Zodiile norocoase în dragoste

Gemeni

Decembrie este o perioadă frumoasă pentru Gemenii care vor să caute iubirea. Vor avea numeroase ocazii să se distreze cu prietenii şi să se împrietenească cu persoane interesante şi atractive. Nativii zodiei care sunt deja căsătoriţi sau logodiţi, vor avea parte de bună înţelegere în viața de cuplu.

Balanță

Nativii zodiei îşi pun speranţe mari în concediul sau în zilele libere pe care le vor avea de Sărbători. Fiecare va încerca să se implice în activităţi deosebite, din care ar putea avea anumite avantaje. Mulţi dintre ei vor descoperi că timpul petrecut alături de persoana iubită le dă o satisfacţie cu totul aparte, se arată în horoscopul lunii decembrie 2017.

Vărsător

Venus va aduce dragostea în viaţa Vărsătorilor în decembrie, odată cu strălucirea sărbătorilor de iarnă. După ce îşi rezolvă toate problemele legate de carieră şi de bani, iubirea va fi pe primul loc. Pentru mulţi dintre ei, vacanţa de Crăciun va fi perioada cea mai potrivită să înceapă o nouă relaţie sau să se împace cu un fost partener.

Zodiile norocoase în carieră

Berbec

În luna decembrie, Jupiter are influențe pozitive pentru zodiile de Foc ceea ce pentru nativii Berbeci poate fi o şansă în plus în carieră. Nativii zodiei vor descoperi o cale mult mai uşoară să ajungă la postul pe care şi-l doresc, astfel că ultima lună a anului este cu adevărat norocoasă pentru ei.

Leu

Mersul planetei Mercur pe cercul zodiacului ne arată întotdeauna ce şanse avem să câştigăm mai mult, să fim recompensaţi sau să primim cadouri. Leii vor avea parte de o perioadă favorabilă câştigurilor în luna decembrie. Vor primi mai mulţi bani, mai ales dacă vor fi promovaţi pe postul pe care îl urmăreau.

Capricorn

Jupiter, astrul şanselor este generos cu nativii Capricorni în luna decembrie, dar influenţa lui va fi cu adevărat puternică în luna ianuarie. Ultima lună din an este propice pentru planuri pe termen lung şi pentru căutarea unui alt loc de muncă. Creativitatea este principalul lor atu şi cei mai mulţi dintre nativi vor profita de acest lucru.

Zodiile norocoase la bani

Taur

Venus va avea o mulțime de surprize frumoase pentru Tauri și le va aduce mai mulți bani, luna aceasta. Cei născuţi sub acest semn trebuie să se pregătească de aventură. Sunt favorizate din plin călătoriile şi distracţiile. Mai puţin norocoşi vor fi Taurii în dragoste, pentru că planurile lor vor fi date peste cap, se arată în horoscopul lunii decembrie 2017

Scorpion

Luna decembrie începe cu multă muncă, dar toate eforturile nativilor Scorpioni vor fi răsplătite financiar începând cu data de 20 decembrie. Câştigurile lor cresc şi se pot gândi la o investiţie cu adevărat deosebită, la sfârșit de an, prin care le vor oferi și celor dragi și un cadou nesperat de Crăciun.

Pești

Nativii Pești vor munci mai mult în primele zile ale lunii decembrie, dar eforturile lor vor fi răsplătite în preajma Crăciunului. Vor avea planuri mult mai bine puse la punct şi idei constructive, iar Sărbătorile vor fi mai bogate ca niciodată. Peștii vor fi deosebit de generoși cu persoanele apropiate.

Zodiile mai puțin norocoase

Rac

Nativii raci trebuie să fie atenţi cu banii pe care au reuşit să îi adune de-a lungul anului. Vor fi tentaţi să cumpere lucruri de care nu au neapărat nevoie, doar ca să fie la modă. Însă pierderile pe care le vor suferi, vor fi recuperate mai greu. Ar câștiga mai mult dacă ar cumpăra o excursie deosebită de Sărbători, se arată în horoscopul lunii decembrie 2017

Fecioara

În zilele mai dificile din decembrie pot apărea tensiuni şi discuţii aprinse în familie din cauza banilor. În perioada dinaintea Sărbătorilor, planurile pe care şi le fac nativii Fecioare împreună cu persoana iubită vor fi date peste cap de capriciile planetelor Venus şi Jupiter. Au nevoie de multă răbdare să îndrepte lucrurile.

Săgetător

În decembrie, Marte este mai puţin generos cu zodia Săgetătorilor şi le aduce tot felul de probleme nativilor. Cu puţin timp înainte de Crăciun, vor suferi o pierdere şi vor avea probleme cu banii. Vor avea nevoie de sprijinul familiei pentru a trece cu bine peste obstacolele de la sfârșitul anului.

sursa foto: 123rf.com