Zodiile norocoase în dragoste

Zodia Scorpionului este vizitată în luna decembrie de generoasa Venus care va aduce multe zile romantice și clipe de pasiune nativilor cu acest semn. Ești norocoasă și te bucuri mai ales de dragoste, de armonie în cuplu și de dorințe care se împlinesc mult mai repede datorită partenerului de cuplu.

Racii au parte de o perioadă încărcată de dragoste, iar Sărbătorile de iarnă le vor oferi șansa să retrăiască pasiunea de la începutul căsniciei. Nativii singuri vor avea ocazia să cunoască pe cineva la petrecerile la care vor fi invitați, astfel că nu trebuie să refuze nicio invitație.

Săgetătorii au și ei parte de dragoste, ba chiar de momente pasionale cum rar au trăit. Șansa de a cunoaște dragostea se va ivi când se vor aștepta mai puțin, fie că sunt căsătoriți sau nu, dar trebuie să aleagă cu discernământ.

Zodiile norocoase la bani

Capricornul are cele mai mari șanse să încheie anul cu un buget solid. Această zodie primește vizita lui Mercur din 10 decembrie și totodată bonusuri și oferte financiare promițătoare.

Berbecii se bucură și ei de mai mulți bani în decembrie, spre deosebire de restul anului. Nu este exclus ca o sumă importantă de bani să vină de la rude sau de la părinți pentru a face achiziții noi.

Gemenii sunt obișnuiți să se distreze și nu scapă nicio ocazie în decembrie. În următoarele zile vor primi mai multe vești bune legate de bani, ceea ce îi va determina să caute și mai multe distracții.

Zodiile norocoase în carieră

Taurii trebuie să fie atenți la orice oportunitate ar apărea în mediul lor profesional. Chiar dacă este sfârșit de an și puține companii își schimbă angajații, vor exista câteva oferte atractive.

Fecioarele ar putea avea parte de colaborări fructuoase și își vor face relații noi în domeniul lor de activitate. Mulți dintre nativii zodiei vor participa la evenimente care îi vor ajuta în carieră.

Peștii trebuie să urmărească îndeaproape orice schimbare care le-ar putea afecta parcursul profesional. În decembrie, vor avea ocazia să facă o alegere care îi va ajuta pe viitor să se afirme.

Zodiile mai puțin norocoase

Balanțele stau bine cu banii, la început de decembrie, dar este posibil să fie tentați de cumpărături scumpe și să intre în datorii. Merită să împrumute bani de la prieteni, doar dacă știu că îi pot returna curând.

Vărsătorii sunt predispuși afecțiunilor de sezon și este posibil ca o simplă răceală să genereze complicații, dacă au probleme de sănătate mai grave. Trebuie să aibă grijă de ei să nu se îmbolnăvească de Sărbători.

Leii, obișnuiți să fie în centrul atenției, este posibil să aibă probleme în relația de dragoste și să piardă încrederea partenerilor de cuplu în momentele cele mai delicate.

credit foto: 123rf.com