Zodiile norocoase în dragoste

Rac

Ai toate motivele să fii fericită și să te bucuri de fiecare zi, în luna iunie. Influența lui Venus va readuce pasiunea în relația de cuplu și vei primi vești bune din partea soțului sau a bărbatului pe care îl iubești. Veți reuși să realizați împreună câteva lucruri pe care le-ați amânat în trecut.

Capricorn

Luna aceasta ești norocoasă deoarece Venus te însoțește pas cu pas și îndulcește zilele cu multă pasiune și dragoste. Persoanele dragi vor fi alături de tine, te vor ajuta nu numai financiar, dar vor prelua și din obligațiile de zi cu zi. Iar tu vei petrece mai mult timp în cuplu.

Balanța

Planurile pe care ți le faci la început de lună trebuie să fie legate de dragoste și de distracții. Gândește-te la vacanța perfectă în doi, astfel încât să vă întoarceți mai fericiți, mai relaxați și mult mai legați unul de altul. Nimic nu se compară cu fericirea deplină în doi, se arată în horoscopul lunii iunie.

Zodiile norocoase la bani

Berbec

Mercur te răsfață în luna iunue cu darurile lui speciale: întâlniri cu prietenii dragi și distracții în timpul liber. Tot Mercur te răsplătește cu venituri consistente, dacă te implici în proiecte noi la serviciu sau dacă ești dispusă să îți asumi o colaborare, oricât de complicate ar fi lucrurile.

Gemeni

Este luna călătoriilor și ești tentată tot mai des să pleci, la sfârșit de săptămână, în locurile dragi, unde ai amintiri frumoase. Pe de altă parte este și luna banilor, pentru că vei avea șansa să câștigi mai bine. După data de 20 iunie poți aduna o sumă mai mare de bani pentru vacanțele și proiectele tale.

Leu

Zodia ta are numai de câștigat din tranzitul lui Mercur prin semnul Taurului și al Gemenilor. Marele astru al finanțelor te poate ajuta să găsești noi resurse pentru planurile tale de suflet și pentru bunăstarea familiei. Iunie poate fi o perioadă prosperă, dacă ești atentă la ceea ce ți se oferă.

Horoscopul lunii iunie 2017

Zodiile norocoase în carieră

Taur

Începutul lunii iunie poate aduce probleme de sănătate în familie, dar vei trece ușor peste zilele mai grele. La sfârșit de lună, după data de 20, te așteaptă vești mai bune din partea astrelor care vor deschide noi perspective în carieră. Profită de schimbările din jurul tău ca să ajungi pe un post mai bun.

Săgetător

Ferește-te de cheltuieli inutile sau de contractele riscante. Este timpul să faci economii, iar Mercur favorizează acum câștigurile, arată horoscopul lunii iunie. Depinde numai de tine să profiți de ocaziile care se ivesc în carieră, să înveți mult pentru a susține un examen dificil sau să demonstrezi că ești un bun profesionist.

Pești

Prima jumătate a lunii iunie poate fi o perioadă tensionată la serviciu. Muncești mult, dar vei găsi o cale să transformi munca în beneficii. Iar, din 20 iunie, Jupiter îți aduce bunăstarea și liniștea dorită și îți mai oferă și ocazia de a obține anumite avantaje la locul de muncă.

Zodiile mai puțin norocoase

Fecioara

Vei avea șansa să faci economii consistente la început de lună, dar vei cheltui mulți bani pe cadouri pentru cei dragi. Influența lui Venus te avertizează să nu faci risipă inutil și să încerci să pui deoparte câțiva bani și pentru tine. Nu se știe ce evenimente imprevizibile apar și vei avea nevoie!

Scorpion

Ține cont de bugetul familiei și de economiile personale, chiar de la începutul lunii. Planurile pe care ți le faci în iunie vor fi mai greu de pus în practică dacă nu dispui de o sumă de bani consistentă. Ia-ți măsuri de precauție din timp și încearcă să obții prețul corect de fiecare dată!

Vărsător

Primești vești neașteptate, iar planurile tale pentru viitorul apropiat se pot schimba. Saturn și Luna plină din 9 iunie vor aduce schimbări mari în relația de cuplu pentru fiecare Vărsător. Trebuie să fii foarte atentă ce alegeri faci și cum îți modelezi viața alături de partenerul tău.

sursa foto: 123rf.com