Zodiile norocoase în dragoste

Fecioară

Jupiter va aduce în viața ta mai multă stabilitate și armonie în viața de cuplu. Lucrurile încep să se așeze așa cum îți doreai, conflictele sunt tot mai rare, iar obstacolele din calea iubirii vor dispărea. Singura perioadă mai tensionată va fi spre sfârșitul lunii aprilie, dacă nu reușiți să luați toate deciziile de comun acord.

Capricorn

Vor sosi evenimente deosebite în viața de familie și vei fi nevoit să iei unele decizii care vor fi criticate de partenerul tău de viaţă. Cu timpul, aceste decizii se vor dovedi benefice şi vor aduce în viaţa voastră liniştea pierdută, mai ales că influența lui Venus în aprilie va avea beneficii pe termen lung pentru zodia ta.

Pești

Luna plină de la începutul lui aprilie, din data de 7, va fi un moment prielnic să îți faci alte planuri pentru primăvară, dar mai ales pentru viața ta sentimentală. Trebuie să te gândești ce priorități ai în cuplu și să le discuți deschis cu omul alături de care trăiești. Multe lucruri trebuie schimbate pentru totdeauna.

Zodiile norocoase la bani

Gemeni

Zodia ta este traversată de Venus în cursul lunii aprilie, ceea ce poate fi un semn bun pentru situația ta materială. Vei rămâne pe o poziție stabilă și nu trebuie să renunți deocamdată la niciunul dintre proiectele tale personale, în afară de călătorii. Dacă păstrezi banii cu grijă, te vei descurca bine luna aceasta.

Berbec

În luna aprilie au loc tot felul de evenimente legate de munca ta care te vor pune pe gânduri şi te vor face să te întrebi în ce direcție poți merge pe viitor. Jupiter te va ajuta să profiți de fiecare șansă și va aduce în calea ta tot felul de noutăți. Veniturile pot rămâne la fel de bune, dacă activitatea ta continuă, arată horoscopul lunii aprilie 2020.

Vărsător

Vei reuși să găsești soluții rapide la multe dintre problemele cu care te-ai confruntat până acum și vei avea câteva zile liniștite la început de aprilie. Problemele nu vor lipsi, dar te bucuri de un sprijin financiar pe care nu îl mai așteptai. Sunt șanse să recuperezi banii pe care trebuia să îi primești de ceva vreme.

Zodiile norocoase în carieră

Leu

Te vei concentra chiar de la începutul lunii asupra carierei și asupra proiectelor tale profesionale. Ambițiile tale de viitor sunt strâns legate de locul tău de muncă și vei face tot posibilul să rămâi conectat cu domeniul în care lucrezi de foarte multă vreme. Veștile sunt destul de bune în acest sens.

Balanță

Dacă ești organizată și îți urmărești obiectivele cu tenacitate, este imposibil să nu găsești o soluție pentru cariera ta și pentru problemele cu care te confrunți acum. Luna aprilie poate fi dificilă, dar poate să aducă și o șansă pentru un alt loc de muncă. Te vei simți din nou utilă și vei avea o anumită stabilitate.

Săgetător

Marele astru al șanselor, Jupiter, pare să fie de partea ta și va avea o influență pozitivă care se va extinde și în luna mai. În această perioadă, vei avea ocazia să îți consolidezi cariera sau să transformi o simplă oportunitate în ceva concret și tangibil. Unii colegi vor renunța la locul lor de muncă și poți prelua atribuțiile lor.

Zodiile mai puțin norocoase

Taur

Vor veni tot felul de situații și evenimente care te vor determina să faci schimbări majore în viața ta, dar fără să îți riști inima și echilibrul interior. Poate că situația materială va fi din ce în ce mai critică, dar trebuie să raționalizezi totul și să împarți cu mare grijă fondurile pe care le ai, arată horoscopul lunii aprilie 2020.

Rac

Aprilie va fi o lună destul de grea pentru nativii Raci, care nu reușesc mereu să se organizeze în situațiile critice. Dar vei avea familia alături de tine și zâmbetele copiilor te vor ajuta să uiți de probleme. Fă o listă cu prioritățile de moment și fă tot posibilul să te protejezi pe tine și pe cei dragi.

Scorpion

Zodia Scorpionului va avea de înfruntat multe momente dificile în luna aprilie. Vei avea de luat câteva decizii drastice și neplăcute, dar trebuie să fii puternică din punct de vedere psihic. Viața se schimbă și vor apărea noi necesități. Vei descoperi că multe lucruri pe care le prețuiai în trecut nu mai au valoare.

foto: 123rf.com