Horoscopul lunii februarie  – zodia Berbec

Februarie pare să fie o lună mai bună, mai ales din punct de vedere financiar, dacă ştii să profiţi de ofertele lui Jupiter. Liniştea din primele zile te poate înşela, iar ritmul monoton al zilelor te poate împiedica să vezi perspectivele de viitor. Nu renunţa să te gândeşti la noi soluţii pentru a-ţi atinge obiectivele, chiar dacă ţi se pare că orizontul este închis. Pot apărea ocazii bune și câștigi mai mult la mijlocul lunii, după data de 16 februarie.

Horoscopul lunii februarie – zodia Taur

Februarie va fi o lună bună pentru zodia ta, iar Luna plină din Leu, din data de 16 februarie, va aduce o perioadă prosperă. În prima decadă a lunii trebuie să te ocupi de proiectele legate de casă și de familie. Le vei rezolva mai ușor cu ajutorul unui frate! Iar în a doua jumătate a lunii februarie, ar fi bine să te ocupi de cariera ta și să urmărești ofertele noi de lucru.

Horoscopul lunii februarie – zodia Gemeni

În luna februarie se anunță evenimente și vești bune pentru Gemeni. Mercur își reia mersul direct în zodia Capricorn, apoi trece în Vărsător din data de 14 februarie. Acest astru aduce un plus de energie și te ajută să fii mai activă. Concentrează-te asupra muncii tale și fă tot posibilul să arăți că poți aduce rezultate foarte bună la firmă. Vei fi apreciată și vei avea parte și de recompense. Mici distracții interesante se arată în  a doua parte a lunii, după data de 18 februarie.

Horoscopul lunii februarie – zodia Rac

Venus este favorabilă vieţii tale sentimentale, ceea ce înseamnă că în cuplu va domni armonia. Dacă există probleme între voi doi la începutul lunii februarie, după data de 8 februarie Venus le va pune capăt. Încă de la începutul lunii, te vei putea baza pe persoana iubită că va fi alături de tine în orice moment, chiar dacă mai apar unele discuții. În a doua jumătate a lui februarie, datorită lui Mercur vei putea aduna mai mulți bani.

Horoscopul lunii februarie – zodia Leu

Acordă mai multă atenție și timp nevoilor familiei. Este posibil să apară tensiuni la mijlocul lunii februarie, dacă pui accentul doar pe muncă şi neglijezi dorinţele celor dragi. Cu toate acestea, vor apărea și ocazii bune să lucrezi la proiecte care vor fi plătite în plus și nu trebuie să le refuzi. Dacă eşti singură, Venus poate aduce o schimbare în viaţa ta, deşi nu se anunţă o legătură de durată. 

Horoscopul lunii februarie – zodia Fecioară

Prima decadă a lunii februarie pare să fie lipsită de evenimente la serviciu. Nimic nu se schimbă, mai ales dacă tu abia ai schimbat locul de muncă spre sfârşitul anului 2021. Este o perioadă de acumulare şi de consolidare, în care ar fi bine să te integrezi în noul colectiv. Pe măsură ce trece timpul, vei prelua responsabilităţi noi. În a doua jumătate a lunii februarie, ar fi bine să călătorești mai mult cu persoana iubită.

Horoscopul lunii februarie – zodia Balanță

Luna februarie este o perioadă oportună să descoperi lucruri noi, să călătoreşti şi să încerci experienţe noi. Este posibil ca unele persoane apropiate să te împiedice să îţi urmezi visul, dar nu lua în seamă criticile lor. Mercur este de partea ta și poate fi de ajutor dacă îți cauți alt loc de muncă. Până la data de 15 februarie sunt șanse mari să te angajezi într-o companie mai mare și să faci lucruri deosebite.

Horoscopul lunii februarie – zodia Scorpion

Ambiţia ta va fi pusă la încercare în luna februarie când apar tot felul de schimbări cu care nu ești obișnuită. Vei trece prin momente în care vei simţi că eşti părăsită de noroc şi că rişti să pierzi totul, dar vei fi destul de puternică să lupţi pentru visurile tale. Viaţa socială şi profesională va fi plină de evenimente şi de schimbări benefice, iar veștile bune apar în a doua jumătate a lunii. Ți-ar prinde bine să te ocupi mai mult și de sănătatea ta!

Horoscopul lunii februarie – zodia Săgetător

Februarie poate fi o lună cu multe provocări pentru Săgetători. Prima perioadă tensionată va fi legată de relaţia de dragoste, iar problemele pot apărea chiar după Luna nouă de la 1 februarie. De data aceasta, nu mai poţi face presiuni asupra persoanei iubite. Trebuie să fii înţelegătoare şi să faci compromisuri pentru a fi amândoi fericiţi. Jupiter va fi mult mai generos cu tine începând din data de 14 februarie, când vor veni zile bune și acasă, și la serviciu.

Horoscopul lunii februarie – zodia Capricorn

Te concentrezi mult asupra muncii tale și aproape toate proiectele tale legate de carieră vor fi favorizate de astre. Eforturile tale vor începe să îţi aducă venituri mai consistente în a doua jumătate a lunii. Este posibil să faci câteva greşeli la început, să pierzi, dar vei învăţa regulile jocului şi vei reuşi să faci mai mulţi bani din cei pe care îi câştigi deja. În ceea ce privește familia, trebuie să te ocupi mai mult de educația copiilor.

Horoscopul lunii februarie – zodia Vărsător

Îți merge bine în luna februarie, iar Luna nouă care ajunge în zodia ta pe data de 1 februarie deschide ușa către noi posibilități. Cu Mercur te poţi bucura de veşti bune legate de salariu. Pe de altă parte, ești tentată să călătorești mai mult. Dar Venus arată pierderi şi risipă de bani, dacă nu eşti foarte atentă la cheltuieli în călătoriile tale. Micile distracții pot fi făcute și cu un buget redus, astfel încât să mai strângi niște bani pentru luna viitoare.

Horoscopul lunii februarie – zodia Pești

Problemele legate de căsnicie sau de relaţiile personale care se anunţă chiar de la începutul anului ar trebui să te pună pe gânduri. Poate că este timpul să îţi schimbi stilul de viaţă, să accepţi propunerile şi deciziile persoanei iubite şi să discutaţi despre ele cu calm. Luna februarie poate fi dificilă în viaţa intimă. Dar va fi o lună mai bună pentru proiectele legate de muncă și de interesele tale personale. Vei realiza noi lucruri utile în casă.