima jumătate a lunii mai, dar astrele te vor răsplăti cu generozitate pentru răbdarea ta. Indiferent de obstacole, trebuie să ai încredere în tine pentru că vei avea multe de câștigat! Iar dragostea te va inspira la fiecare pas și vei avea lângă tine un om de mare încredere.

Zodiile norocoase la bani

Berbec

Îți va merge mult mai bine în cea de a doua jumătate a lunii mai, când astrul zodiei tale, Marte, va tranzita zodia Peștilor și va primi influențe benefice din partea acestei zodii de Apă. Se pare că vor veni atunci vești mai bune legate de bani. Iar, acasă, în familie, va fi mai multă pace pentru că veți înțelege să faceți toți mici sacrificii.

Leu

Ascultă vocea intuiției în orice problemă de muncă sau de afaceri. Te va conduce spre succes, chiar dacă, de obicei, nu ai încredere în ea. Prima jumătate a lunii mai va fi o perioadă bună pentru idei noi și pentru șanse de a câștiga mai bine. În a doua jumătate a lunii, trebuie să fii foarte chibzuită cu banii.

Săgetător

Mercur este deosebit de generos și îți oferă tot timpul din lume să te ocupi de tine și de proiectele frumoase pe care le-ai amânat. Luna aceasta, tu ești în prim plan, iar visurile la care ai renunțat cândva se pot împlini deoarece vei fi ajutată de iubitul tău care are mare încredere în tine.

Horoscopul lunii mai 2020

Zodiile norocoase în carieră

Gemeni

Venus va fi alături de tine de la începutul lunii mai și va aduce o speranță nouă legată de locul tău de muncă sau de o carieră nouă. După zilele tensionate din aprilie, în luna mai vor veni și vești mai bune de la șefi sau de la clienți mai vechi, care vor avea nevoie de tine și pe viitor.

Fecioară

Unele lucruri trebuie să rămână în trecut, iar astrele îți vor da o lecție importantă despre renunțare și acceptarea compromisurilor. Numai așa vei reuși să mergi mai departe, fără pierderi și să descoperi o altă carieră sau o altă meserie care ți se potrivește mult mai bine.

Scorpion

Evenimente noi sau situații mai puțin obișnuite te vor forța să îți schimbi planurile! Ai nevoie de o atitudine nouă și de o altă perspectivă asupra muncii tale. Din 20 mai, Marte te provoacă să faci o alegere dificilă, vor fi ședințe peste ședințe și câteva complicații, dar te vei descurca onorabil.

Zodiile mai puțin norocoase

Rac

Este timpul să încerci ceva nou și să te faci remarcată! Dacă ai o idee ingenioasă sau vrei să lucrezi în alt domeniu, acum este timpul să faci schimbarea pe care ți-o dorești. Luna mai va fi o perioadă a încercărilor și este posibil să ai câteva eșecuri, dar nu trebuie să te demoralizezi. Viața merge înainte!

Capricorn

Încearcă să găsești preocupări sau activități noi, care să îți aducă satisfacție și relaxare. Jupiter favorizează acum proiectele individuale. Ți-ar prinde bine să înveți o limbă străină, dacă tot îți petreci mai mult timpul pe acasă sau să înveți să dansezi folosind cursurile on-line. Nu te lăsa demoralizată de micile eșecuri, arată horoscopul lunii mai 2020.

Vărsător

Luna mai poate fi o perioadă critică, de aceea trebuie să profiți de cea mai mică șansă și de fiecare clipă frumoasă! Saturn retrograd nu îți oferă prea multe ocazii de câștig, așa că trebuie să te mulțumești cu un buget restrâns. Dar îți poate arăta drumul spre o nouă carieră. Analizează toate oportunitățile și vei avea de câștigat!