Zodiile norocoase în dragoste

Rac

Este timpul să redescoperi lucrurile mărunte şi frumoase sau liniştea clipelor romantice petrecute în doi. Oricât ar fi de puţine, zilele de odihnă vor însemna foarte mult pentru liniştea ta sufletească şi pentru starea ta de sănătate. Nu pierde prilejul să organizezi un concediu doar cu persoana iubită!

Balanță

Vara aceasta descoperi că dragostea poate fi frumoasă, iar încrederea deplină în persoana iubită va fi răsplătită, mai ales în luna august, când ți se împlinește un vis. Dacă ești singur, Jupiter va fi cu atât mai benefic pentru tine și te va sprijini să găsești și să îți asumi o relație pe termen lung, arată horoscopul lunii august 2019.

Leu

Fii cât mai generoasă în luna august! Împarte nu doar zâmbete şi clipe dragi, ci şi idei, planuri şi daruri mai ales cu partenerul de cuplu sau cu persoana pe care vrei să o cucerești. Venus va guverna întreaga lună şi îţi va aduce înapoi mesaje de dragoste. Dacă ești singură, un bărbat ţi-ar putea capta atenţia foarte curând.

Zodiile norocoase la bani în august

Taur

Urmăreşti câteva scopuri, mici pentru alţii, dar foarte importante pentru tine. Ai impresia la începutul lunii că nu vei avea nici o şansă să ţi le îndeplineşti. Dar Jupiter veghează şi te va ajuta să îţi vezi visele cu ochii pentru că vei reuși să aduni o sumă mai mare de bani. Există și șansa să primești un bonus important în august.

Săgetător

Chiar de la începutul lunii vei remarca o îmbunătăţire a câştigurilor, vei descoperi o sursă nouă de bani sau vei avea satisfacţii deosebite la serviciu. Luna aceasta este propice pentru cumpărături, pentru achiziţionarea unor terenuri sau a unei case sau pentru investiţii într-o vacanţă specială. Vei cheltui banii cu folos!

Pești

Te echilibrezi financiar în luna august, chiar dacă ți-ai propus să pleci în câteva călătorii și să le cumperi copiilor daruri deosebite. Se pare că partenerul de viață va reuși să aducă o sumă mai mare de bani acasă și să îți împlinească o dorință mai veche, la care nu ai vrut să renunți niciodată.

Horoscopul lunii august 2019

Zodiile norocoase în carieră

Gemeni

Te vei bucura de o perioadă lipsită de probleme financiare. Este timpul să te gândeşti la cei din jur, la prietenii pe care nu i-ai mai văzut de mult şi la oamenii care merită afecțiunea ta. Pe de o parte, august este luna iubirilor şi a prieteniei, pe de altă parte este luna în care poți avea o șansă în plus în carieră datorită prietenilor care te apreciază.

Fecioară

Îți vei consolida cariera sau vei găsi domeniul potrivit în care să te afirmi. Poți avea succes chiar de la începutul lunii august, când vei primi responsabilități în plus și vei câștiga aprecierea șefilor. Și pe viitor, ambițiile tale vor fi strâns legate de locul tău de muncă și vei poți avansa rapid, arată horoscopul lunii august 2019

Capricorn

August începe sub auspicii bune, dar sfârşitul lunii poate aduce o mică schimbare în viaţa intimă, care va avea efecte pe termen lung. Se pare că vei avea șansa să îți schimbi locul de muncă, ceea ce poate fi de bun augur pe viitor și îți poate deschide noi perspective, dar s-ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru viața de cuplu.

Zodiile mai puțin norocoase în luna august

Berbec

Se pare că luna august este luna în care trebuie să renunţi la câteva visuri. Saturn îţi aminteşte că nu este bine să cheltuiești o avere doar ca să obții obiecte inutile pentru tine sau pentru familia ta. Fii foarte atentă la investițiile pe care le faci, deoarece unele dintre ele nu vor avea valoare pe viitor și vei regreta banii cheltuiți.

Scorpion

La serviciu, vei avea ocazia să preiei conducerea unui proiect sau a unei echipe de oameni. La început, nu vei fi foarte mulţumită de evoluţia situaţiei și vei fi nevoită să faci multe compromisuri. Este posibil chiar să îți amâni vacanța planificată pentru august, dacă lucrurile nu evoluează așa cum își doresc șefii.

Vărsător

Te descurci onorabil, la început de august, dar banii îți scapă printre degete, mai ales dacă mergi într-o vacanță mai scumpă, și este posibil să faci noi datorii până la sfârșitul lunii. Dacă ai familie și copii, vei recupera mai greu banii pierduți, deoarece vei face investiții mari pentru ei, arată horoscopul lunii august 2019.