Zodiile cu noroc în dragoste

Săgetător

Cu toate problemele care au apărut până acum, Săgetătorii nu au uitat să se bucure de viață și să mențină vie dragostea în viața lor. Iar luna aceasta, iubirea va fi cea care le va aduce cele mai mari bucurii. Fie că ești căsătorită sau doar într-o relație nou începută, zilele vor fi pline de dragoste și vei avea alături de tine un partener de încredere.

Vărsător

Luna aceasta îţi aduce multă dragoste şi linişte în familie. Jupiter, astrul care ocroteşte viaţa intimă a nativilor din Vărsător, aduce veşti bune îndrăgostiţilor precum şi celor care vor să îşi refacă viaţa. Dacă eşti singură, în a doua jumătate a lunii mai vei avea câteva şanse să îţi găseşti un partener, un bărbat în care poţi avea cu adevărat încredere.

Pești

Începe o perioadă de relaxare şi o lună în care dragostea pare să câştige tot mai mult teren în viaţa ta. Încă din prima săptămână, te bucuri de mai mult timp liber şi te întâlneşti mai des cu persoana iubită. Dacă aţi avut discuţii neplăcute în trecut, veţi trece peste ele şi veţi fi mult mai apropiaţi. Dacă sunteţi deja căsătoriţi, se pare că veţi munci cot la cot să vă îndepliniţi un vis.

Horoscopul lunii mai 2019

Zodiile cu noroc în carieră

Gemeni

Este adevărat că influenţele benefice ale astrelor se vor simţi spre sfârşitul verii, dar şi până atunci vei avea câteva şanse frumoase. Primăvara trebuie să iei o decizie dificilă legată de locul tău de muncă. Norocul începe să îţi surâdă şi vei putea profita de o șansă în luna mai, poate de o colaborare care îți va aduce multe beneficii, arată horoscopul lunii mai 2019.

Leu

În această lună, Uranus este cel care îţi va aduce schimbări importante, victorii nesperate, dar şi obstacole care te vor provoca în carieră. Este timpul să te ocupi de un proiect nou, pentru că tu nu poți avea rezultate prea bune când te cufunzi în rutină. Caută o activitate sau un parteneriat care să te pună în valoare și care să aibă și beneficii materiale.

Scorpion

Lucrurile par să se îndrepte şi să se aşeze într-o ordine firească, în special în plan profesional. În prima jumătate a lunii mai, încă mai ai probleme cu banii şi cu haosul de la serviciu. Dar, după data de 14, primeşti un salariu mai consistent şi îţi consolidezi poziţia pe care eşti angajată. Dacă nu ai un loc de muncă, spre sfârşitul lunii pot apărea oferte stabile.

Horoscopul lunii mai 2019

Zodiile cu noroc la bani

Berbec

Zodia ta poate avea un mare noroc financiar în luna mai. Iar dacă vei avea șansa să câștigi o sumă mai mare de bani sau să primești un loc de muncă mult mai bine plătit, te poți gândi la investiții serioase. Ultima lună de primăvară este cea mai potrivită să cumperi o casă. Veniturile tale vor fi mai consistente şi te gândeşti să faci o schimbare semnificativă în viaţa de familie.

Fecioara

Este o lună ciudată şi imprevizibilă. Problemele de la serviciu, apărute în aprilie, se vor prelungi, dar, paradoxal, este o situaţie din care nu ai foarte mult de pierdut până la urmă. Confortul şi siguranţa devin mai puţin importante, în timp ce călătoriile, micile aventuri sau capriciile vor ocupa primul loc, mai ales că vei avea și o sumă mai mare de bani.

Capricorn

Vei uita, pentru o vreme, de grijile legate de bani, iar viaţa ta socială va fi mai bogată. Câştigurile sunt mai bune în această lună, și se vor aduna lângă banii păstraţi din lunile anterioare. În familie, apar situaţii pe care uneori nu ştii cum să le rezolvi. Apar obstacole care îţi dau peste cap planurile mai deosebite, dar cu ajutorul banilor vei reuși să le rezolvi și să dormi liniștită.

Horoscopul lunii mai 2019

Zodiile mai puțin norocoase

Taur

Mercur îţi pune răbdarea la încercare în următoarele trei săptămâni. Întâmpini numeroase piedici în plan financiar şi profesional. Abia din vară, influenţa lui Mercur va fi favorabilă şi te va ajuta să îţi schimbi domeniul de lucru. Deocamdată, trebuie să ai mare grijă de economiile pe care le-ai adunat și de lucrurile tale de valoare.

Rac

Până la începutul verii, veniturile tale rămân modeste şi chiar există riscul să pierzi o sumă mare de bani în luna mai. Dar o relaţie incertă de dragoste se poate transforma într-o legătură durabilă. Dacă eşti singură, un prieten din anii trecuţi sau un fost iubit va încerca să se întoarcă în viaţa ta. Poate că vei pierde unele lucruri, dar vei primi și șanse care nu vin oricând.

Balanță

Încă de la începutul lunii mai, apar situaţii neprevăzute la serviciu pentru care trebuie să fii pregătită. Poate ar fi bine să îţi întrebi prietenii de pe acum de alte locuri de muncă. Dacă oamenii care te apreciază știu că ești în căutarea altui post, ai mai multe șanse să apară oferte bune când te aștepți mai puțin.

foto: 123rf.com

 

Citește și: Acestea sunt zodiile care vor câștiga bani frumoși înainte de Paști! Vezi dacă te afli printre norocoși!