Berbec

Pot apărea neînţelegeri şi discuţii neplăcute în cuplu, în preajma zilei de 16 august, când aşteptăm Luna nouă din zodia Leului. Acela va fi singurul moment tensionat din luna august. Va trece repede, dar dacă nu reușești să gestionezi corect discuțiile neplăcute, efectele lor se vor resimţi în timp. În restul lunii, Jupiter, care este planeta norocului, te va ajuta, dacă eşti în căutarea unui alt loc de muncă. Şansele cele mai mari le vei avea în ultima decadă din august. Tot atunci, bugetul familiei pare să fie stabil, dar trebuie să fii atentă la cheltuieli. Dacă pleci în călătorie, ai grijă să pui deoparte niște bani!

Taur

Este cea mai bună perioadă a anului să cucereşti o nouă dragoste, dacă eşti singură. Venus traversează zodia Fecioarei, are o scurtă perioadă de retrogradare și favorizează relațiile noi pentru zodiile de Pământ. Iar zodia ta este favorizată de Venus în august. Ea îți poate scoate în cale un nou partener. Și în carieră, vei avea o lună benefică. Poţi cere o mărire de salariu, în această perioadă. Jupiter din zodia Taurului îţi va purta noroc în negocieri şi va îndrepta situaţiile neplăcute în favoarea ta. Spre final de lună, apar cheltuieli neprevăzute pentru sănătatea unui membru al familiei. Cu răbdare, vei trece şi peste acest moment şi vei recupera banii.

Gemeni

Bucură-te de prima jumătate a lunii august, când viața este lipsită de griji! Mercur traversează acum Fecioara și anunță zile liniștite, prosperitate și confort. Nu îți va lipsi nimic, indiferent ce vrei să faci. Poate fi și o perioadă foarte bună pentru concediu și vacanțe, pentru călătorii și vizite în străinătate. Ține cont de faptul că, după 23 august, Mercur va fi retrograd în Fecioară și este posibil să apară vești mai puțin plăcute legate de serviciu, de cariera ta, de afacerile firmei la care lucrezi. Mercur retrograd poate aduce unele schimbări care nu vor fi deloc pe placul tău, dar te vei adapta rapid.

Rac

Luna august înseamnă liniște, dragoste, armonie și călătorii cu familia. Cu Venus de partea ta, relaţia intimă nu poate fi decât excelentă. Te vei distra şi vei avea câteva seri romantice, cu totul speciale. Sunt puţine şanse să apară schimbări mari în plan profesional. Influenţa Lunii noi din zodia Leului, din data de 16 august, se resimte, încă, şi lucrurile stagnează. Bugetul este destul de modest, dar se va mări considerabil spre sfârşitul lunii august, dacă te abţii acum de la cheltuieli mari, arată horoscopul lunii august 2023.

Leu

Luna august începe cu vești bune și vei avea ocazia să călătorești mai des. Bucură-te de concediu în prima jumătate a lunii, distrează-te și profită de orice ocazie bună să îți faci viața mai frumoasă. La jumătatea lunii, când Luna nouă ajunge în Leu, poate fi o perioadă tensionată în cuplu, dacă nu reuşeşti să ajungi la un compromis cu persoana iubită. O cină romantică poate rezolva multe! La serviciu, în ultima decadă a lunii august te aşteaptă zile încărcate şi şedinţe interminabile. Este posibil să apară schimbări nedorite, dar nu te vor afecta direct.

Fecioară

August este luna în care zodia ta este traversată de astre puternice. Mercur se află toată luna în Fecioară, iar Soarele ajunge în zodia ta pe data de 23 august când Mercur intră în mișcare retrogradă. Dacă ai datorii, încearcă să te achiţi de ele până pe data de 23 august. În cea de a doua jumătate a lunii, vei avea probleme financiare mai mari, dacă nu reușești să le gestionezi la timp. În schimb, vei avea vești bune din partea familiei sau a unor frați/surori care te susțin să îți împlinești un vis.

Balanță

Te bucuri în continuare de o situaţie bună la serviciu şi ideile tale atrag atenţia şefilor. Poţi încerca să pui în aplicare un plan mai îndrăzneţ, să atragi noi clienți sau să dezvolți un proiect aflat în derulare de la începutul anului. La jumătatea lunii august, însă, trebuie să îți acorzi timp să te odihnești și să te bucuri de concediu. Este momentul să pleci în vacanţă şi să investeşti mai mult în relaxare, plimbări şi distracţii. Deocamdată, ai bani suficienţi ca să îţi permiţi aceste lucruri, arată horoscopul lunii august 2023.

Scorpion

Ai nevoie de mai multă stabilitate în relaţia de cuplu şi încerci să obţii acest lucru, făcând un compromis. Rezultatul s-ar putea să nu fie cel aşteptat. Este posibil ca prima parte a lunii august să aducă zile mai puțin bune în relația de cuplu, iar planurile de vacanță să se schimbe. Cu toate acestea, ai şanse mari să pleci în concediu mai devreme decât sperai, dar trebuie să laşi totul în ordine la serviciu. În lipsa ta, pot apărea nereguli pe care nu le mai poţi repara. În ceea ce privește banii, eşti preocupată de cheltuielile din viitorul apropiat. Ai planuri mari şi vei avea nevoie de un împrumut să te descurci până la final de lună.

Săgetător

Poţi avea surprize neplăcute din partea persoanei iubite, chiar dacă ţi se pare că o cunoşti foarte bine. Dorinţele voastre nu mai coincid. În luna august, Venus este retrograd în Leu ceea ce arată momente tensionate pentru cuplurile care au deja probleme. Situațiile critice se vor accentua în jurul datei de 16 august, când este Luna nouă. La serviciu, eşti nemulţumită de tensiunea care persistă în relaţiile cu unii colegi. Deocamdată, nu poţi face mare lucru să schimbi situaţia. Iar în ceea ce privește situația financiară, te descurci mai greu în această perioadă. Se pare că ai acumulat datorii, la începutul lunii, şi le vei plăti mai greu.

Capricorn

Relaţia intimă pare să fie frumoasă, pentru o vreme, dar Venus retrograd va da lucrurile peste cap, dacă vrei să faci unele schimbări rapide. Este posibil ca partenerul tău de viață să nu accepte acum să schimbe unele lucruri din cauza cheltuielilor mari. La serviciu, bazează-te doar pe forţele proprii, dacă trebuie să rezolvi o problemă mai complexă. Cei din jur se eschivează şi atitudinea lor te descurajează. După data de 25 august, este posibil să apară probleme de sănătate şi cheltuielile tale vor depăşi bugetul de care dispui. Cere sprijin familiei, să faci toate analizele necesare. 

Vărsător

Bucură-te de şansele pe care ţi le oferă Venus şi ieşi mai des cu prietenii, mergi în excursii, caută grupuri de socializare. Prin intermediul lor, poţi cunoaşte o persoană plăcută şi interesantă. La serviciu, nu te baza pe promisiuni! Până nu semnezi un contract şi nu discuţi în detaliu salariul, nu îţi poţi face planuri noi de carieră. Dar este o perioadă bună să te afirmi. Spre final de august, vei avea o perioadă mai dificilă şi este foarte important să pui deoparte o sumă de bani. Amână cheltuielile mai mari pentru luna septembrie, dacă este posibil. 

Pești

Mare atenție ce îți dorești! Dacă te nemulţumeşte rutina din viaţa de cuplu, astrele ţi-au pregătit mai multe surprize pentru mijlocul lunii august. Unele din ele îţi pot schimba viaţa pe viitor. Vei avea parte de o veste ieșită din comun. La serviciu, lipsa de energie îşi pune amprenta asupra performanţelor tale. Poate ar fi bine să pleci într-un scurt concediu, să te odihneşti. Nu te poţi lăuda cu un buget consistent, dar ai suficienţi bani ca să te descurci până la următorul salariu. Renunţă, o vreme, la cheltuielile inutile și investește într-o vacanță relaxantă!