Zodia Berbec

Luna ianuarie este deosebit de importantă pentru viitorul zodiei Berbec în 2023. Poate fi luna în care mulți nativi își vor găsi o carieră nouă. Își vor lărgi aria de cunoștințe și relațiile profesionale. La sfatul unor prieteni, nu este exclus să încerce să își schimbe domeniul de lucru şi să înveţe o meserie care poate fi bănoasă pe viitor. Marte pune accentul pe relațiile profesionale în luna ianuarie, iar Jupiter le aduce Berbecilor șanse noi.

Zodia Taur

Luna ianuarie poate fi o lună profitabilă pentru zodia Taurului. Venus, astrul dominant al semnului tău astral, aduce noi modalități de a obține bani și stimulează micile afaceri sau proiectele inedite. Depinde de fiecare, dacă este dispus să muncească mai mult și să se implice în activități în afara serviciului. Pe de altă parte, Venus îi răsplătește pe Tauri cu dragoste și cu multe zile minunate în doi.

Zodia Gemeni

Ianuarie va fi o perioadă plină pentru Gemenii care au viață socială dinamică. Tranzitul lui Mercur poate fi de bun augur pentru cariera lor și pentru relațiile profesionale. Mulți nativi se vor implica în proiecte creative sau vor cunoaște persoane care vor veni cu propuneri de colaborare la proiecte interesante. Alții vor avea ocazia să se distreze, să meargă la petreceri sau să participe evenimente social unde vor câștiga simpatia tuturor.

Zodia Rac

Racii trebuie să se ferească de datorii, arată horoscopul lunii ianuarie 2023, și să găsească modalități mai puțin costisitoare pentru a-ți petrece timpul liber. Norocul este de partea lor, datorită lui Jupiter, dar nu trebuie să risipească ceea ce li se oferă. Marele astru îi poate ajuta să facă economii pentru proiectele de viitor. Dar depinde numai de ei să fie perseverenți și muncitori.

Horoscopul lunii ianuarie 2023. Zodia Leu

Luna ianuarie poate aduce unele schimbări în viața de familie pentru nativii Lei care au cu adevărat nevoie de ele. Vor primi vești bune legate de sănătate. Norocul începe să le surâdă după data de 9 ianuarie, apar noutăți avantajoase la serviciu, iar programul de lucru se poate îmbunătăți. Este posibil, însă, ca unele schimbări să afecteze viața de cuplu și vor fi nevoiți să renunțe la unele planuri făcute cu persoana iubită.

Zodia Fecioară

Fecioarele ambițioase se gândesc numai la cariera lor în luna ianuarie și vor avea ocazia să lucreze la proiecte noi sau într-o echipă nouă, cu oameni valoroși. Unele Fecioare vor face o muncă în plus, dar vor fi mulţumite și vor primi bani mai mulți. Luna nouă din data de 21 ianuarie poate fi un moment deosebit pentru mulți nativi. Se pare că își vor îndeplini dorințe vechi și vor face o mare bucurie celor dragi. În ianuarie 2023, Fecioarele care urmăresc să își cumpere o locuință vor avea ocazia să găsească ceva pe placul lor.

Zodia Balanţă

Viața de familie sau relația de cuplu sunt puse la încercare chiar de la începutul anului nou. Din cauza lui Marte retrograd, Balanțele vor fi nevoite uneori să facă anumite schimbări care nu vor fi pe placul întregii familii. Trebuie să fie diplomae și să le explice tuturor motivele și cauzele deciziilor luate, înainte de a le pune în practică. Cu vorba dulce, vor reuși să atragă de partea lor persoanele care le pot ajuta cu bani, mai ales soții sau soțiile.   

Zodia Scorpion

Nativii Scorpioni ar trebui să se gândească serios la o schimbare de perspectivă în profesie, arată horoscopul lunii ianuarie 2023. Mai ales dacă nu sunt mulțumiți de salariul lor și de munca pe care o fac. Luan ianuarie poate fi o perioadă prielnică să caute de lucru sau să se afirme pentru a beneficia mai târziu de câștiguri mai bune. Luna nouă din data de 21 ianuarie poate aduce surprize frumoase în relația de cuplu și momente speciale, poate o aniversare sau o petrecere cu ocazia unui succes profesional.

Zodia Săgetător în ianuarie 2023

Săgetătorii sunt mari plimbăreți și nu vor scăpa ocazia să călătorească în luna ianuarie, la prețuri mai mici. Dar ar trebui să petreacă mai mult timp cu persoanele dragi, îndeosebi cu partenerul sau partenera de cuplu. Prima jumătate a lunii ianuarie este o perioadă tensionată, cu evenimente și situații care le vor arăta că au nevoie de dragoste, mai mult decât de călătorii și aventuri. În a doua jumătate a lunii, ar trebui să se concentreze pe munca lor și să caute noi oportunități, pentru că vor fi ajutați.

Zodia Capricorn

Zodia Capricorn are întotdeauna zilele ei norocoase la început de an. Ca de obicei, nativii Capricorni vor lucra mai mult, vor avea un program mai încărcat la serviciu și se vor confrunta cu tot felul de probleme noi. Dar vor reuşi să le rezolve și să se afirme, ala cum le este caracteristic. Pentru ei este ușor să aibă succes pe plan profesional, dacă sunt interesați de carieră. După Luna nouă din 21 ianuarie încep să apară și recompensele, iar veniturile vor spori spre sfârșitul lunii.

Zodia Vărsător

Vărsătorii se pot considera norocoși în luna ianuarie. Chiar de la începutul anului, Venus, astrul banilor, al iubirii și al succesului, va ajuta zodia Vărsătorului. Influența ei va fi puternică asupra vieții intime, dar și asupra relațiilor profesionale. Datorită ei, mulți nativi vor reuși să încheie noi contracte sau să recupereze banii pe care trebuia să îi primească la finalul anului 2022. Venus aduce prosperitate, iar Luna nouă din 21 ianuarie, din zodia Vărsătorului, aduce iubire.

Zodia Peşti

Astrele sunt favorabile în luna ianuarie și susțin zodia Peștilor în orice activitate sau întreprindere nouă. Este o perioadă prielnică pentru angajări, pentru relații profesionale noi și contracte mai bănoase. Dar Mercur îi avertizează pe nativii zodiei să facă economii în bugetul familiei și să fie precauți cu orice afacere care pare prea bună. Vor fi și situații în care riscă să piardă și să cumpere lucruri prea scumpe, care nu își justifică prețul. Pe de altă parte, Mercur favorizează călătoriile scurte la rude sau la munte.