Zodiile norocoase în dragoste

Taur

Luna iulie începe cu o perioadă tensionată, dar astrele te vor răsplăti mai târziu cu generozitate pentru răbdarea ta. Indiferent de obstacole, trebuie să ai încredere în tine și în persoana pe care o iubești, pentru că împreună veți realiza multe vara aceasta și veți avea de câștigat!

Fecioara

Mercur este deosebit de generos și îți oferă tot timpul din lume să te ocupi de tine și de proiectele frumoase pe care le-ai amânat. Luna aceasta, tu ești în prim plan, iar visurile la care ai renunțat cândva se pot împlini. Dragostea nu este nici ea departe, dacă știi să o încurajezi și să apreciezi ceea ce primești.

Pești

Notează-ți în agendă data de 9 iulie, când Luna plină din Scorpion îți va aduce o mulțime de vești frumoase. Vei avea parte de dragoste și armonie în familie, de împliniri sufletești care îți vor aduce bucurii mari. Dacă îți dorești să concepi un copil, luna iulie e perioada potrivită!

Zodiile norocoase la bani

Berbec

Venus va fi alături de tine de la începutul lunii și va transforma speranțele în dorințe împlinite. După zilele tensionate din lunile mai și iunie, acum te poți bucura de dragoste și de realizări frumoase alături de partenerul tău. Iar câștigurile tale vor spori treptat, după cum se poate vedea în horoscopul lunii iulie.

Gemeni

Este luna șanselor și trebuie să profiți de fiecare clipă! Îl ai alături de tine pe Mercur, patronul zodiei tale, care îți arată ce drum poți avea în carieră, pentru a obține o situație materială mai bună. Analizează toate oportunitățile și vei avea de câștigat, mai ales dacă muncești pentru tine!

Săgetător

Ascultă vocea intuiției în orice problemă de muncă sau de afaceri. Te va conduce spre succes, chiar dacă, de obicei, nu ai încredere în ea. Luna iulie este dominată de Mercur și de Soare care se află în zodia Leului și îți oferă un context favorabil câștigurilor.

Zodiile norocoase în carieră

Rac

Încearcă să găsești preocupări sau activități noi, care să îți aducă satisfacție și relaxare. Jupiter favorizează acum proiectele individuale, un hobby sau o colaborare din care vor veni și câștiguri frumoase. Dacă pleci într-o călătorie, profită de orice șansă să o prelungești, se arată în horoscopul lunii iulie.

Balanța

Marte pregătește o revenire în forță în zodia ta, cu vești surprinzătoare și schimbări pe care nu le poți ocoli. Vor fi și momente tensionate, dar Mercur va îndulci lucrurile și te va face să te bucuri de alegerile tale. Este foarte important să faci alegerea cea mai bună cu privire la noul tău loc de muncă.

Capricorn

Este timpul să încerci ceva nou și să te faci remarcată! Dacă ai o idee ingenioasă sau vrei să lucrezi în alt domeniu, acum este timpul să faci schimbarea pe care ți-o dorești. În luna iulie, trebuie să fii mai activă în plan profesional și să cauți un post mai bun, pentru că vei avea mai multe șanse.

Zodiile mai puțin norocoase în horoscopul lunii iulie

Leu

Evenimente noi sau situații mai puțin obișnuite te vor forța să îți schimbi planurile! Ai nevoie de o atitudine nouă și de o altă perspectivă asupra vieții tale. Marte și Mercur te provoacă să faci alegeri dificile, te vei simți uneori dată la o parte, dar vei reuși să lupți pentru ceea ce ți se cuvine.

Scorpion

Unele lucruri trebuie să rămână în trecut, iar astrele îți vor da o lecție importantă despre renunțare și acceptarea compromisurilor. Numai așa vei reuși să mergi mai departe, fără regrete și fără pierderi sufletești. Dragostea poate fi găsită când ai cea mai mare nevoie de ea!

Vărsător

Astrele încearcă să te convingă că viața e roz, dar tu ești cea care trebuie să îi dea mai multă culoare. Chiar dacă șansele nu par să fie de partea ta, la momentul potrivit vei avea alături oameni îndrăzneți care te vor ajuta să realizezi lucruri la care nici nu visai.

sursa foto: Shutterstock