Berbec

Prima decadă a lunii iulie poate fi dificilă. Vei simţi că astrele te împiedică să faci vreun progres, dar vei avea câteva victorii de care vei fi mândră. Mercur va aduce o schimbare deosebită în viaţa profesională. Vei avea ocazia să îţi schimbi domeniul de lucru şi să practici o meserie care se va dovedi mai bănoasă spre sfârşitul anului. La mijlocul lunii te vei confrunta cu obstacole de ordin financiar, dar situaţia se va redresa pe parcurs. Dragostea îţi oferă surprize modeste, dar contează mai mult stabilitatea în cuplu, decât schimbările pline de emoţii.

Taur

Iulie va fi o perioadă cu adevărat favorabilă nativilor din zodia Taurului, care îl au de partea lor pe Jupiter, un astru norocos. În primele zile, viața este echilibrată şi armonioasă, chiar dacă te mai confrunţi, din când în când, cu lipsa banilor. Până pe 10 iulie se poate spune că traversezi o perioadă de acumulare. La serviciu, norocul îţi va surâde la mijlocul lunii, când vei obţine anumite avantaje. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, șansele se vor ivi abia spre sfârșitul lunii august. În iulie, păstrează cu grijă ceea ce ai deja!

Gemeni

Vei fi pusă în faţa unor alegeri dificile, mai ales în prima decadă a lunii iulie. La serviciu, încearcă să împarţi poverile cu cei din jur, colegi cu experienţă, pregătiţi să treacă peste obstacole. În a doua parte a lunii, te vei bucura de mai multă independenţă și vei reuşi să îţi atingi obiectivele personale. Venus și Jupiter vor îmbunătăţi relaţiile intime şi te ajută să transformi o relaţie incertă într-o legătură durabilă. Dacă nu eşti sigură, însă, de viitorul vostru împreună, tot Venus este cea care te va ajuta să găseşti momentul prielnic pentru despărţire.  

Rac

Vei avea ocazia să te afirmi la actualul loc de muncă şi să descoperi că poţi lucra într-un proiect pentru care nu ai prea multă experienţă. Începând cu data de 20 iulie, relaţia de iubire şi buna înţelegere din familie vor fi pe primul plan. Vei prelua iniţiativa în planurile partenerului tău de viaţă, aducând schimbarea de care avea nevoie ca totul să decurgă în beneficiul lui şi al vostru. A doua parte a lunii iuli îţi poate aduce câştiguri foarte mari, dacă nu acumulezi datorii pe care trebuie să le plătești foarte repede, arată horoscopul lunii iulie.  

Leu

Saturn te avertizează să te gândeşti de două ori înainte de a lua o decizie şi să analizezi cu atenție resursele de care dispui luna aceasta. Vei descoperi că ai făcut o greşeală pe care trebuie să o îndrepţi cât mai repede, altfel familia ta va avea de suferit. Pe de altă parte, de la începutul lunii, te poţi gândi la proiectele pe care ai fost nevoită să le tot amâni în ultima vreme. Fie că vrei să cumperi o casă, fie că vrei să pleci în străinătate, cu siguranţă vei avea ocazia să pui totul în practică în ultima decadă a lunii iulie.

Fecioară

Profita de timpul liber să te odihneşti şi să te întâlneşti mai des cu cei dragi. Evenimente mari se anunță abia în ultima parte a lunii, când vei avea un program mai încărcat. Vei fi nevoită să te ocupi atunci și de lucruri care nu îți fac nicio plăcere. Jupiter te va pune în faţa unor alegeri dificile şi trebuie să fii atentă la ce îşi doresc ceilalţi, pentru că interesele lor te pot conduce pe un drum greşit. Din data de 26 iulie, vei simţi că roata se întoarce şi norocul vine de partea ta. Însă bugetul tău va fi mai puţin bogat decât în iunie, ca urmare a unor călătorii imprevizibile.

Balanță

Venus va fi mai generoasă în luna iulie şi te va răsplăti pentru răbdarea ta şi pentru toate eforturile pe care le-ai făcut până acum. O slujbă nouă, un post mai bine plătit sau chiar o dragoste nouă pot fi cadourile ei cele mai de preţ. Trebuie să profiţi din plin de toate ocaziile pe care ţi le crează Venus luna aceasta! Începutul lunii iulie este perioada benefică pentru a pune bani deoparte pentru vacanțe și călătorii. Iar sfârşitul lunii îţi poate aduce un loc de muncă nou sau o colaborare de care ai nevoie.

Scorpion

Întâmplări neobişnuite, momente inedite, mici accidente… dar nimic îngrijorător. Luna iulie va fi plină, iar momentele mai puțin plăcute vor trece repede. Te vei bucura de o perioadă prielnică pentru vacanțe, mai ales dacă vrei să pleci în străinătate. La începutul lunii, este posibil să pierzi ceva important și să te confrunți cu probleme de sănătate. Dar micile necazuri vor trece repede. După data de 16 iulie, situaţia ta financiară va fi mult mai bună şi vei reuşi să recuperezi pierderile, ba chiar să pui nişte bani deoparte.

Săgetător

Drumul pe care l-ai ales va aduce o nouă speranţă. Vei reuşi să scapi de o povară care ţi-a impus constrângeri în ultimele luni. Iar influenţa benefică a lui Jupiter va elimina treptat obstacolele profesionale şi personale care te împiedicau să evoluezi. Vei beneficia de şanse mari să îndrepţi situaţiile în care ai pierdut bani, spre exemplu, sau să îţi găseşti un alt loc de muncă. Când alții vor vacanțe și pleacă în concedii, pentru tine se poate deschide o nouă ușă și poți avansa în carieră.

Capricorn

Se pare că vei fi interesată mai mult de carieră în luna iulie, decât de vacanțe și concedii. Iar cele mai bune ocazii legate de muncă le vei avea în prima decadă a lunii. Relaţiile intime, iubirea, proiectele de cuplu vor fi în prim plan în a doua jumătate a lunii iulie. Iar Jupiter presară discuţii contradictorii şi reproşuri în familie. Vestea bună este că situaţia financiară stabilă poate aduce împăcarea şi evenimente de familie care te vor face fericită, arată horoscopul lunii iulie.  

Vărsător

În luna iulie, horoscopul arată că sunt protejate investiţiile imobiliare, dacă te gândeşti să îţi cumperi o casă sau o altă proprietate pentru siguranţa ta pe viitor. În a doua jumătate a anului, preţurile vor mai creşte, aşa că fă toate demersurile pentru cumpărare luna aceasta. Tot în iulie este posibil să treci printr-o schimbare foarte importantă legată de locul tău de muncă. Dacă ai ajuns la vârsta necesară, va fi momentul cel mai bun să te pensionezi sau să găsești o mică afacere pe care o poți dezvolta singură.

Pești

Saturn transmite vibraţii pozitive relaţiilor de familie şi de cuplu, iar dragostea va trece prin puţine momente tensionate. Luna iulie începe optimist, dar ai foarte mult de muncă, dacă vrei să te bucuri de un trai fără griji. Vei prelua obligaţii noi, fie de la celelalte rude, fie pentru că se va mări familia ta. Marte va aduce mici necazuri, mai ales financiare, în prima decadă a lunii, dar tonicul Jupiter te va ajuta să le depăşeşti. Nicio victorie nu va veni fără luptă, mai ales dacă trebuie să găseşti un echilibru între viaţa profesională şi cea personală.