Horoscopul lunii ianuarie  – zodia Berbec

Te aşteaptă o lună plină, mai ales din punct de vedere profesional. Poate că îţi vei schimba locul de muncă, poate că vei căuta împreună cu prietenii noi surse de câştig şi chiar vei reuşi să încheie luna ianuarie cu ceva bani puşi deoparte. Va fi o perioadă care, poate, nu aduce succese spectaculoase, dar în mod sigur vei face un progres.  

Horoscopul lunii ianuarie – zodia Taur

Ține cont de faptul că Venus, astrul guvernator al zodiei tale, traversează constelația Capricornului și îți oferă o conjunctură bună pentru muncă, afaceri și negocieri. Venus este retrograd în Capricorn ceea ce arată odată în plus că trebuie să te ocupi de cariera ta. Important este să îţi păstrezi libertatea de acţiune şi să profiţi de şansele pe care ţi le oferă.

Horoscopul lunii ianuarie – zodia Gemeni

În prima parte a lunii ianuarie este bine să te concentrezi pe obligațiile de serviciu și să fii mai activă la ședințe, să te implici într-un proiect nou din care poți obține anumite avantaje. Pe de altă parte, trebuie să fii atentă la eventualele pierderi legate de o decizie greşită a superiorilor. În a doua jumătate lunii, când Mercur este retrograd, economisește bani!

Horoscopul lunii ianuarie – zodia Rac

Îți merge bine la muncă, dacă reușești să lucrezi singură. Eşti întotdeauna atrasă de ideile inedite şi dai dovadă de creativitate când eşti lăsată să lucrezi singură sau să conduci tu. Încearcă să te desprinzi de grup, să propui proiecte noi, individuale pe care să le duci la capăt, fără să te mai loveşti de colegii lipsiţi de iniţiative. Va fi o perioadă prielnică pentru cariera ta!

Horoscopul lunii ianuarie – zodia Leu

Luna ianuarie este luna în care poți face mai mult în plan profesional și te poţi face remarcată. Cu atât mai mult îți va merge bine dacă poţi lucra mai mult pe cont propriu. Succesul va veni, dacă eşti organizată şi harnică. Vei avea ocazii excelente în ianuarie, iar rezultatele se vor vedea începând cu luna martie când vei reuși să aduni mai mulți bani.

Horoscopul lunii ianuarie – zodia Fecioară

Ianuarie va fi o perioadă provocatoare pentru tine și vei fi plină de energie chiar de la începutul lunii, datorită Lunii noi din Capricorn. De-a lungul acestei luni, Venus va fi retrograd în Capricorn și face o conjuncție cu Mercur, retrograd și el în aceeași zodie, în ultima decadă. Întâlnirea dintre cele două astre este benefică pentru cariera ta, așa că nu sta cu mâinile în sân!  

Horoscopul lunii ianuarie – zodia Balanță

Relaţia cu soţul sau cu partenerul de viață are nevoie de o perspectivă nouă, dacă aţi neglijat în ultima vreme legătura intimă dintre voi. Venus te va sprijini în luna ianuarie să readuci pasiunea în viaţa voastră. Tot Venus este planeta care te va ajuta să începi un proiect frumos şi de lungă durată alături de persoana iubită. Poate fi un proiect digital care vă ajută pe amândoi în carieră.

Horoscopul lunii ianuarie – zodia Scorpion

Profită de orice moment de liniște după Revelion pentru a te odihni, pentru că nu va dura mult! Luna nouă din data de 2 ianuarie provoacă tot felul de evenimente și situații favorabile, pe care nu trebuie să le pierzi. Spre exemplu, ai putea deschide o mică afacere de familie, fără investiții mari. Sau poate fi vorba de un proiect de dimensiuni mai reduse, dar care aduce satisfacții.

Horoscopul lunii ianuarie – zodia Săgetător

Luna ianuarie are o energie aparte și este propice unor noi începuturi, mai ales dacă vor fi alături de tine soțul sau partenerul tău de cuplu. Ar fi bine să găsești activități plăcute, care vă vor ajuta să petreceţi mai mult timp împreună, să munciţi cot la cot şi să sărbătoriţi fiecare succes, oricât de mic, cu o cupă de şampanie. Cumva, dragostea, munca și proiectele se împletesc armonios luna aceasta.

Horoscopul lunii ianuarie – zodia Capricorn

Păstrează un echilibru între zilele de muncă şi perioadele de odihnă pe care le petreci cu cei dragi. Marte te avertizează că pot apărea boli de ficat, migrene sau afecțiuni digestive întreţinute de oboseala accentuată. Muncești mult în ianuarie, te simți obligată să faci mai mult pentru familie, dar trebuie să ai grijă și de tine și mai ales de sănătate, cu atât mai mult cu cât Venus este retrograd.

Horoscopul lunii ianuarie – zodia Vărsător

În familie, vor fi câteva momente tensionate la jumătatea lunii ianuarie. Vei fi nevoită să faci un compromis şi să fii mai înţelegătoare, mai ales dacă ai copii care trec printr-o perioadă dificilă la şcoală. Este posibil să îşi schimbe preferinţele de studii, să se îndrepte spre alte domenii. Și tu trebuie să te gândești la viitorul carierei tale, în ianuarie, și să faci o schimbare.

Horoscopul lunii ianuarie – zodia Pești

Ianuarie este luna legăturilor de familie, iar astrele te sprijină să restabileşti echilibrul de care ai nevoie în căsnicie. Pune accentul pe relaţia cu copiii, mai ales dacă sunt adolescenţi și au nevoie de îndrumare pe o cale mai sigură. În ceea ce privește munca și banii, va fi o lună cu puține schimbări. Trebuie doar să ai grijă de lucrurile bune pe care le-ai obținut deja.

sursa foto: wallup.net