Zodiile norocoase în dragoste

Balanța

Astrul zodiei tale, generoasa Venus, traversează zodia pasiunilor ascunse, Scorpionul. Se pare că ți-a rezervat multe surprize în decembrie și va aduce zile romantice și clipe de pasiune. Ești norocoasă și te bucuri mai ales de armonie în cuplu, după o perioadă în care ați avut diverse provocări amândoi.

Racul

Nativii Raci trebuie să facă tot posibilul să păstreze dragostea vie în viața lor. Chiar dacă au avut probleme, Sărbătorile de iarnă le vor oferi șansa să retrăiască pasiunea de la începutul căsniciei. Nativii singuri vor avea ocazia să cunoască pe cineva la petrecerile la care vor fi invitați, astfel că nu trebuie să refuze nicio invitație.

Scorpionul

Dacă zodia ta este vizitată de Venus, atunci sigur dragostea are parte de zile fierbinți. S-ar putea spune că nativii Scorpioni vor avea parte de momente pasionale cum rar au trăit. Șansa de a cunoaște dragostea se va ivi când se vor aștepta mai puțin, fie că sunt căsătoriți sau nu, dar trebuie să aleagă cu discernământ.

Horoscopul lunii decembrie

Zodiile norocoase la bani

Taur

Nativul Taur are cele mai mari șanse să încheie anul cu un buget solid. Această zodie primește vești foarte bune cu privire la bani, bonusuri și recompense după data de 6 decembrie. Nativii Tauri care se ocupă cu diverse afaceri sau care lucrează în comerț primesc oferte financiare promițătoare.

Pești

Nativii acestei zodii se bucură și ei de mai mulți bani în decembrie, spre deosebire de restul anului. Nu este exclus ca o sumă importantă de bani să vină de la rude sau de la părinți pentru a face achiziții noi. Nativii mai norocoși vor avea și sprijinul șefilor care îi recompensează după 22 decembrie.

Gemeni

Muncesc mult când trebuie, dar Gemenii știu să se și distreze și nu scapă nicio ocazie în decembrie. În următoarele zile vor primi mai multe vești bune legate de bani, ceea ce îi va determina să caute și mai multe distracții. Dar cel mai important lucru este că vor aduna bani buni!

Zodiile norocoase în carieră

Capricorn

De multe ori, Capricornii au noroc tocmai când nu se mai așteaptă. Luna aceasta trebuie să fie atenți la orice oportunitate care apare în mediul lor profesional. Chiar dacă este sfârșit de an și puține companii își schimbă angajații, vor exista câteva oferte atractive pentru proiecte noi, la care nu au mai lucrat până acum.

Vărsător

Vestea cea mai bună pentru nativii Vărsători este aceea că vor călători mai mult în decembrie. Și vor întâlni oameni cu care ar putea colabora pe viitor, care le-ar putea oferi un alt loc de muncă sau un proiect interesant, care poate fi bine plătit. Mulți dintre nativii zodiei vor participa la evenimente care îi vor ajuta în carieră.

Berbec

La final de an, se pare că astrele vor deschide două drumuri în calea Berbecilor. Ei trebuie să urmărească îndeaproape orice schimbare care le-ar putea afecta parcursul profesional. În decembrie vor avea ocazia să facă o alegere care îi va ajuta pe viitor să se afirme. Dar vor fi și compromisuri!

Horoscopul lunii decembrie

Zodiile mai puțin norocoase

Fecioară

Cumpătate și organizate, Fecioarele stau bine cu banii la început de decembrie, dar este posibil să fie tentate de cumpărături scumpe și să intre în datorii. Merită să împrumute bani de la prieteni, doar dacă știu că îi pot returna curând. Nu este exclus să își consume acum toate rezervele, deși nu le stă în fire.

Săgetător

Micile aventuri care le plac Săgetătorilor nu mai sunt la fel de frumoase ca altă dată. Sigur că vor fi petreceri și prieteni, dar ceva lipsește. Poate o iubire sinceră. Și mulți dintre ei sunt predispuși la afecțiunile de sezon, care se pot complica. Trebuie să aibă grijă de ei să nu se îmbolnăvească de Sărbători.

Leu

Toată agitația, petrecerile și cheltuielile de Sărbători s-ar putea să nu fie de bun augur pentru Lei, deși le place să fie în centrul atenției. Vor fi mai nervoși, vor înregistra câteva pierderi semnificative, iar acest lucru este posibil să le aducă probleme în relația de dragoste. În momentele delicate, pot pierde încrederea partenerilor de cuplu.