Horoscopul lunii aprilie. Berbec

Concentrează-te asupra planurilor pe care ţi le-ai făcut împreună cu iubitul sau soţul tău. Astrele te ajută să faci pregătirile necesare, să cumperi din timp biletele de călătorie sau să faci rezervările la hotel. În luna aprilie sunt șanse mai mari de călătorie, mai ales dacă vrei să vizitezi rude din străinătate. Pe de altă parte, ți-ar prinde bine un scurt concediu după sărbătorile Paștelui.

Taur

Luna aprilie aduce prima perioadă norocoasă pentru zodia ta din acest an și poate fi luna care îți împlinește primele dorințe puse la începutul anului. Se pare că ești interesată să călătorești mai mult acum sau apar situații care te obligă să faci o călătorie care nu era planificată. Dar va fi de bun augur și vei rezolva câteva lucruri mai ușor. Pe de altă parte, este și o perioadă bună în care vei aduna bani.

Gemeni

Astrele anunță o perioadă benefică în aprilie din toate punctele de vedere, iar proiectele tale înaintează rapid. Astrele îţi dau energie şi te ajută să treci peste obstacolele pe care le ridică în calea ta cârcotaşii. Cariera ta poate fi mai frumoasă dacă ești îndrăzneață și știi cu cine trebuie să vorbești pentru a ocupa un post mai bun. Conjuncturile norocoase nu vor lipsi, dar trebuie să fii atentă să reduci mult cheltuielile.

Rac

Vor veni zile bune în preajma Paștelui, iar Venus te poate ajuta să îți refaci bugetul după ce ai cheltuit mai mulți bani decât trebuia. Dar, la începutul lunii aprilie, vin vești mai puțin bune pentru că vor spori cheltuielile și vei fi destul de îngrijorată pentru sănătatea familiei. Nu forța norocul când primești ceva gratuit! Încearcă să oferi la rândul tău celor care au nevoie de sprijin și vei fi răsplătită.

Horoscopul lunii aprilie. Leu

Aprilie poate aduce o perioadă frumoasă pentru relația de cuplu, mai ales dacă simți că monotonia distruge magia dintre voi. Venus este mult mai generoasă cu zodia ta în luna aprilie. Sub influenţa ei, dragostea îşi dezvăluie toate tainele şi vei descoperi surprize noi. Profită de influența ei şi fă-ţi planuri de călătorie alături de persoana iubită. Este o perioadă excelentă să călătoriţi numai voi doi după Paște.

Fecioară

Zodia ta pare să fie norocoasă în aprilie, chiar dacă traversăm o perioadă socială și economică dificilă. Te străduiești de ceva vreme să faci o schimbare în carieră, să avansezi în cadrul companiei sau să găsești un loc de muncă mult mai potrivit și cu un salariu bun. În luna aprilie, vei avea mai multe șanse să îți împlinești această dorință și să găsești un post mai bun.

Balanță

Câtă vreme o ai de partea ta pe Venus, astrul câștigurilor imediate, îți va merge bine luna aceasta, chiar dacă situația este îngrijorătoare și cheltuielile cresc de la o zi la alta. Vor fi favorizate investițiile și cumpărăturile și poți face o afacere bună cu o sumă mică de bani, arată astrele în luna aprilie. În ceea ce privește sănătatea, nu ai de ce să îți faci griji, mai ales dacă devii mai activă și ieși mai mult la aer curat.

Scorpion

În luna aprilie, trebuie să te concentrezi asupra sănătății tale și asupra lucrurilor importante pentru familie. Construieşte-ţi o nouă imagine și ai mai multă grijă de tine. Lasă deoparte planurile de viitor şi ocupă-te de ceea ce este mai important în prezent. Venus îţi atrage atenţia asupra stării de sănătate şi asupra condiţiei fizice. Este timpul pentru o nouă dietă şi pentru sport.

Horoscopul lunii aprilie 2022. Săgetător

Vor veni zile mai senine, dacă nu pui la suflet prea mult scumpirile și problemele lehate de bani. Bucură-te de prietenii tăi, de zilele calde şi de dragostea pe care ţi-o oferă familia. Venus poate deschide un drum nou, o nouă relație care va atinge punctul culminant peste şase luni. Poate fi vorba despre un partener dintr-o zodie de Pământ (Taur, Fecioară sau Capricorn), care îți oferă echilibru.

Capricorn

Privește tot înainte și niciodată înapoi. Primele zile din aprilie îţi aduc alinare, linişte şi armonie, dacă ai trecut printr-o dezamăgire în dragoste. Urmează-ţi instinctul şi nu încerca să reînvii sentimente care te răvăşesc. Astrele te vor recompensa oferindu-ți în schimb șanse noi în carieră și, mai ales, șansa să îți înmulțești sursele de câștig. Spre finalul lunii aprilie, sunt șanse mari să obții un salariu mai bun.

Vărsător

Ocupă-te de sănătatea ta luna aceasta și nu rata nicio ocazie să fii mai activă și să mergi în drumeții. Mișcarea în aer liber este importantă și te protejează de multe necazuri. Pe de altă parte, Venus îţi surâde dacă eşti îndrăzneaţă. La serviciu, nu rata nicio şedinţă pentru că vei avea surpriza să fii trimisă în delegaţii. Luna aprilie este o bună perioadă să avansezi sau să găsești un alt domeniu de lucru, care te va atrage mai mult și în care poți face progrese rapide. 

Pești

Trebuie să fii atentă cu banii, mai ales când faci primele pregătiri pentru Paște, deoarece vei fi tentată de cheltuieli mari. Mercur arată că va fi o perioadă de negocieri: fie că vrei să cumperi ceva scump, fie că vrei să îi convingi pe cei dragi să facă ceva pentru tine, la început te descurci mai greu. Până la sfârşitul lunii aprilie, vei cheltui mulți bani, unii cu folos, dar vei avea și pierderi. Trebuie să fii prudentă!