Berbec

Venus le promite celor născuţi în zodia Berbecului că toate lucrurile bune şi planurile profitabile se vor desfăşura mai repede. Rezultatele se vor vedea mai ales la mijlocul lunii august când vor avea de câştigat foarte mult în plan social. În special femeile născute în această zodie au mari şanse să găsească parteneri de încredere și să înceapă noi relații stabile. În ultima decadă a lunii, Berbecii trebuie să fie prudenţi când împrumută bani, pentru că este posibil să îi piardă pentru totdeauna.

Taur

Primele zile din luna august sunt mai dificile și este mult de muncă. Dar vor veni și câștiguri mai bune la mijlocul lunii, urmate de concedii și vacanțe frumoase. Pentru mulți Tauri, câştigurile din august vor fi mai mari decât se aşteaptă. Este posibil ca unii dintre ei să primească abia acum bonusurile promise. În a doua decadă a lunii, sunt bine aspectate investiţiile în obiecte de valoare, în bijuterii sau terenuri. În schimb, ultimele zile de august pot aduce probleme financiare pentru cei care cheltuie prea mult în vacanțe.

Gemeni

August este o lună bună pentru Gemenii care vor să călătorească și să iasă mai des din programul lor cotidian. Este o lună bună și pentru dragoste. Mulți nativi care vor cunoaște pe cineva în august se vor gândi imediat la căsătorie. August este și luna femeilor născute sub acest semn, care îşi vor comanda rochia de mireasă sau vor pleca în voiajul de nuntă. Probleme de cuplu nu vor apărea decât pentru o perioadă foarte scurtă de timp, poate din cauza banilor.

Rac

Primele zile ale lunii august încep într-o notă optimistă pentru Raci, care vor primi veşti foarte bune din partea familiilor. Atmosfera frumoasă de acasă se păstrează şi la finalul lunii, când evenimente deosebite îi vor ajuta să își facă viața mai simplă și mai frumoasă. Racii care se confruntă totuși cu mici probleme vor fi ajutați de Marte. Acest astru bătăios îi ajută să treacă uşor peste orice necaz, fără să piardă nici bani, nici încrederea celor dragi. Doar în ultimele zile de august este bine să se ferească de orice călătorie pe distanţe lungi.

Horoscopul lunii august. Leu

Jupiter îi sprijină pe nativii Lei să realizeze aproape tot ceea ce îşi propun. În primul rând, îi îndrumă spre alte soluţii, mai deosebite, pe care alţii nu le-ar încerca, dar care vor avea rezultatele dorite. Dacă vor alege calea obişnuită pentru rezolvarea situaţiilor dificile, vor pierde. Forţa lui Jupiter se anunţă deosebit de puternică în luna august, când Leii vor avea șanse foarte bune legate de profesie. În schimb, influenţa lui Mercur va fi slabă şi este bine să se ferească să împrumute bani.

Fecioară

Mercur le aduce câteva câştiguri bune nativilor din Fecioară încă din primele zile de august. Vor recupera o parte din cheltuielile neprevăzute pe care le-au făcut cu vacanțele  şi se vor bucura de o situaţie financiară stabilă. Mai dificilă este ultima parte a lunii, când problemele de sănătate din familie vor atinge serios bugetul. Unii dintre nativii zodiei este posibil să facă investiţii proaste, dacă sunt tentați de lucruri prea scumpe de care nu au neapărată nevoie… cum ar fi un telefon de ultimă generație.

Balanță

Problemele de cuplu sau neînţelegerile din familie vor fi tot mai rare, iar nativii din zodia Balanței se vor bucura de o lună mult mai echilibrată. Mulți nativi vor avea surpriza de a câștiga mai bine. Succesul lor material va influenţa şi buna dispoziţie a celor dragi de acasă. Pe de altă parte, Balanțele care vor să călătorească mai mult în luna august, ar fi bine să își revizuiască planurile de vacanță. Pot apărea obstacole la care nici nu se gândesc la început de lună.

Scorpion

În august, Scorpionii o vor duce mai bine dacă îşi propun să fie mai relaxați, mai echilibrați și mai răbdători. În primul rând, perioada marcată de restricţii financiare va lua sfârşit. Dar mulţi Scorpioni ar face bine să adune ceea ce le prisoseşte şi să nu folosească banii pentru investiţii ricante, deoarece riscă o pierdere semnificativă în august. În al doilea rând, călătoriile nu sunt favorizate pentru această zodie în luna august, așa că își pot păstra banii de vacanțe pe mai târziu.

Săgetător

Cei mai mulți nativi din Săgetător vor avea zile pline și spornice la început de august. Vor munci la proiecte noi sau chiar în locuri de muncă noi. Zilele obositoare vor fi tot mai puţine și nativii zodiei vor profita din plin de prietenia unor colegi cu care își vor petrece timpul liber. La serviciu, vor reuşi să îşi impună punctul de vedere în multe situaţii dificile, iar răsplata va sosi curând. Unii dintre ei au șanse mari să fie promovați.

Horoscopul lunii august. Capricorn

Mercur va fi generos cu banii în august, ultima lună de vară fiind chiar deosebit de avantajoasă cu privire la salarii. Mulţi dintre nativii Capricorni îşi vor recupera pierderile de peste vară și vor aduna mai mulți bani. Pe de altă parte, unii dintre ei sunt tentați să îşi aleagă concedii mai scumpe și să recupereze distracţiile pierdute. Dar ar fi bine să aștepte luna septembrie. În august, Capricornii ar fi bine să se concentreze asupra familiei și să se gândească la unele investiții bune în casă.

Vărsător

Este posibil ca luna august să fie mai dificilă pentru Vărsătorii care caută dragostea. O vor găsi cu greu! Unele relaţii care nu au o bază solidă se vor destrăma, în special în ultima decadă a lunii. Dar nativii Vărsători vor găsi imediat o consolare în proiectele lor personale, în călătorii și vacanțe. Dar cei care au relații sincere și frumoase, vor lua decizii importante cu privire la viitorul lor.

Pești

Nativii Pești vor avea cheltuieli mari în august și mici probleme la serviciu. Dar nu mai au de ce să se teamă, pentru că vor ştii să îşi apere interesele mult mai bine decât în trecut. Unii dintre ei vor reuși să scape de obligațiile mai dificile și se vor transfera pe posturi mai bune. O scurtă perioadă critică va fi pentru unii nativi la final de august, când este bine să evite confruntarea cu rudele mai în vârstă. Ar fi bine să evite să le ceară bani părinților sau socrilor și le-ar prinde bine un concediu relaxant, decât investiții costisitoare făcute în grabă.