Zodiile norocoase în dragoste

Taur

Vei fi preocupată să îţi îmbunătăţeşti condiţiile de trai și să modernizezi casa. Vei încerca să obţii un anumit confort material, dar te vei bucura de el doar dacă vei avea linişte în viaţa de familie. Indiferent de ambițiile și proiectele tale, va fi mult mai important să fii sprijinită de partenerul de viață, iar acesta se pare că va fi alături de tine mereu.  

Rac

Dragostea poate să îți ofere multe zile frumoase în august. Este luna vacanței și o vei petrece lângă bărbatul pe care îl iubești, descoperind cât de bine este în doi, departe de ceilalți. Dacă eşti singură, Venus va readuce pasiunea în viața ta, dacă ești deschisă să cunoști oameni noi. Cele mai mari șanse le vei avea în a doua jumătate a lunii.

Balanță

Venus pune accentul pe pasiune, iar atmosfera liniștită în care se complac Balanțele, la începutul lunii august, ar putea fi complicată prin apariția unei aventuri neașteptate. Balanțele singure vor profita din plin. Dar nativii căsătoriți din Balanță vor avea ocazia să reaprindă pasiunea în relațiile lor monotone, arată horoscopul lunii august 2020.

Ce spune horoscopul lunii august 2020

Zodiile norocoase în carieră

Berbec

Te străduiești de ceva vreme să faci o schimbare în carieră, să depășești stadiul în care te afli acum sau să avansezi în cadrul companiei. În luna august pot apărea diverse șanse să te angajezi pe un post mai bun, mai aproape de casă, dar cu un salariu mai modest decât erai obișnuită.

Leu

Începutul lunii august poate fi unul dificil, dar plin de speranțe și promisiuni. Dacă te afli la muncă și nu îți iei concediu în august, este posibil să te confrunți cu mici greutăţi la serviciu, dar Luna te va învăța să cauți noi oportunități și să fii mai ambiţioasă. Șanse pentru cariera ta pot apărea în mod deosebit după data de 12 august.    

Fecioară

Ești ambițioasă, știi ce vrei și luna aceasta sunt șanse mari să obții ceea ce urmărești de ceva vreme. O ofertă foarte bună pentru cariera ta va veni în ultima decadă din august, când multe companii încep să își schimbe politica de angajare și să se orienteze către angajații cu experiență, în locul tinerilor care au nevoie de training.

Zodiile norocoase la bani

Gemeni

Dacă vrei să câştigi mai bine, trebuie să te gândești la investiţiile care îți vor aduce beneficii pe termen lung și să renunți la comoditatea și la plăcerile de moment. Munca ta nu va fi răsplătită imediat. Abia spre sfârșitul lunii vei reuși să aduni o sumă mai consistentă de bani, iar câștigurile importante vor veni, probabil, peste câteva luni. 

Scorpion

Mercur din Leu poate fi generos și cu zodia ta din punct de vedere financiar. Sunt semne bune că lucrurile se pot îndrepta în direcția pe care o dorești și că se deschid înaintea ta noi oportunități. Nu este exclus să găsești o portiță pentru a valorifica o moștenire, dar vei avea câteva obstacole administrative de trecut, arată horoscopul lunii august 2020.

Săgetător

Câtă vreme o ai de partea ta pe Venus, astrul câștigurilor imediate, îți va merge bine luna aceasta, chiar dacă Mercur este retrograd. Vor fi favorizate investițiile și cumpărăturile și poți face o afacere bună cu o sumă mică de bani. Ai putea cumpăra o mașină, mai ales dacă ai niște economii puse deoparte pentru astfel de investiții utile pentru familie.  

Zodiile mai puțin norocoase

Capricorn

Vei avea parte de perspective și de șanse noi, dar multe oportunități pot fi riscante din punct de vedere financiar. De aceea, este bine să acționezi cu prudență indiferent de oferte și să te gândești întotdeauna la consecințele pe termen lung. Luna august este o perioadă tensionată, mai ales din punct de vedere al câștigurilor, dacă nu te descurci cu banii.

Vărsător

Relația de cuplu va avea nevoie de o schimbare și de mai multă pasiune, pentru că apar tensiuni între voi doi. Dacă aveți timp, încercați să călătoriți sau să ieșiți mai des cu prietenii, fără copii, și fără să vă mai gândiți la grijile cotidiene. Dacă eşti singură acum, vei avea o relaţie de scurtă durată care poate începe frumos, dar se va destrăma.

Pești

Încearcă să planifici totul foarte riguros, luna aceasta, și să nu lași problemele importante la voia întâmplării, pentru că este posibil să apară discrepanțe mari. Nu este exclus să pierzi o sumă de bani, dacă nu ești atentă la consecințele unor decizii. Păstrează cu grijă economiile, mai ales dacă ai copii care vor începe curând școala.