Zodiile norocoase în dragoste

Rac

Nativii Raci fac tot posibilul ca familia lor, copiilor sau prietenii cei mai dragi să se simtă cât mai bine în preajma Sărbătorilor. Dragostea familiei este punctul lor forte și sunt capabili de sacrificii mari ca să îi facă fericiți pe cei pe care îi iubesc. Iar luna aceasta vor face câteva sacrificii la care nici nu se gândeau.

Fecioară

Vor fi mai multe evenimente speciale în familie, aniversări sau petreceri care vor schimba ritmul de viață al nativilor Fecioare. Mai greu merg lucrurile la locul de muncă, dar în relația de cuplu Fecioarele vor avea parte de armonie și își vor faceți planuri noi de Sărbători cu multă distracție.

Săgetător

Se știe că nativii Săgetători sunt independenți și zilele libere de la final de an îi provoacă să iasă din rutină. Unii dintre ei sunt puși pe fapte mari și vor călători dincolo de hotare pentru a-și vedea visurile împlinite. Cei care vor rămâne acasă vor descoperi că sunt mai fericiți lângă partenerii lor.

Zodiile norocoase în carieră

Scorpion

Există șanse noi în carieră chiar în luna decembrie. Scorpionii nu se mulțumesc cu puțin și știu să lupte când vor să obțină ceva. La sfârșitul acestui an, ei vor clarifica o situație ambiguă la serviciu și vor ieși câștigători în fața altora care credeau că îi pot manipula.

Capricorn

Capricornul este una dintre acele zodii care are mereu parte de surprize frumoase la sfârșit de an. Dar anul acesta, norocul lor nu va consta în bani, deși situația materială va fi una bună. Cel mai mare noroc al lor va fi șansa de a avansa și de a-și pune în valoare calitățile.

Berbec

Ultimele săptămâni ale anului pot fi hotărâtoare pentru viitorul profesional al Berbecilor care încearcă o schimbare. Este important să păstreze o relație cât mai echilibrată cu superiorii și să discute liber anumite aspecte dificile din munca lor. Dar se vor achita de toate obligațiile și vor fi apreciați.

Horoscopul lunii decembrie 2019

Zodiile norocoase la bani

Taur

Se știe că Taurii sunt ambițioși. Obișnuiți să iasă mereu în câștig, nativii Tauri știu cum să întoarcă lucrurile în favoarea lor, chiar dacă au foarte mult de muncă. Vor face un efort deosebit pe ultima sută de metri la final de an și vor aduna cât mai mulți bani pentru ceea ce și-a propus să realizeze de Sărbători.

Gemeni

Nativii Gemeni vor avea șansa să găsească tocmai ceea ce și-au dorit tot anul. Fie că descoperă dragostea acolo unde se așteptau mai puțin, fie că primesc un bonus substanțial pe lângă salariu, Gemenii se pot socoti printre cei mai norocoși nativi la sfârșitul acestui an din punct de vedere financiar, arată horoscopul lunii decembrie 2019.

Pești

Cu noi influențe bune din partea lui Neptun, nativii Pești vor avea o perioadă stabilă din punct de vedere financiar, care se va menţine până la sfârşitul anului, chiar dacă au cheltuieli mari. Ai noroc de bani, dar şi noroc în dragoste, cu atât mai mult dacă au o familie unită.

Zodiile mai puțin norocoase

Leu

În decembrie, nativii Lei vor avea și reușite, dar și decepții. Se încheie o perioadă mai dificilă la muncă, vor rezolva problemele urgente, dar tot vor rămâne câteva subiecte tensionate pe care nu le pot soluționa la timp. Vor fi nevoiți să aștepte ocazii mai bune la începutul anului viitor.

Balanță

Nativii Balanțe vor avea o perioadă destul de agitată în decembrie și mulți dintre ei vor fi nevoiți să facă alegeri dificile. Pentru nativii singuri va fi o perioadă complicată, chiar dacă partenerii din trecut le fac declarații și ar vrea să se întoarcă în viața lor. Până nu află care sunt adevăratele lor intenții, nu pot avea încredere!

Vărsător

Sfârșitul de an poate pune o presiune financiară mare pe nativii acestei zodii. Mulți dintre ei își doresc slujbe mai bune sau vor încerca să avanseze pentru a-și consolida poziţia pe care o au deja. Dar concurența este puternică și nu va fi ușor! Fiecare va avea, însă, partea lui de noroc, dacă știe cum să lupte, arată horoscopul lunii decembrie 2019.