Horoscopul lunii februarie  – zodia Berbec

Cariera este prioritatea ta în luna februarie. Dacă ştii că meriţi să te lupţi pentru o idee, nu mai aştepta să se decidă ceilalţi ce vor să facă pe viitor. Foloseşte-te inclusiv de încăpăţânarea ta proverbială, să îi convingi pe colegii de serviciu să fie alături de tine și să te sprijine cu proiectele mai deosebite. Merită să te concentrezi pe muncă în februarie pentru că vei avea numai de câștigat. Iar, dacă nu mai ţii pasul cu toate treburile, găsește metode noi de relaxare și mergi înainte!

Horoscopul lunii februarie – zodia Taur

Eşti foarte sigură de tine şi ştii exact ce vrei, ceea ce este un progres faţă de săptămânile trecute. În sfârşit, ştii cum să respingi ideile proaste şi persoanele prea insistente. Ceea ce este şi mai bine, este că ştii ce îşi doreşte bărbatul pe care îl iubeşti. Fii sigură că îl vei cuceri definitiv. Februarie este luna în care vei avea mult noroc în dragoste și în care vei capta toată atenția partenerului de cuplu.

Horoscopul lunii februarie – zodia Gemeni

Eşti ca un magnet pentru lucrurile bune. Atragi clienţi bogaţi, parteneri serioşi sau prieteni simpli şi sinceri. Oriunde mergi, te simţi excelent şi îi faci pe ceilalţi să se relaxeze. Chiar dacă Mercur este retrograd și este posibil să pierzi niște bani, suma va fi mică și o vei recupera rapid spre sfârșitul lunii. În relaţia intimă, este posibil să se strecoare câteva momente mai dificile. Abţine-te să faci comentarii acide cu privire la insuccesele partenerului tău!

Horoscopul lunii februarie – zodia Rac

Lucrurile stagnează o vreme, în prima decadă a lunii februarie, și nu poți realiza prea multe. Abia după data de 18 februarie, Soarele și marile astre te vor ajuta la serviciu și în relațiile sociale. În viața de cuplu, te întreci pe tine însăţi numai să îi demonstrezi lui cât de mult îl iubeşti. Întreabă-te, totuşi, dacă nu îl plictiseşti cu atâtea dovezi de dragoste. Fii la fel de generoasă cu dovezile de afecţiune şi faţă de ceilalţi membrii ai familiei.

Horoscopul lunii februarie – zodia Leu

Pune accentul pe relații și socializare în luna februarie. Te gândeşti tot mai des să faci un pas decisiv în relaţia de dragoste: fie să te căsătoreşti, fie să te muţi acasă la el. Sunteţi fericiţi împreună, dar el are nevoie de un imbold să fie mai aproape de tine. Şi în relaţia cu prietenele tale trebuie să fii mai implicată. Ia legătura cu prietenele pe care nu le-ai mai văzut de mult timp, să nu te uite de tot! Dar ține cont de regulile prudente din timpul pandemiei.

Horoscopul lunii februarie – zodia Fecioară

Pregăteşte-te pentru o lună plină. Vei avea mai mult de muncă şi vei fi mai ocupată ca niciodată, numai că de data aceasta o să îţi placă foarte mult ce faci. Marte favorizează proiecte noi la birou, schimbări profitabile și câteva proiecte personale din care vei avea de câștigat mai multe beneficii pentru tine. În luna februarie, nu vei avea nicio zi plictisitoare! Trebuie doar să fii atentă cu banii, deoarece Mercur este retrograd.

Horoscopul lunii februarie – zodia Balanță

La început de februarie, te pricepi cel mai bine să stabileşti obiective noi pentru viitorul apropiat. Nici nu trebuie să iei vreo decizie pripită, ci doar să faci planuri bune, deoarece Mercur este retrograd. Ai tendinţa să le impui celor din jur să îţi urmeze visurile, fără să îi întrebi ce îşi doresc și este posibil să ai câteva discuții neplăcute în familie. Amână cât poți de mult problemele care provoacă tensiune în familie, deoarece veţi fi mai fericiţi dacă nu vorbiţi despre ele!

Horoscopul lunii februarie – zodia Scorpion

Februarie va fi o lună excelentă pentru munca la birou şi pentru cariera ta. În orice întâlnire, ar fi bine să asculţi mai mult decât să vorbeşti şi chiar să îi tragi pe ceilalţi de limbă. Asigură-ţi şeful că eşti foarte serioasă şi organizată când vine vorba de noi proiecte în firmă. Acasă, însă, micile treburi casnice nu necesită niciun efort deosebit și te vei relaxa adesea în compania copiilor cu jocuri noi sau cu puțină mișcare.

Horoscopul lunii februarie – zodia Săgetător

Pune accentul pe relaţia de dragoste în luna februarie, dar nu lăsa în plan secund obligațiile profesionale! La serviciu, vei primi câteva sfaturi importante. S-ar putea să nu îţi placă tot ce auzi, dar trebuie să ţii cont de opinia celor care au avantajul vârstei în faţa ta. Cu siguranţă, te va ajuta foarte mult opinia cuiva care te apreciază. În ceea ce privește banii, la început de lună va fi o perioadă mai grea, dar vei depăși momentele critice cât mai curând.

Horoscopul lunii februarie – zodia Capricorn

Munceşti foarte mult în primele zile ale lunii februarie și te simţi aproape înrobită de noile obligaţii de la serviciu. Doar acasă ai parte de mai multă linişte. În rest, eşti foarte severă cu toţi și mai ales cu tine. Luna aceasta, chiar dacă te concentrezi asupra serviciului, găsește timp în unele zile pentru activități mai relaxante. Și ai mare grijă să te odihnești, deoarece sănătatea ta este cea mai importantă!

Horoscopul lunii februarie – zodia Vărsător

Te aşteaptă câteva schimbări care nu aduc neapărat beneficii în prima parte a lunii februarie. Va fi mai dificil să le adopți și să te acomodezi cu ele. Nici dacă stai deoparte, nu ai de câştigat. Iar dacă unele din aceste schimbări au loc la serviciu, trebuie să faci o alegere bună și să te implici în proiectele care știi că vor funcționa tot timpul anului.

Horoscopul lunii februarie – zodia Pești

Joacă tare şi cu toate cărţile pe faţă. Numai aşa vei avea parte de aprecierea celorlalţi, chiar dacă unii se simt deranjați de atitudinea ta. Ceea ce faci tu pentru ei are o valoare mult mai mare decât îşi închipuie. Nu te mulţumi cu jumătate de răsplată, dacă știi că munca este valoroasă. În a doua jumătate a lunii, fă-ți timp să călătorești și să organizezi câteva drumeții scurte. Vor face minuni pentru sănătatea ta și a familiei.