Zodiile norocoase în dragoste

Taur

Vei avea parte de multe lucruri frumoase în luna iunie, dar cu adevărat norocoasă vei fi în dragoste și vei primi noi dovezi de atașament și fidelitate din partea celui iubit. Dacă ești singură, Venus îți poate oferi șansa să cunoști pe cineva, dar trebuie să ai multă răbdare cu el la început.

Rac

Zodia ta primește vizita lui Venus, astrul care aduce întotdeauna surprize frumoase celor care vor să iubească și celor care vor să își întemeieze o familie. Poate că a venit timpul să faci un copil, poate că te vei gândi la nuntă, cert este că astrele grăbesc lucrurile și schimbă multe în viața ta.

Pești

Începând din luna iunie, până în noiembrie, Neptun va intra în mișcare retrogradă în zodia ta și te va obliga să îți revizuiești planurile personale și atitudinea față de partenerul de cuplu. Veți avea mai mult timp pentru voi doi și veți reuși să luați împreună o decizie foarte dificilă.

Zodiile norocoase în carieră

Berbec

Luna aceasta trebuie să te concentrezi asupra muncii tale și trebuie să cauți o soluție pentru a progresa în carieră. Șanse există, pot apărea mai multe oferte, dar trebuie să dai dovadă de seriozitate și să faci un compromis. Nimic nu vei primi pe gratis, dar îți va fi mai bine mai târziu.

Balanță

După o perioadă mai lungă de incertitudine, vei reuși luna aceasta să iei o decizie importantă pentru viitorul tău profesional. Fie că renunți la vacanțe și te dedici unei activități noi, din care vor ieși și bani, fie că te dedici doar familiei și accepți o colaborare de scurtă durată, cariera ta va lua o altă turnură.

Săgetător

Fii ambițioasă și încearcă să faci mai mult pentru cariera ta. Vara acestui an este plină de surprize, iar șansele vor apărea de unde te aștepți mai puțin. Este posibil ca o simplă întâlnire să te apropie de oameni de succes, care au nevoie de colaboratori noi și care te vor ambiționa și pe tine.

Zodiile norocoase la bani

Gemeni

Iunie debutează cu Luna nouă în zodia ta, pe data de 5 iunie, urmată de Mercur, patronul semnului tău astral și planeta care aduce întotdeauna noi șanse financiare pentru protejații ei. Situația ta financiară se echilibrează, iar, la sfârșit de lună, vin bani din surse neașteptate.

Leu

Alege cu grijă ceea ce vrei să realizezi și activitățile în care vrei să te implici pe parcursul lunii iunie. Ești una dintre puținele zodii care pot câștiga favorurile astrelor și care pot avea beneficii materiale mari, dar nu trebuie să îți irosești energia și economiile pe proiecte care nu te avantajează.

Fecioară

Zodia ta este în continuare gazda lui Jupiter, astrul șanselor și al beneficiilor, poziție care promite să te avantajeze din punct de vedere material. Dacă dispui de economii generoase, încearcă să investești într-o afacere care poate avea beneficii pe termen lung sau să investești în propria ta locuință.

Zodiile mai puțin norocoase

Scorpion

Marte te pune iar la încercare și bate pasul pe loc în zodia ta, făcând aproape imposibile planurile mai ambițioase. Luna aceasta este bine să te ocupi doar de tine, de familie sau de persoana iubită, dar mai puțin de carieră și de problemele financiare. Pune accentul pe dragoste și mai puțin pe ambiții.

Capricorn

Comunici mai bine cu cei din jur și mai ales cu membrii familiei, reușești să îți înțelegi mai bine copiii și ai mai mult timp pentru tine. Dar astrele nu te sprijini să realizezi nimic deosebit luna aceasta, astfel că este mai bine să aștepți alte perioade, mai favorabile. Sarcinile de la muncă devin mai grele.

Vărsător

Ai tendința să controlezi totul, deși nu întotdeauna reușești să iei cele mai bune decizii pentru tine și pentru cei apropiați. Luna aceasta, lasă-i pe ceilalți să preia controlul pentru că alegerile tale nu vor fi dintre cele mai fericite. Bucură-te de dragoste și de ceea ce ai deja. Prea multe nu vei primi în plus!

sursa foto: 123rf.com