Zodiile norocoase în dragoste

Berbec

Câteodată, dragostea este o oază de bucurie, altădată, este zgârcită şi rece. Luna aceasta vei cunoaşte ambele ei feţe. De la o zi la alta, va fi tot mai greu să înţelegi ce aşteaptă de la tine persoana pe care o iubeşti. Dar lucrurile se vor îndrepta și veți reuși să fiți din nou fericiți!

Gemeni

August este luna dedicată lui Venus. Dacă eşti singură, apar tot felul de ocazii să flirtezi, să mergi la petreceri şi să își găsești noi admiratori. Dacă eşti deja căsătorită, redescoperă pasiunea pe care aţi trăit-o la primele întâlniri, plecând într-o vacanță romantică, oricât ar fi de scumpă.

Rac

Cineva apropiat, dar care abia îndrăzneşte să îţi vorbească, are nevoie de protecţia ta. De aici s-ar putea naşte o frumoasă poveste de dragoste, dacă îl încurajezi să fie mai deschis cu tine. Eşti pregătită să iei decizii mari, iar iubirea poate aduce o schimbare foarte importantă în viața ta.

Zodiile norocoase în carieră

Taur

Te aşteaptă câteva obstacole la serviciu, la începutul lunii august când colegii tăi sunt plecați în concedii. Dar vei avea ocazia să te ocupi singură de câteva contracte importante și să obții câștiguri mai bune. Le vei demonstra superiorilor tăi că poți avea idei mai bune și poți face rost de fonduri noi.

Leu

Pune accentul pe onestitate şi comunicare în relațiile de serviciu. Nu contează cât de dur sau cât de dificil este adevărul! Dacă știi că tu ai dreptate, apără-ți ideile și lucrurile se vor desfășura așa cum îți dorești. Este foarte important să fii creativă și să cauți noi soluții pentru proiectele de carieră.

Vărsător

Fii diplomată, mai ales dacă se ivesc probleme între colegii cu care lucrezi. În primele zile de august ai foarte multă treabă şi te depăşesc anumite probleme. Dar situația se va îndrepta! Treptat, vei găsi soluții și vei reuși să pui pe roate un proiect complex, dar important pentru cariera ta, arată astrele în horoscopul lunii august.

Horoscopul lunii august

Zodiile norocoase la bani

Capricorn

La începutul lunii, anumite probleme nerezolvate, legate de bani, provoacă discuţii neplăcute în familie. Dar, după data de 14 august, bugetul tău sporește, ceilalți membrii ai familiei încep și ei să câștige mai bine și te bucuri de o situație materială stabilă. Este o perioadă frumoasă pentru vacanțe!

Săgetător

Începutul lunii este aglomerat cu întâlniri, negocieri şi drumuri scurte. Te confrunţi şi cu persoane încăpăţânate, care urmăresc un vis imposibil de realizat. Dar situația ta materială este stabilă și reușești să aduni mai mulți bani, în cea de a doua jumătate a lunii august. Micile tale dorințe par ușor de îndeplinit!

Balanța

La serviciu, primele zile ale săptămânii sunt foarte aglomerate şi te împiedică să te mai ocupi de familie sau prieteni. Vestea bună este că te vei implica în proiecte noi și vei lucra la un contract care va fi plătit foarte bine. Se pare că vei primi un bonus sau un avans mai repede decât anticipai.

Zodiile mai puțin norocoase

Scorpion

Unii dintre prieteni sau dintre membrii apropiaţi ai familiei aşteaptă ceva deosebit din partea ta, arată astrele în horoscopul lunii august. Ai făcut o promisiune cu ceva timp în urmă şi a venit timpul să o duci la îndeplinire. Dar va fi destul de dificil luna aceasta să chetuiești mai mulți bani și să îndeplinești promisiunile, dacă nu ești ajutată.

Fecioară

În următoarele zile trebuie să te străduieşti să menţii echilibrul în relaţia de dragoste. Eşti persoana de care depinde fericirea celui pe care îl iubeşti. Tu trebuie să fii calmă şi hotărâtă, pentru că partenerul tău nu va reuşi. Vă așteaptă evenimente imprevizibile și o încercare destul de grea.

Peşti

Saturn te avertizează că vei avea o perioadă mai grea, mai ales la mijlocul lunii august. Presiunile din partea familiei, mai ales a copiilor, sunt destul de mari. Vei constata curând că unele persoane te subapreciază. Dar, le vei demonstra că te poţi descurca şi singură, chiar mai bine decât cu ajutorul lor.

Citește și horoscopul anului 2017, realizat de Medeea!

sursa foto: 123rf.com