O eclipsă de Lună în Gemeni și o eclipsă de Soare în Săgetător vor da tonul tuturor schimbărilor mari care se întrevăd în horoscopul lunii decembrie 2020. Mercur și Venus vor schimba zodia și vor intra în Săgetător. După ele, Jupiter și Saturn părăsesc semnul Capricornului și intră în Vărsător. Acestea sunt cele mai mari evenimente astrologice, dar nu sunt singurele, iar astrele promit multe suprize în luna Sărbătorilor de iarnă.

Horoscopul lunii decembrie 2020  – zodia Berbec

Horoscopul lunii decembrie 2020 este plin de evenimente și tensiune pentru zodia Berbec. Marte se află acum în Berbec, iar nativii zodiei primesc influențe puternice din partea acestui astru, precum și din partea eclipsei de Soare din Săgetător care va avea loc pe data de 14 decembrie. Vor fi stimulate acum nevoia de libertate, de acțiune și independență, nevoia de a călători și de a experimenta, iar Berbecii trebuie să fie atenți ce decizii iau.

Horoscopul lunii decembrie – zodia Taur

Nativii Tauri vor fi adesea sub tensiune în luna decembrie. Tranzitul lui Venus prin Săgetător îi face să fie mai activi, să caute ceva nou, să se desprindă de lucrurile vechi. Taurii au nevoie de soluţii noi pentru problemele pe care merită săle rezolve. Trebuie să pună lucrurile în ordine, în funcţie de importanţa lor reală, şi să lase deoparte capriciile familiei sau ale persoanei iubite. Nu este cazul să cheltuiască prea mult, dacă nu au economii consistente.

Horoscopul lunii decembrie – zodia Gemeni

Zodia Gemeni va primi o influență puternică din partea astrelor din perspectiva relațiilor de cuplu, a căsniciei, fidelității și responsabilității. Nativii care au trecut printr-o perioadă de incertitudine, gelozie și frământări, vor ajunge la o concluzie și vor face o alegere mai bună pentru viitorul lor. În a doua jumătate a lunii, Gemenii vor fi interesați și de carieră, pentru că este posibil să primească oferte și colaborări care ar putea aduce un bonus de Sărbători.

Horoscopul lunii decembrie – zodia Rac

Luna decembrie poate fi mai dificilă pentru Raci, în prima decadă, mai ales pentru nativii cărora le este teamă că greşelile pe care le-au făcut nu mai pot fi reparate. Dar fiecare trebuie să găsească forţa de a trece peste momentele tensionate. După 27 decembrie, mulți nativi din Raci vor avea parte de reuniuni, întâlniri, petreceri în familie, în cinstea unor rude care adună familia în jurul lor. În relaţia intimă este nevoie de mai multă sinceritate şi de planuri comune care să le aducă fericirea.

Horoscopul lunii decembrie – zodia Leu

Vor fi perioade intense în horoscopul lunii decembrie 2020 pentru zodia Leu. Nativii acestui semn sunt profund influențați de eclipsa de Soare și de tranzitul lui Jupiter. Bucuria va sosi curând la uşa lor, cu vești bune, cu o șansă în plus în dragoste pentru cei singuri și cu mai multă stabilitate, pentru cei căsătoriți. Leii vor fi mai optimiști şi vor avea siguranţa că se vor împlini câteva din dorinţele lor mai importante.

Horoscopul lunii decembrie 2020– zodia Fecioară

Vor avea mult de muncă nativii din Fecioară în prima decadă a lunii decembrie, mai ales dacă sunt ambițioși la serviciu. Mercur avertizează că vor obţine ceea ce doresc numai dacă negociază dur cu persoanele implicate. Nimeni nu le va oferi nimic pe gratis, iar capacitatea lor de adaptare la nou va fi pusă la încercare. În familie, în relația de cuplu, nativii zodiei trebuie să depună mai mult efort pentru a-i face pe cei din jur să se simtă iubiți și apreciați. Iar pentru Sărbătorile de iarnă, trebuie să pregătească din timp cadouri.

Horoscopul lunii decembrie – zodia Balanță

Horoscopul lunii decembrie 2020 începe cu o veste bună pentru Balanțe care câștigă mult mai bine și primesc sprijin financiar în familie. Astfel că, mulți nativi se vor ocupa acum de casă, vor face reparații, vor schimba mobila, covoarele, vor înnoi locuințele pentru Sărbătorile de iarnă. Însă, unele Balanțe se vor confrunta cu probleme de sănătate. Trebuie să fie prudente, să meargă imediat la analize și să discute cu medicii specialiști. Chiar dacă simptomele pot fi înşelătoare, numai un medic poate da tratamentul eficient.

Horoscopul lunii decembrie – zodia Scorpion

Zodia Scorpion se bucură de tranzitul lui Venus în prima jumătate a lunii decembrie, astfel că relațiile cu ceilalți, relațiile de cuplu, căsnicia, relațiile erotice sunt foarte importante și pot apărea schimbări neașteptate. Unii dintre Scorpioni vor avea neplăcuta surpriză de a pierde o persoană de la care așteptau ajutor. Este posibil ca persoana respectivă să aducă necazuri, dar va încerca mai târziu să le remedieze. În ceea ce privește banii, nativii care nu sunt deloc cumpătați vor primi o lecție dură.  

Horoscopul lunii decembrie – zodia Săgetător

Decembrie va fi o perioadă confunză pentru nativii Săgetători care nu au luat deciziile oportune la momentul potrivit. Mulți dintre ei vor regreta acum unele alegeri și vor încerca să îndrepte lucrurile. Eclipsa de Soare din 14 decembrie, din Săgetător, poate aduce soluții neașteptate și nativii zodiei vor reuși să rezolve multe lucruri fără niciun efort. În ceea ce privește serviciul și cariera, nu vor fi schimbări mari, dar nativii care primesc oferte de lucru trebuie să se implice trup și suflet în ceea ce fac.

Horoscopul lunii decembrie – zodia Capricorn

Mulți nativi din Capricorn vor simți în decembrie că se schimbă lucrurile și unii dintre ei își vor face planuri mari de viitor. Eclipsa de Soare spune că toate drumurile sunt deschise, mai ales dacă au nevoie de un suflu nou în carieră. Influenţa lui Mercur îşi spune cuvântul şi îi ajută pe nativii interesați de un loc de muncă mai stabil, un post care nu se va desființa din cauza problemelor economice sau sociale. Pe de altă parte, Capricornii care sunt deja angajați se vor lovi la muncă de colegi sau de şefi care vor să se afirme cu orice preţ şi care sunt dispuşi să facă orice.

Horoscopul lunii decembrie – zodia Vărsător

Nativii Vărsători se vor concentra mai mult asupra vieții intime și asupra relațiilor din viața lor, arată horoscopul lunii decembrie 2020. Pot apărea momente critice în relațiile cu probleme, de aceea Vărsătorii trebuie să fie atenți ce decizii iau în dragoste și în viața de familie. Pe de altă parte, mulți nativi vor avea vești mai puțin plăcute la serviciu. Trebuie să fie atenți cu bugetele și documentele importante de care se ocupă și la car au acces şi alte persoane.

Horoscopul lunii decembrie 2020 – zodia Pești

Nativii zodiei trebuie să facă un efort și să depășească preconcepțiile sau bariera de principii care îi limitează la anumite activități și să încerce experiențe care ar putea să le modeleze viitorul. Micile afaceri, colaborarea cu partenerii şi cumpărăturile vor merge de minune, într-o perioadă în care Mercur îi sfătuieşte să investească şi să facă banii să circule. În dragoste, nativii Pești nu trebuie să confunde posesivitatea și erotismul cu afecțiunea și nevoia de iubire. Cei care vor avea o relația nouă de cuplu, trebuie să fie atenți la nevoile partenerilor lor.