Zodiile norocoase în dragoste

Leu

Eşti protejată de Venus, în aceste zile în care alte zodii au probleme în relaţiile afective. Cum astrele favorizează angajamentele, nu este exclus să te logodeşti, dacă ai deja un iubit care este hotărât să îşi schimbe viaţa şi să construiască un nou viitor pentru amândoi. Dacă eşti singură, vei avea ocazia să întâlneşti pe cineva, dar nu va fi o relaţie de lungă durată.

Balanța

Iubirea poate să apară mai înflăcărată în viața Balanțelor. Dacă eşti singură, trebuie doar să profiţi de invitaţiile prietenilor şi să ieşi mai mult la petreceri şi la întâlnirile lor. Nunţile, botezurile, aniversările sunt ocaziile tale preferate să cunoşti alţi oameni, iar de data aceasta poţi avea o întâlnire de neuitat cu micul Cupidon.

Capricorn

Reacţiile emoţionale sunt greu de controlat, iar un simplu flirt se poate transforma într-o pasiune de o viaţă. Dragostea la prima vedere nu este deloc obişnuită în viaţa Capricornilor, atât de calculaţi şi de rezervaţi. Dar, în luna mai, când marile astre protejează şi încurajează idilele, viaţa ta intimă poate cunoaşte o schimbare majoră.

Horoscopul lunii mai 2018

Zodiile norocoase la bani

Gemeni

Venus, planeta care favorizează câştigurile imediate, se apropie de Saturn şi îţi aduce veşti bune pe plan financiar. Este posibil să câştigi nişte bani din mici comisioane sau muncind câteva zile sau pentru cineva care are nevoie de ajutor. Sumele vor fi modeste, dar vor fi bine venite alături de salariul tău obişnuit. Eşti mult mai norocoasă luna aceasta decât celelalte zodii în privinţa câştigurilor.

Taur

Luna mai este o perioadă mult mai bună din punct de vedere financiar. Nu vei mai travsersa nicio perioadă dificilă. Din contră, eforturile tale vor fi răsplătite pe măsură şi te poţi bucura de stabilitate. După 20 mai, ai toate şansele să recuperezi bani pierduţi, datorii uitate pe la prieteni sau cheltuielile pe care le-ai regretat în trecut.

Scorpion

Este momentul să te gândeşti foarte bine la necesităţile financiare pe care le vei avea în viitor şi să încerci să pui bani deoparte. Jupiter este cel care îţi influenţează situaţia materială în luna mai, iar de acum încolo te va ajuta să treci cu bine peste perioadele mai puţin prospere. Din acest punct de vedere, până la sfârşitul lunii, vei avea vești bune, arată horoscopul lunii mai 2018

Zodiile norocoase în carieră

Berbec

Este o perioadă excelentă să începi să lucrezi la proiecte noi, chiar dacă nu au nicio legătură cu serviciul tău obişnuit și nu îți vor aduce profit imediat. Dacă îţi cauţi un alt loc de muncă, vei primi oferte promiţătoare după data de 16 mai. Pe de altă parte, dacă vrei să îți continui studiile, acum este momentul să mergi iar la cursuri de specialitate.

Săgetător

Pluton transformă dintr-o dată în avantaje situaţiile dificile şi obstacolele pe care le-ai întâlnit până acum. În viitorul apropiat, Pluton te va ajuta să laşi în urmă lucrurile neînsemnate şi să te concentrezi pe ceea ce este important în carieră. Vei avea un mai mare control asupra muncii tale şi vei beneficia, poate, chiar de o avansare.

Pești

Marte din semnul Leului impulsionează întâlnirile de afaceri, ofertele de locuri de muncă şi contractele bănoase. Este o perioadă excelentă pentru nativii Pești care doresc să facă un progres semnificativ în carieră sau pentru cei care se gândesc la noi afaceri. Dacă ești ambițioasă, vei avea o perioadă dinamică luna aceasta, arată horoscopul lunii mai 2018.

Zodiile mai puțin norocoase

Rac

Vei traversa o perioadă mai încordată, chiar dacă ea debutează sub semnul Lunii noi şi al lui Venus din Balanţă. Astrele care încearcă să te ocrotească intră în conflict cu Uranus din Berbec. Viaţa de familie va fi liniştită doar dacă reuşeşti să ocoleşti necazurile şi să le ţii departe de copiii tăi. Nu este exclus să apară și probleme de sănătate, de aceea trebuie să fii prudentă!

Fecioara

Luna mai poate fi o lună mai puțin norocoasă în ceea ce privește banii. Se aglomerează proiecte noi, vei munci mai mult, dar nu vei fi mulţumită de rezultate, în final. Dacă trebuie să semnezi un contract, trebuie să fii atentă la suma de bani menţionată în acte, precum şi la responsabilitățile pe care le vei avea, avertizează horoscopul lunii mai 2018.

Vărsător

Lucrurile stagnează în privinţa câştigurilor. Trebuie să fii prudentă şi să nu te aventurezi să cheltuieşti mai mult decât îţi permiţi. Datoriile făcute acum vor fi mai greu de plătit în cursul acestui an. În cuplu, situaţia poate deveni tensionată din cauza problemelor cu care se confruntă persoana iubită.

sursa foto: Shutterstock