Horoscopul lunii iunie – zodia Berbec

Viaţa nativilor Berbeci va căpăta mai multă stabilitate în luna iunie. Dacă la serviciu vor mai fi câteva momente tensionate, în dragoste şi în relaţia de cuplu se schimbă prea puţine lucruri. Nativii zodiei pot face planuri pe termen lung alături de partenerii de viaţă și reușesc să adune bani, dacă nu pleacă în vacanță. Nativii singuri pot avea întâlniri sporadice în cursul lunii iunie, dar o posibilă relaţie pe termen lung ar putea începe din august, când vor fi favorizați de Venus.

Horoscopul lunii iunie – zodia Taur

Zodia Taur scapă de influența retrogradă a lui Mercur, iar ușile închise până acum încep să se deschidă. Taurii pot beneficia de mai multe oportunități în luna iunie, iar cei care au bani pot face investiţii serioase. Decât să ţină banii la ciorap, mai bine cumpără obiecte de valoare care pot aduce beneficii în timp. Pe de altă parte, Venus îi sfătuiește pe Tauri să scape de datorii până în luna iulie, când se întrevăd anumite obstacole. Iunie va fi o perioadă bună pentru ei!

Horoscopul lunii iunie – zodia Gemeni

Mercur promite să fie generos cu zodia Gemeni după ce, toată luna mai, a ridicat tot felul de obstacole în calea nativilor. Din data de 3 iunie, Mercur revine la mersul direct în zodia Taur, apoi intră în Gemeni din data de 13 iunie. În a doua jumătate a lunii iunie, nativilor Gemeni în mod sigur le va merge mai bine, pot face mici investiții importante pentru confortul lor, pot găsi noi resurse de câștiguri și vor primi vești mai bune în familie.

Horoscopul lunii iunie – zodia Rac

Veştile bune întârzie să apară în luna iunie, iar nativii Raci trebuie să fie prudenți cu orice decizie pe care o iau. Vor avea un program încărcat la serviciu şi o mulţime de evenimente care destramă liniştea de acasă. Dar situaţia se va amelioara, treptat, începând cu data de 22 iunie. Racii ar fi bine să se îndrepte către activităţi sau proiecte pe care le pot îndeplini cu succes și ar fi bine să evite investițiile mari sau cumpărăturile de care nu au neapărat nevoie.

Horoscopul lunii iunie – zodia Leu

Începtul lunii iunie nu aduce nicio schimbare în privinţa câştigurilor. Mercur își încheie mișcarea retrogradă, dar veștile bune în privinţa bugetului vor veni abia în a doua jumătate a lunii. Nu este exclusă o schimbare în carieră, dacă tu simți că este necesară. Oricât de modestă ţi s-ar părea la început, în timp ea poate aduce noi beneficii. Vei avea şansa să descoperi şi alte domenii de interes sau o colaborare care îţi poate aduce bani.

Horoscopul lunii iunie – zodia Fecioară

Astrele care veghează viaţa personală sunt destul de generoase şi te ajută să consolidezi relaţia intimă. Dacă în cuplurile cu vechime, lucrurile se schimbă prea puţin, poate doar cu privire la destinaţiile de vacanţă şi renovarea casei, pentru Fecioarele singure luna iunie poate aduce surprize. Vei avea cele mai mari şanse să găseşti un partener, dacă te decizi să pui capăt singurătăţii. Iar schimbarea poate veni în urma unei scurte vacanțe sau a unei excursii făcute cu prietenii.

Horoscopul lunii iunie – zodia Balanță

Fii optimistă și nu lăsa pe nimeni să te demoralizeze. Ritmul de lucru va fi mai echilibrat în luna iunie, iar evenimentele din viaţa personală te vor determina să fii mai atentă faţă de persoanele apropiate. Familia şi dragostea sunt mereu o prioritate şi nicio problemă de la serviciu nu te va împiedica să zâmbeşti şi să fii optimistă. Tensiunile, reproşurile sau gelozia vor fi tot mai rare în relaţia de dragoste și trebuie să acorzi mai multă încredere partenerului de viață.  

Horoscopul lunii iunie – zodia Scorpion

Îți merge mai bine și sunt șanse mari să realizezi lucruri deosebite în luna iunie. Astrele te sfătuiesc să îţi păstrezi prezenţa de spirit şi să fii întreprinzătoare. Vei fi nevoită să munceşti mai mult şi să repari unele greşeli din trecut, fie ale tale, fie ale unei persoane dragi. Dar toate deciziile tale vor fi bune și vor aduce noi șanse. Din iunie, sunt favorizate viaţa de cuplu, planurile în doi şi mai ales distracţiile şi călătoriile. Nu rata nicio ocazie să pleci într-o drumeție antrenantă.

Horoscopul lunii iunie – zodia Săgetător

Prima jumătate a lunii iunie va fi puțin mai aglomerată şi mai solicitantă la muncă. Dar este şi perioada cu cele mai multe şanse să obţii venituri mai bune sau să găseşti o altă sursă de câştiguri. Până la sfârşitul lunii, este indicat să nu îţi faci niciun plan legat de banii pe care reuşești să îi pui deoparte. Din iulie, însă, situaţia se schimbă şi te poţi gândi la investiţii serioase. Până atunci, ai grijă de bugetul familiei și investește doar în educația copiilor.

Horoscopul lunii iunie – zodia Capricorn

A venit timpul să te gândești la vacanțe și concedii. Mercur favorizează achiziţia de lucruri mai scumpe, aparatură electrocasnică, o maşină nouă sau bilete de călătorie spre destinaţii îndepărtate. Dacă ai un buget pentru achiziții importante, încearcă să găsești cele mai bune oferte în luna iunie. Merită să investești acum în lucruri care pot aduce schimbări semnificative în căsnicie sau în viața de familie. Și copiii au nevoie de ceva nou!

Horoscopul lunii iunie – zodia Vărsător

Viaţa intimă, viaţa de familie şi planurile pe care ţi le faci împreună cu persoana iubită sunt favorizate din plin de Venus. Astrul iubirii va aduce vești bune, ceea ce poate însemna o schimbare de atmosferă în familie și mai multă deschidere din partea soțului. Lucrurile mai grele se pot rezolva mai ușor cu ajutorul lui, mai ales dacă aveți și un mic buget pentru investiții. Spre sfârșitul lunii, mare atenție la sănătate, la problemele pe care le poți avea din cauza inimii sau a tensiunii.

Horoscopul lunii iunie – zodia Pești

Este adevărat că îţi place să lucrezi pe cont propriu şi să nu depinzi de nimeni, dar Marte te va pune în câteva situaţii dificile, în care vei avea nevoie de persoanele apropiate. Pot apărea obligaţii noi la serviciu, dar echipa ta va găsi soluții. În afară de momentele mai tensionate de la muncă, luna iunie va fi lipsită de evenimente neplăcute. Datorită lui Venus te poţi aştepta la veşti mult mai bune. Fă-ţi planuri de vacanţă și de călătorii, pentru că munca va trece pe locul doi.