Zodiile cu noroc în dragoste

Gemeni

Mizează pe dragoste, pentru că ea îți va oferi cele mai fericite momente, mai ales că Venus traversează în această lună zodia ta! Alături de partenerul tău, vei reuși să realizezi câteva dintre obiectivele pe care le ai anul acesta, importante pentru viitorul relației de cuplu. Sau poți descoperi o dragoste nouă!

Scorpion

Tranzitul lui Venus prin semnul Gemenilor este de bun augur pentru nativele din Scorpion care au pierdut dragostea sau care vor să reaprindă pasiunea în cuplu. În luna iunie, vei avea ocazia să revitalizeze relația sau să găsești partenerul potrivit, mai ales dacă ai șansa să călătorești mai mult, arată horoscopul lunii iunie 2019.

Pești

În luna iunie trebuie să îți aperi dragostea și să o faci mai frumoasă! Te bucuri de una dintre cele mai fericite perioade ale anului și ai de partea ta astre puternice precum Luna nouă, Mercur sau Venus. Vei avea norocul să aduni mai mulți bani, dar cele mai frumoase momente le vei trăi alături de persoana iubită.

Zodiile cu noroc la bani

Rac

La jumătatea anului este o perioadă excelentă să aduni bani și să te gândești la vacanțe sau la proiecte noi. Planurile și distracțiile din vară vor fi mai bine organizate, dacă ai niște fonduri de rezervă. Iar, în luna iunie, în special în prima jumătate a lunii, vei reuși să faci economii și să te orientezi către oferte mult mai bune.

Balanță

Iunie începe cu vești bune pentru Balanțe, imediat după Luna nouă din data de 3. Ea poate aduce o schimbare favorabilă și vești mai bune din punct de vedere financiar. Fie că ești avansată, fie că pleci în altă companie sau primești bani din partea familiei, se adună venituri mai bune și poți face economii. Vei avea ocazia să colaborezi cu oameni care știu să plătească bine.

Capricorn

Venus și Mercur formează o conjunctură favorabilă pentru Capricorni în luna iunie. Datorită unor influențe bune, vei reuși să rezolvi câteva probleme urgente, să scapi de o datorie și să aduni mai mulți bani. Iunie este luna în care poți să aduni și iulie va fi luna în care poți să cheltuiești și să te distrezi!

Horoscopul lunii iunie 2019 – Zodiile cu noroc în carieră

Taur

Trebuie să pui accentul pe relații, pe comunicarea cu partenerii de calitate și mai ales pe legătura cu profesioniștii de la care ai ceva de învățat. Colaborarea este pe primul loc în luna iunie, iar relațiile cu oamenii din domeniul tău de activitate îți pot aduce șanse noi. Fie vor apărea contracte noi, fie vei cunoaște pe cineva dispus să te îndrume în carieră.

Săgetător

Va fi Lună plină, pe data de 17 iunie, în zodia ta, iar conjunctura astrală în care se petrece acest eveniment este favorabil carierei și schimbărilor. Iunie este o lună dinamică, plină de oportunități și profitabilă în ceea ce privește relațiile profesionale. Informațiile pe care le primești de la colegii de breaslă sunt foarte importante și te pot ajuta să faci un progres.

Vărsător

Poți avea o perioadă excelentă pentru carieră, în luna iunie, dacă ești ambițioasă. Fie că ai o funcție importantă sau doar un post obișnuit, vei avea noroc de o schimbare pozitivă. În preajma Lunii pline din data de 17 iunie, vei reuși să promovezi produsele sau serviciile la care lucrezi și să obții, poate, o avansare, , arată horoscopul lunii iunie 2019.

Zodiile mai puțin norocoase

Berbec

Fii cât mai activă și nu sta în casă când ai timp liber. Nu este în firea ta să lași lucrurile să treacă pe lângă tine, oricât de greu ți-ar fi. Chiar dacă ai ghinion la bani, poți să te distrezi și gratis și, mai ales, poți sta alături de prietenii care te apreciază. Fă tot posibilul să ai o viață socială mai bogată, să te apropii de oamenii cu relații și să îți cauți un alt loc de muncă.

Leu

Situația ta profesională este destul de tensionată și vei avea nevoie de o schimbare. Poate că nu toate planurile tale se desfășoară așa cum ți-ai dori luna aceasta, dar nu trebuie să stai cu mâinile în sân. Stai tu, îți stă și norocul! Fii activă, caută un alt loc de muncă sau încearcă să obții o colaborare de la colegii care pleacă în concedii.

Fecioară

Ai multe probleme de rezolvat și știi că vei avea nevoie și de o sumă mai mare de bani. Ești preocupată de bani, îți cam scapă printre degete, dar nu vei avea șansa să faci economii. Când te aștepți mai puțin, apar cheltuieli și obligații de familie costisitoare. Ferește-te, totuși, de credite la bănci, pentru că vei scăpa ușor de ele.

sursa foto: 123rf.com