Zodiile norocoase în dragoste

Rac

Astrele ți-ar putea oferi un nou angajament, mai stabil şi mai generos, dacă ești în căutarea unei noi relații de dragoste. Relaţia voastră va fi timidă la început, pentru că nu reușiți să comunicați direct, dar se va dezvolta și va fi mai puternică pe zi ce trece, pe măsură ce începi să îl cunoști mai bine.

Scorpion

Marte te-a provocat, la începutul anului, să schimbi ceea ce nu mai mergea în viața ta. Acum, în luna august, te lasă să te bucuri de lucrurile frumoase pe care le-ai obținut și mai ales de dragoste. Zilele romantice și călătoriile în doi te ajută să redescoperi relația de cuplu așa cum a fost la început.

Balanță

Vara aceasta descoperi că dragostea poate fi frumoasă, iar încrederea deplină în persoana iubită va fi răsplătită, mai ales în luna august, când ți se împlinește un vis. Dacă ești singur, Jupiter va fi cu atât mai benefic pentru tine și te va sprijini să găsești și să îți asumi o relație pe termen lung.

Zodiile norocoase la bani

Leu

Te vei bucura de prosperitate financiară, iar luna august este perioadă cea mai bună să faci bilanțul realizărilor de la începutul anului. Dintre toate lucrurile bune de care ai avut parte, vei vedea că banii sunt pe primele locuri și datorită lor poți realiza lucruri la care altădată doar visai.

Capricorn

După un început de an mai dificil, în care ai avut, probabil, și probleme financiare, luna august vine cu relaxare, cu plimbări și cu o răsplată financiară. Fie că vei primi un bonus sau bani de la rudele mai înzestrate, la sfârșitul verii banii nu vor mai constitui o problemă pentru tine.

Pești

Te echilibrezi financiar în luna august, chiar dacă ți-ai propus să pleci în câteva călătorii și să le cumperi copiilor daruri deosebite. Se pare că partenerul de viață va reuși să aducă o sumă mai mare de bani acasă și să îți împlinească o dorință mai veche, la care nu vrei să renunți niciodată.

Zodiile norocoase în carieră

Taur

Chiar dacă toți colegii tăi se gândesc la vacanțe și odihnă, tu vrei să prinzi orice șansă să faci un progres în carieră. Se pare că, spre sfârșitul lunii august, vei găsi o portiţă deschisă să avansezi, dacă lucrezi într-o companie dinamică. Schimbările de la muncă vor fi în general în favoarea ta, datorită lui Venus.

Gemeni

Trebuie să faci eforturi mai mari să te afirmi, să îţi pui în valoare calităţile şi să câştigi mai multă libertate de acţiune. Nu te mai poţi baza multă vreme pe ceea ce ai avut. Spre sfârșitul verii, este timpul să te gândești la o nouă carieră și să ții cont că Mercur te va ajuta la momentul oportun să faci alegerea potrivită.

Fecioară

Îți vei consolida cariera sau vei găsi domeniul potrivit în care să te afirmi. Poți avea succes chiar de la începutul lunii august, când vei primi responsabilități în plus și vei câștiga aprecierea șefilor. Și pe viitor, ambițiile tale vor fi strâns legate de locul tău de muncă și vei poți avansa rapid.

Zodiile mai puțin norocoase

Berbec

Zodia ta va resimți energia negativă a astrelor în special în plan sentimental. Este posibil ca, în relația de cuplu, să apară necazuri și vei fi obligată să faci schimbări care nu convin celuilalt. Dacă nu ești căsătorită, dar ai o relație de lungă durată, vei grăbi lucrurile și există riscul să pierzi echilibrul emoțional.

Săgetător

Cu răbdare și chibzuință vei face față tuturor provocărilor pe care le descoperi în calea ta, chiar dacă multe dintre probleme au fost deja rezolvate. Ori de câte ori crezi că un lucru este finalizat, mai este nevoie de îmbunătățiri. Relația de cuplu poate trece prin perioade dificile în luna august.

Vărsător

Te descurci onorabil, la început de august, dar banii îți scapă printre degete, mai ales dacă mergi într-o vacanță mai scumpă, și este posibil să faci noi datorii până la sfârșitul lunii. Dacă ai familie și copii, vei recupera mai greu banii pierduți, deoarece vei face investiții mari pentru ei.

sursa foto: 123rf.com