Horoscopul lunii august – zodia Berbec

Luna august va veni cu multe șanse pentru nativii Berbeci, mai ales în ceea ce privește dragostea și viața de cuplu. Marte pune accentul pe pasiune, iar atmosfera s-ar putea complica prin apariția unei aventuri neașteptate. Dacă ești singură, vei profita din plin, iar dacă ești căsătorită, vei găsi tot felul de modalități prin care îți poți revitaliza căsnicia. Trăiește clipa, așa cum îți place, și încearcă tot felul de mici distracții și experiențe!

Horoscopul lunii august – zodia Taur

Astrul zodiei tale, Venus, traversează în luna august zodiile Fecioarei și a Balanței, formând o conjunctură norocoasă pentru ideile și planurile tale. Venus va pune accentul pe căsnicie, pe relațiile de cuplu, pasiune și iubire. Dacă ai o relație stabilă, cu un partener în care poți avea încredere deplină, poți realiza multe lucruri în august, inclusiv investiții mari și scumpe, precum achiziția unei mașini sau renovarea locuinței.

Horoscopul lunii august – zodia Gemeni

Mercur, astrul zodiei tale, traversează Leul și Fecioara în luna august, și favorizează schimbările mari, planurile majore, investițiile și deciziile importante pentru tot restul anului. Este o lună prielnică, dar și dificilă, pentru că vei avea multe lucruri de făcut, dacă vrei o schimbare importantă. Astrele vor fi de partea ta și te vor ajuta cu o conjunctură norocoasă, la mijlocul lunii august, cu bani, dar și cu susținerea și dragostea unor oameni apropiați. Poate fi și un moment bun să redescoperi o dragoste pierdută.  

Horoscopul lunii august – zodia Rac

Zodia ta este favorizată de ambițiosul Marte care pune lucrurile în mișcare și te ajută să găsești beneficii și oportunități acolo unde alții văd doar muncă și obligații. În primele zile din august, te vei concentra asupra muncii și asupra unui proiect personal important. Vei avea ocazia să pleci și în vacanță, chiar dacă nu vei pleca prea departe de casă. Nu te îngrijora dacă vei cheltui mulți bani. Situația materială se va îndrepta spre sfârșitul lunii.

Horoscopul lunii august – zodia Leu

August poate fi o lună în care poți realiza multe lucruri importante! Vei avea parte de perspective și de șanse noi, dar multe oportunități pot fi riscante din punct de vedere financiar. De aceea, este bine să acționezi cu prudență indiferent de oferte și să te gândești întotdeauna la consecințele pe termen lung. Zodia ta este favorizată de Mercur și de Luna nouă, iar energia acestor astre îți va aduce susținerea unor persoane care vor fi alături de tine în orice condiții.

Horoscopul lunii august – zodia Fecioară

Planurile tale personale trebuie să se schimbe în luna august și să încerci să câștigi mai mult timp pentru tine. Relația de cuplu va avea nevoie și ea de o schimbare și de mai multă pasiune. Dacă aveți timp amândoi, încercați să călătoriți sau să ieșiți mai des cu prietenii, fără copii și fără să vă mai gândiți la grijile cotidiene. Dacă eşti singură acum, vei avea o relaţie de scurtă durată care poate începe foarte curând. Noua prietenie se poate destrăma, însă, dacă nu te implici mai mult și dacă nu ești atentă la dorințele celuilalt.

Horoscopul lunii august – zodia Balanță

Primele zile din luna august sunt propice carierei. Vei avea, poate, șansa să găseşti tocmai genul de loc de muncă pe care ţi-l doreşti de ani de zile. Fii atentă la tot ce se petrece în firma în care lucrezi acum, pentru că unii dintre şefi vor demisiona şi se vor schimba multe lucruri. În a doua jumătate a lunii, este posibil să câștigi mai mulți bani și îți va merge foarte bine din punct de vedere financiar. Este și perioada cea mai bună să pleci în concediu.

Horoscopul lunii august – zodia Scorpion

Jupiter formează o conjunctură norocoasă pentru zodia ta și poți avea câteva realizări deosebite în luna august. Profită de energia lui Jupiter, mai ales în prima jumătate a lunii, și pune la punct toate activitățile, afacerile sau proiectele care ți-ar putea aduce bani. Pe data de 8 august va fi Lună nouă, moment care ar putea aduce o nouă prietenie valoroasă, o nouă dragoste sau oportunitatea de a călători pe distanțe lungi. Luna nouă marchează întotdeauna un început de drum sau de relație, iar în august ea va fi norocoasă pentru zodia ta.

Horoscopul lunii august – zodia Săgetător

Viaţa de familie s-ar putea să fie destul de tensionată, dar fără să fie marcată de probleme deosebite, dacă relația voastră conjugală este una solidă. Dacă apar probleme în cuplu pe care nu știți cum să le rezolvați, este posibil ca prima jumătate a lunii august să fie mai puțin bună pentru zodia ta în plan sentimental și emoțional. În schimb, Mercur și Marte arată că sunt zile mai bune pentru carieră, pentru a găsi un loc de muncă, pentru a rezolva anumite situații dificile din punct de vedere financiar.   

Horoscopul lunii august – zodia Capricorn

Profită de zilele libere pe care le ai la serviciu și solicită un concediu mai lung. Spre deosebire de alți ani, luna august va fi o perioadă mult mai relaxată pentru zodia ta și te poți ocupa mai mult de tine. O vacanță mai lungă în familie va face minuni pentru tonusul tău, pentru copii și pentru viitorul relației de cuplu. Dacă nu ești căsătorită, vei avea mai degrabă relații de scurtă durată. În schimb, vei avea noroc mai mult pe plan social, în relaţiile cu persoanele din jur, colegi, clienţi, cunoştinţe întâmplătoare.

Horoscopul lunii august – zodia Vărsător

Profită de conjunctura astrală a lunii august, când Mercur și Venus vor fi de partea ta, mai ales în plan profesional. Vei beneficia, poate, de o mărire de salariu sau de o şansă nouă să te implici în proiecte profitabile la locul de muncă. Luna nouă din 8 august îţi va schimba perspectivele de viitor şi te va ajuta să iei deciziile cele mai potrivite pentru cariera ta. În relațiile de familie și în relația de cuplu, lucrurile se vor îmbunătăți și vei avea timp pentru proiectele voastre personale.

Horoscopul lunii august – zodia Pești

În luna august, trebuie să fii atentă la intrigile şi conflictele care apar între colegii de muncă. Este posibil să fii şi tu implicată, deoarece vor fi situaţii în care nu poţi sta deoparte şi trebuie să îţi spui punctul de vedere. Dacă lunile anterioare au fost mai dificil din punct de vedere al câștigurilor, luna august promite să fie mai echilibrată, pentru că vei menține cheltuielile într-un ritm normal. Un concediu frumos și liniștit poți avea spre sfârșitul lunii, chiar dacă ai mai avut zile libere în această vară.  

Citește și previziunile generale pentru anul 2021, realizate de Medeea!