Horoscopul lunii iulie – zodia Berbec

Mercur îţi aduce veşti bune şi şanse norocoase. În cea de a doua parte a lunii iulie, el traversează semnul Leului şi influenţează relaţiile de cuplu, dar şi planurile pe care vi le-aţi făcut împreună. Aveţi şanse mari ca totul să se împlinească aşa cum aţi dorit.

Horoscopul lunii iulie – zodia Taur

Te aşteaptă o perioadă mai dificilă la serviciu, cu obligaţii şi responsabilităţi noi. Dacă lucrezi pe cont propriu sau ai o funcţie de conducere, lucrurile se complică. Dar vestea bună este că munca ta va avea şi o răsplată pe măsură. Spre sfârşitul lunii iulie, situaţia ta materială se îmbunătăţeşte.

Horoscopul lunii iulie – zodia Gemeni

Zodia ta este o zodie a transformărilor, iar luna iulie pare să fie o lună predestinată în acest sens. Este posibil să apară schimbări majore în carieră sau în mediul tău profesional, care te vor obliga să iei alte decizii decât doreai. Dar astrele îţi sunt favorabile și poți primi noi avantaje.

Horoscopul lunii iulie – zodia Rac

Persoanele apropiate încep să aibă pretenţii şi aşteptări mai mari de la tine. Te vei simţi constrâns să le faci pe plac, să lucrezi pentru ele, să le ajuţi să îşi împlinească anumite dorinţe, fără să ai prea mult de câştigat. Dar astrele îţi vor oferi şi ţie câteva daruri și vei avea profit la sfârşitul lunii.

Horoscopul lunii iulie – zodia Leu

Lucrezi la proiecte noi, dar le păstrezi pentru tine deocamdată. Astrele te susţin în primul rând din punct de vedere material şi vei găsi fondurile necesare să îţi pui ideile în practică. Mercur ajunge în zodia ta în a doua parte a lunii și îţi aduce zile excelente sau şanse mari să călătoreşti în străinătate.

Horoscopul lunii iulie – zodia Fecioară

Astrele vor influenţa puternic situaţia ta materială, câştigurile de orice natură, datoriile sau cumpărăturile. Dacă la început ai cheltuieli mari, ultima decadă a lunii iulie este presărată cu şanse mai mari să îţi rotunjeşti bugetul. Încearcă să faci economii pentru o nouă vacanță.

Horoscopul lunii iulie – zodia Balanță

Începe o perioadă prosperă, care poate culmina cu o vacanță în străinătate. Astrele te vor ajuta în următoarele zile să recuperezi o bună parte din banii cheltuiţi pe nimicuri şi să pui deoparte pentru distracţiile de vară. Dacă ţi-ai planificat vreo călătorie în cea de a doua jumătate a lunii iulie, Mercur te va ajuta să pleci la drum fără probleme şi să fii alături de oameni dragi.

Horoscopul lunii iulie – zodia Scorpion

Iulie este o perioadă cu evenimente astrologice deosebite, iar zodia ta va fi profund influențată. Tranzitul lui Venus și a lui Mercur din Gemeni în Rac anunță schimbări imprevizibile, situații dificile, în care vei fi provocată să iei noi decizii. Dar vei avea și zile bune de vacanță în a doua decadă a lunii.

Horoscopul lunii iulie – zodia Săgetător

Păstrează-ți cu grijă economiile și ferește-te de planurile costisitoare ale familiei sau ale persoanei iubite. Chiar dacă îi superi, ar fi bine să refuzi prietenii sau rudele care cer bani cu insistență. Folosește-ți banii să călătorești mai mult în luna iulie și să descoperi destinații noi.

Horoscopul lunii iulie – zodia Capricorn

Relațiile cu prietenii vor fi importante la începutul lunii, mai ales dacă unii dintre ei te cooptează să lucrezi în aceeași companie. Ți-ar prinde bine o schimbare de carieră, mai ales dacă vine împreună cu o promovare. În a doua decadă a lunii, întâlnirile cu prietenii și micile distracții vor face vara mai frumoasă.

Horoscopul lunii iulie – zodia Vărsător

Vei lua legătura cu oameni din trecut, vei revedea colegi de odinioară și vei primi invitații la aniversări. Iulie va fi o lună plină de evenimente, mici distracții și călătorii. Te bucuri de vești bune, chiar dacă situația materială nu este așa cum te așteptai. Cheltuielile vor fi mult mai mari! Dar o parte dintre ele vor fi suportate de către partenerul de viață.

Horoscopul lunii iulie – zodia Pești

Iulie începe cu un buget modest, dar lucrurile se schimbă spre bine la jumătatea lunii. Se pare că vei avea parte de un bonus sau de o recompensă care vine târziu, dar este cu atât mai bună! Mercur reglează conturile cu cei care îți datorează bani. Pe de altă parte, va pune capăt unei situații neplăcute, pe care o suportai cu greu.