Berbec

Prima lună de vară este plină de evenimente deosebite la serviciu. Vor fi perioade lungi foarte aglomerate, cu discuţii neplăcute şi întâlniri urgente. Vei avea momente în care vei fi tentată să renunţi, dar trebuie să te ambiţionezi şi să demonstrezi că poţi face faţă şi perioadelor mai grele. Deja, spre sfârşitul lunii, şefii sau colegii vor găsi soluţii ca lucrurile să se rezolve mai uşor. Un membru al familiei este posibil să plece departe de casă pentru o vreme.     

Taur

Vara aceasta îţi aduce multă dragoste şi linişte în familie. Saturn, planeta care ocroteşte viaţa intimă a nativilor din Taur, porneşte pe un drum ascendent şi aduce veşti bune îndrăgostiţilor precum şi celor care vor să îşi refacă viaţa. Dacă eşti singură, în luna iunie vei avea câteva şanse să îţi găseşti un partener, o persoană în care poţi avea cu adevărat încredere. Merită să ai încredere în dragoste luna aceasta, deoarece astrele vor fi de partea ta. Pe de altă parte, Venus va avea grijă și de sănătatea ta în iunie și vei scăpa de griji.

Gemeni

Începe o perioadă de relaxare şi o lună în care dragostea pare să câştige tot mai mult teren în viaţa ta. Încă din prima săptămână, te bucuri de mai mult timp liber şi te întâlneşti mai des cu persoana iubită. Dacă aţi avut discuţii neplăcute în trecut, veţi trece peste ele şi veţi fi mult mai apropiaţi. Dacă sunteţi deja căsătoriţi, se pare că veţi munci cot la cot să vă îndepliniţi un vis, o dorinţă amânată de anul trecut. Saturn te va ajuta să îţi convingi soţul să îţi fie alături.  

Rac

Vei uita, pentru o vreme, de obligaţiile de la serviciu, iar viaţa ta socială va fi mai bogată. Câştigurile sunt mai slabe în această lună, dar te vor salva banii păstraţi din lunile anterioare. În familie, apar situaţii pe care uneori nu ştii cum să le rezolvi. Apar obstacole care îţi dau peste cap planurile mai deosebite. În schimb, se anunţă veşti bune legate de copii, care par să aibă succes la școală. În dragoste, lucrurile par să se îndrepte pe calea pe care o doreşti, iar planurile de cuplu încep să prindă contur după data de 10 iunie.  

Leu

În primele zile ale lunii iunie, anumite evenimente de familie îţi schimbă planurile pentru întreaga vară. Îţi vei împlini şi visul de a călători departe de casă, dar nu vei mai pleca în interes de serviciu sau singură. De data aceasta, te vor însoţi persoane dragi, deşi unele din ele s-ar putea să îţi creeze probleme. În iunie cheltuieşti mulţi bani şi ar fi bine să fii foarte atentă la ceea ce îţi doreşti şi la ceea ce cumperi. Încearcă să faci investiţii care să merite cu adevărat.

Fecioară

Bugetul familiei pare să fie mai mic, fie că pierzi o sursă de venit, fie că apar obligaţii financiare neprevăzute. Până la jumătatea lunii iunie, vin veşti sau invitaţii la evenimente din viaţa prietenilor apropiaţi. Poate că ar fi bine să te pregăteşti deja pentru o nuntă sau pentru un botez. După data de 11 iulie, te aşteaptă o schimbare care nu îţi este întru totul favorabilă. Vei fi nevoită să faci un compromis sau să ceri sprijinul unor persoane care nu sunt amabile de felul lor.

Balanță

Vei începe luna iunie cu entuziasm şi reuşeşti să îţi îndeplineşti câteva dorinţe mari încă din primele zile. Dacă ai tot avut probleme de sănătate până acum, par să se risipească sub influenţa benefică a lui Venus. Este o perioadă în care vei pune capăt unor tratamente de lungă durată. Din punct de vedere financiar, lucrurile nu se schimbă foarte mult în comparaţie cu luna precedentă. În schimb, vei face o alegere care îţi va aduce multă bucurie pe viitor și îți va fi mai bine la serviciu. Poate fi vorba de o carieră nouă.   

Scorpion

Se anunţă mari schimbări din punct de vedere profesional. Probabil că vei fi nevoită să îţi schimbi domeniul de lucru, dacă nu vrei să faci un compromis la actualul loc de muncă. Spre sfârşitul lunii iunie, vor apărea ocazii bune să câştigi mai bine şi să ai o slujbă mai bună din toate punctele de vedere. Trebuie doar să ai răbdare şi să treci peste obstacolele care te aşteaptă, fără să îţi sacrifici familia și planurile tale personale, arată horoscopul lunii iunie 2023.

Săgetător

Primele zile de iunie sunt liniştite, lipsite de evenimente importante şi ar fi timpul să îţi iei un scurt concediu, dacă simţi nevoia să te odihneşti. După data de 13 iunie, situaţia se va schimba şi vei avea de înfruntat o perioadă mai dificilă. Trebuie să faci un compromis la serviciu şi să te ocupi de o problemă de familie pe care celelalte rude o tot amână. Până la urmă, tot tu trebuie să îţi sacrifici timpul liber şi să o rezolvi, să umbli după actele importante sau să îţi însoţeşti părinţii la notar, avocat sau medic.

Capricorn

Vor veni veşti mai bune în luna iunie şi par să se rezolve problemele casnice care ţi-au făcut zile amare până acum. La serviciu, după data de 7 iunie, atmosfera se mai destinde şi vei reuşi să te adaptezi noilor condiţii. Dacă, totuşi, preferi să pleci, Uranus va fi de partea ta şi se pare că vei găsi un alt loc de muncă până la sfârşitul verii. Cea de a doua jumătate a lunii este o perioadă în care te va preocupa destul de mult sănătatea ta şi aspectul tău fizic. Poate fi o perioadă optimă pentru diete.

Vărsător

Eşti provocată să faci schimbări în viaţa personală, să acorzi mai mult timp relaţiei de dragoste, dacă aceasta se află la început. Dacă vrei să îţi păstrezi o anumită independenţă, ar fi bine să discuţi sincer cu partenerul tău, pentru că relaţia voastră nu va avea de suferit. Cum astrele nu prevăd probleme de cuplu în această lună, se pare că el va înţelege situaţia. Întâlnirile mai rare, pentru o scurtă perioadă, vor face relaţia voastră mai deosebită.

Pești

Câştigurile sunt modeste în luna iunie, dar ai parte de surprize şi evenimente plăcute care vor compensa bugetul mai sărac de care vei dispune. Este important să faci economii sau cheltuieli cumpătate, pentru a te simţi bine oriunde ai pleca şi indiferent de situaţiile prin care vei trece. Începe o perioadă în care trebuie să faci mici sacrificii şi să te bucuri de ceea ce ai obţinut deja, fără să te aştepţi la schimbări importante. Ceea ce ai acum este mult mai important decât ceea ce visezi că vei obține, arată horoscopul lunii iunie 2023.