Zodiile norocoase în dragoste

Berbec

Bucură-te de prietenii tăi, de relaţiile noi şi de dragostea pe care ţi-o oferă familia. Venus poate deschide un drum nou în viaţa ta intimă, o nouă prietenie al cărei punct culminant îl vei resimţi peste şase luni. Poate fi vorba despre un partener dintr-o zodie de Pământ (Taur, Fecioară sau Capricorn), care își oferă echilibru.

Rac

Jupiter te ajută acum mai mult ca niciodată să îţi îndeplineşti dorinţele mari legate de viața ta intimă. În prima parte a lunii februarie vei primi veşti bune despre un succes sau despre un câștig excepţional, care îți va permite să călătorești mai mult. În a doua jumătate a lunii, vei avea parte de clipe romantice deosebite.

Fecioară

Prietenii sau colegii apropiaţi vor juca un rol important ori de câte ori vei dori să iei o decizie importantă luna aceasta. Dar, dacă eşti îndrăgostită, nu asculta sfaturile celorlalţi şi trăieşte-ţi iubirea la cote maxime. Intuiția ta te va ajuta să găsești cea mai bună soluție, dacă relația de cuplu are probleme, se arată în horoscopul lunii februarie 2018. 

Horoscopul lunii februarie 2018

Zodiile norocoase la bani

Scorpion

Primele zile din februarie îţi aduc alinare, linişte şi armonie, dacă ai trecut printr-o dezamăgire în dragoste. Urmează-ţi instinctul şi nu încerca să reînvii sentimente care te răvăşesc. Astrele te vor recompensa oferindu-ți în schimb șanse noi în carieră și, mai ales, șansa să îți înmulțești sursele de câștig.

Săgetător

Calitatea muncii tale stă şi în instrumentele pe care le foloseşti, aşa că investeşte în tehnologie de vârf. Nu te împiedica de problemele minore care apar luna aceasta la muncă. Vei avea mai multe ocazii să treci peste obstacole și să demonstrezi că te poți ocupa de proiecte noi, care îți vor aduce bani.

Pești

Jupiter se retrage din Casa prosperităţii, dar nu înainte de a te ajuta să faci o schimbare fericită legată de casă. Redecorezi şi cheltuiești mai mulți bani decât ai fi vrut. Se anunţă câştiguri consistente în februarie, aşa că nu te îngrijora. În a doua jumătate a lunii februarie îți va merge mai bine financiar.

Zodiile norocoase în carieră

Gemeni

Venus îţi surâde dacă eşti îndrăzneaţă. La serviciu, nu rata nicio şedinţă pentru că vei avea surpriza să fii trimisă în delegaţii. Luna februarie este o bună perioadă să avansezi sau să găsești un alt domeniu de lucru, care te va atrage mai mult și în care poți face progrese rapide, horoscopul lunii februarie 2018.

Capricorn

Ai parte de veşti mai bune la serviciu. În luna februarie, zodia ta este direct vizată de astre cu influenţe favorabile în zodia Capricornului, iar ţie îţi vor aduce onoruri şi recunoaştere la locul de muncă. Nu este exclus să fii promovată în aceste zile sau să fii propusă pentru o promovare și pentru un bonus.

Balanță

Te aşteaptă o perioadă optimistă, dar aglomerată cu tot felul de proiecte. Faci cercetări, analize, îi ghidezi pe alţii la serviciu şi te bucuri de o poziţie tot mai privilegiată. Trebuie să călătoreşti pe distanţe scurte și poate fi vorba de delegații frumoase, cu multă muncă, dar și cu recompense.

Horoscopul lunii februarie 2018

Zodiile mai puțin norocoase

Taur

Te aşteaptă o perioadă de negocieri: fie că vrei să cumperi ceva scump, fie că vrei să îi convingi pe cei dragi să facă ceva pentru tine, la început te descurci mai greu. Până la sfârşitul lunii februarie, vei cheltui mulți bani, unii cu folos, dar vei avea și pierderi. Trebuie să fii prudentă!

Leu

Situaţia financiară rămâne incertă în februarie, pentru că astrele nu sunt deosebit de generoase cu zodia ta. Vei reuşi să rezolvi câteva probleme importante la mijlocul lunii februarie, dar  proiectele cu adevărat profitabile pentru tine vor stagna. Cu greu vei ajunge la rezultatele dorite.

Vărsător

Fii cât mai discretă la petrecerile la care ești invitată, să nu declanşezi discuţii de prisos. Distrează-te, bucură-te de compania oamenilor, dar ferește-te de bârfe, pentru că astrele influențează negativ comunicarea în ceea ce privește zodia ta. Poți pierde un prieten la care ai ținut mult!

sursa foto: 123rf.com