Zodiile norocoase în dragoste

Scorpion

Fii mai activă, adu-ţi aminte de prietenele sau prietenii pe care i-ai uitat şi organizează câteva întâlniri sau petreceri! Luna aceasta, relaţiile cu cei din jur, prietenia şi dragostea te vor ajuta să treci mai uşor peste momentele dificile. Tensiunile de la birou îţi pun răbdarea la încercare, dar persoana iubită va compensa totul prin surprize frumoase.

Capricorn

Caută o relație specială, un om alături de care poți avea experiențe și momente inedite. Dragostea este de partea ta în aprilie. Te poți distra, poți călători mai mult și poți fi invitată mai des la petreceri şi la evenimente mondene. Ţi-ar prinde bine o activitate ieşită din tipare sau un hobby prin intermediul căruia să cunoști mai mulți oameni.

Vărsător

Influenţa astrelor asupra zodiei tale este benefică de-a lungul întregii luni, în pofida momentului critic din data de 5 aprilie, când va fi Lună nouă, iar aceasta poate aduce tot felul de provocări. Câteva probleme neplăcute ar putea fi legate de proprietăţile pe care le deţii în comun cu rudele tale. În rest, Venus îţi aduce dragoste şi călătorii romantice, arată horoscopul lunii aprilie.

Zodiile norocoase în carieră. Horoscopul lunii aprilie

Gemeni

Poate că acum cariera sau unele proiecte profesionale sunt în impas, dar lucrurile se vor îmbunătăți. Concentrează-te asupra activităţilor bine organizate, din care poţi avea profit. Jupiter retrograd, după 10 aprilie, implică destrămarea unor proiecte şi pierderea unei situaţii stabile. Dar Luna plină din data de 19 va redresa lucrurile și vei avea mai multă baftă!

Rac

Aprilie poate aduce împliniri în plan profesional și personal. Întoarce-te la proiectele pe care le-ai abandonat! Luna nouă din Berbec, din 5 aprilie, arată că este momentul potrivit să acţionezi şi să recuperezi timpul pierdut. Visurile tale se vor îndeplini, dacă eşti creativă şi bine organizată. Iar în carieră, schimbările pot fi semnificative, arată horoscopul lunii aprilie.

Fecioară

Vei câştiga un aliat puternic, anunţă Venus, o prietenă care te va ajuta foarte mult în carieră. Datorită ei, situaţiile incerte se vor clarifica şi vei reuşi să îţi construieşti un drum solid. După o perioadă lungă de eşecuri, Marte îţi va oferi succesul pe care îl aştepţi de mult şi, la sfârşitul lunii, vei beneficia şi de primele recompense materiale.

Zodiile norocoase la bani

Taur

Zodiile te ajută să primești noi asigurări pentru viitor. Aprilie va fi o lună prosperă, în pofida dificultăţilor financiare din primele zile. După Luna nouă din data de 5 aprilie, Venus va influenţa favorabil Casa câştigurilor şi a bunurilor materiale, care pot fi valorificate în viitor. Dacă vei avea ocazia să faci investiţii imobiliare, nu ezita!

Leu

Obligaţiile de la serviciu par să fie tot mai mari, iar concurenţa te obligă să fii mai incisivă şi mai inventivă. În a doua decadă a lunii, Jupiter retrograd anunţă vremuri grele, dar situaţia se va schimba după data de 19 aprilie. Astrul şanselor ţi-a rezervat o recompensă care îţi va aduce nu numai satisfacţii financiare, ci și sufletești.

Peşti

Proiecte de suflet

Neptun îşi începe mersul retrograd în zodia ta, din 4 iunie până la sfârşitul lunii noiembrie. Urmează câteva luni lipsite de evenimente majore, în care poţi pune accentul pe dezvoltarea personală. În iunie, eşti atrasă să îţi continui studiile, mai ales dacă sunt legate de un domeniu artistic, şi să te implici în activităţi creative de voluntariat.

Zodiile mai puțin norocoase

Berbec

Iubirea cere sinceritate, iar următoarea perioadă poate fi dificilă pentru relația ta de dragoste. Ai tendinţa să ignori sfaturile celor din jur şi să mergi pe drumul tău, oricâte greşeli ai face. Venus poate provoca situaţii care vor pune sub semnul întrebării stabilitatea relaţiei de cuplu şi care îţi vor schimba planurile de viitor, arată horoscopul lunii aprilie.

Balanţă

Va fi o perioadă mai haotică în aprilie. Te aşteaptă o lună încărcată de evenimente şi deosebită din toate punctele de vedere. Jupiter retrograd te influenţează puternic şi este posibil să provoace răsturnări de situaţii spectaculoase. Nu este exclus ca o dispută banală în relaţia de dragoste să ducă la despărţire pentru o perioadă lungă de timp. Ai grijă ce îţi doreşti!

Săgetător

Luna nouă de la începutul lunii aprilie va avea o influență mai puțin bună asupra zodiei tale. Te poţi aştepta ca lucrurile pe care te bazai până acum să se schimbe, să devină inutile sau instabile. Pot apărea probleme în relaţia de dragoste, dar şi pierderi financiare. Situaţia se va redresa abia după 20 aprilie, dar provocările de la începutul lunii pot lăsa urme adânci.