Zodiile norocoase în dragoste în horoscopul lunii ianuarie 2018

Taur

Noul an începe cu vești bune, chiar după Revelion, iar astrele vor fi deosebit de generoase cu tine în luna ianuarie. Venus aduce cu ea împlinirea unor dorințe de suflet și, poate, o nouă dragoste. Vei avea noi ocazii să îți îmbogățești viața socială și să cunoști pe cineva așa cum îți dorești.

Leu

Vei avea de profitat în zilele dominate de Luna plină din Rac de la începutul anului. Ea va marca o schimbare în drumul pe care l-ai ales, iar această schimbare este posibil să fie legată de persoana iubită. O situație deosebită în care sunteți implicați amândoi se încheie cu bine.

Capricorn

La începutul lunii, rudele sau prietenii îți vor aduce aminte că i-ai neglijat. Este timpul să le faci o vizită și te vei bucura de toată atenția și afecțiunea lor. În cea de a doua decadă, se anunță un eveniment special în familie și o mare bucurie pentru tine.

Zodiile norocoase la bani

Gemeni

Cu Mercur în Capricorn, Gemenii nu pot avea decât noroc de bani. Ianuarie este luna în care fac cele mai multe economii, fără să facă sacrificii. Și este posibil să fie mai bine plătiți chiar de la începutul anului, mai ales dacă îți schimbă locul de muncă.

Rac

Vei avea șansa de a face lucruri deosebite pentru tine și pentru persoana iubită. Luna plină, care se află la început de ianuarie în zodia ta, îți aduce beneficii materiale. Dar norocul nu te trage de mânecă. Tu trebuie să vezi dincolo de aparențe și să profiți de avantajele care apar!

Balanță

Ține cont de tranzitul lui Mercur prin semnul de Pământ al Capricornului și încearcă să faci o schimbare majoră în carieră. Șansele profesionale vor sosi în ianuarie, chiar dacă mai târziu decât ai dori, dar vor aduce și profitul pe care îl așteptai de multă vreme.

Zodiile norocoase în carieră

Fecioară

Câtă vreme Mercur se află în Capricorn, în luna ianuarie, gândește-te la tot ce poți face pentru a-ți consolida cariera. Nu trebuie să te gândești la schimbări, dacă ești mulțumită de poziția pe care o ai acum, dar este bine să te gândești la noi proiecte care să te pună în valoare.

Săgetător

Te bucuri de influența favorabilă a Lunii pline și a lui Venus care se află acum în Capricorn. Ea îți va aduce vești bune la serviciu, legate de o situație dificilă pentru care vei găsi soluțiile cele mai potrivite și vei fi apreciată de șefii tăi, se arată în horoscopul lunii ianuarie 2018.

Pești

Te bucuri de o lună liniștită, fără evenimente sau schimbări deosebite. Luna plină din Rac, de la începutul anului, este benefică pentru carieră. Vei fi mai creativă, mai energică și vei reuși să te afirmi în condițiile în care ceilalți colegi se feresc să se implice în proiecte grele.

Zodiile mai puțin norocoase în horoscopul lunii ianuarie 2018

Berbec

Ai grijă pe ce cheltuiești banii! Indiferent de cumpărăturile sau investițiile pe care vrei să le faci, analizează cu atenție avantajele și dezavantajele. Luna aceasta, astrele te sfătuiesc să economisești și să încerci să găsești și alte surse de venituri.

Scorpion

Ferește-te de intrigi și nu răspunde provocărilor, decât pentru a arăta că ai dreptate. Luna aceasta, este posibil să apară momente tensionate și conflicte cu persoane în care aveai încredere, dar care își schimbă opiniile și deciziile de la o zi la alta.

Vărsător

Vor fi zile mai dificile când te vei întoarce la lucru. Problemele restante din 2017 pot declanșa situații neplăcute în mediul tău profesional. Nu te baza exclusiv pe sfatul sau expertiza colegilor. Încearcă să rezolvi problemele neprevăzute cu propriile resurse.

sursa foto: 123rf.com