Horoscopul iernii 2021 – 2022 anunță schimbări importante, evenimente mari și în viața noastră de zi cu zi, și în viața socială și politică. Eclipsa de Soare din Săgetător ne poate oferi mai multe oportunități, dacă suntem pregătiți să facem noi alegeri în viață.

Citește ce vor aduce astrele în iarna aceasta pentru zodia ta, ce zi importantă trebuie să notezi în calendar și cum va începe anul 2022 în care ne punem noi speranțe.

Horoscopul iernii 2021 – 2022. Cum sunt influențate zodiile

Berbec

Cele mai frumoase momente din această iarnă sunt cele pe care le petreci de Sărbători cu familia și cu prietenii apropiați. În primele zile ale lunii decembrie vei avea un program foarte aglomerat, cu puţine zile libere. Dar tot ce vei face în această perioadă, va da roade bune și vor veni recompense financiare spre sfârșitul anului. După agitația și cheltuielile mari de Anul nou, găsește timp să te odihnești în ianuarie și stai departe de magazine. În februarie, ai grijă de sănătatea și de cariera ta. Nu scăpa şansele de angajare, dar ai grijă ca noul loc de muncă să nu prezinte riscuri pentru sănătate.

Notează în calendar

4 decembrie: Eclipsa de Soare din Săgetător poate aduce șanse în carieră sau o afacere de familie foarte bună!

Taur

Venus te poate ajuta să avansezi pe plan profesional la începutul lunii decembrie. De asemenea, ocazii bune pentru un loc de muncă bine plătit vor mai fi și în luna ianuarie. De fiecare dată când găsești o ofertă urmează-ţi intuiţia pentru că nu vei da greş. O altă veste bună este legată de câştiguri. Nu vei mai aştepta luni în şir ca să fii răsplătită pentru munca ta. În luna decembrie se anunță recompense frumoase pentru zodia ta, mai ales dacă ai o vechime mare în muncă. În luna februarie, poți profita de o perioadă mai liniștită, cu multă dragoste, în care poți călători inclusiv în străinătate.

Notează în calendar

29 ianuarie: Venus va avea o influență favorabilă pentru câștiguri, recompense și bonusuri.

Gemeni

Te vei bucura de o perioadă prosperă, mai ales în a doua jumătate a lunii decembrie. Vei fi mai bine plătită sau vei primi anumite avantaje în plus la serviciu. Sărbătorile te vor pune pe drumuri, pentru că îți place să fii și cu familia, dar vrei să faci și câteva drumeții la munte, să te bucuri de zăpadă și de aer curat. În ianuarie, câtă vreme Mercur este retrograd, este bine să te abții de la cheltuieli și să îți reorganizezi munca. Iar februarie, poate fi luna unei noi iubiri, dacă ești singură sau dacă vrei să îi dai o șansă unui bărbat care îți este prieten de multă vreme.

Notează în calendar

18 decembrie: Luna plină din Gemeni este momentul care declanșează schimbări în viața ta intimă și în relația de cuplu

Rac

Începe sezonul Sărbătorilor cu optimism şi nu rata nicio ocazie să îți revezi prietenii și să te distrezi. La sfârşitul lunii decembrie vei avea o surpriză deosebită care te va încredinţa că tot anul viitor va fi mult mai bun decât 2021. În decembrie vei reuşi să strângi mai mulţi bani sau să găseşti alte resurse pentru câștiguri, pentru că zodia ta va primi șansa unui nou loc de muncă. Nu este exclus ca, la început de ianuarie să te aştepte o promovare, ceea ce te va ajuta să rezolvi toate problemele financiare din familie. În luna februarie, sănătatea ta și a copiilor trebuie să fie în prim plan.

Notează în calendar

17 ianuarie: Luna plină din Rac este un moment al împlinirilor pe mai multe planuri, familial și profesional

Leu

Vor veni zile mai senine, iar necazurile te vor ocoli aproape toată iarna. Nu trebuie să îți faci griji din punct de vedere financiar, chiar dacă luna ianuarie poate veni cu facturi mai mari. Trebuie doar să pui deoparte niște bani pentru cheltuieli neașteptate. Evenimentele frumoase din această iarnă vor fi legate de partenerul tău de viață, de proiectele voastre comune care se pot împlini în decembrie și ianuarie, și de copiii voștri. Dacă ești singură, șanse pentru o nouă dragoste va aduce Venus în luna februarie, mai ales dacă ești dispusă să călătorești mai mult și să socializezi.

Notează în calendar

16 februarie: Luna plină din Leu amplifică energia lui Venus și îți aduce zile frumoase în dragoste

Fecioara

Vei avea o iarnă bogată în şanse noi şi perspectiva de a realiza ceva cu totul deosebit în luna decembrie, legat poate de cumpărarea unei locuințe sau de un nou loc de muncă. La începutul anului viitor, trebuie să fii atentă la sănătatea ta. Dincolo de riscurile pe care le aduce pandemia de coronavirus, trebuie să fii atentă la silueta ta și la posibile afecțiuni cardiovasculare. Dacă ești singură și în căutarea unui suflet pereche, februarie este luna iubirii şi vei descoperi o dragoste plină de pasiune. Dacă ești căsătorită, tot februarie este luna în care trebuie să investești mai mult în căsnicia ta.

Notează în calendar

3 februarie: Mercur își încheie perioada de retrogradare de la începutul anului și aduce vești bune cu privire la bani și investiții

Horoscopul iernii 2021 – 2022. Balanţă

Anul viitor, luna ianuarie poate fi o lună de cotitură și trebuie să te pregătești pentru noi provocări. Până atunci, te vei bucura de luna cadourilor care îți aduce mici surprize și daruri, momente dragi alături de copii și de restul familiei. În decembrie, trebuie să investești doar în familie și să lași deoparte proiectele de carieră. Dar, din ianuarie trebuie să te gândești mai mult la viitorul tău profesional și să găsești o meserie sau un loc de muncă mult mai stabil. În februarie, se pare că vor crește cheltuielile, fie pentru copii și casă, fie pentru o călătorie de care ai nevoie.

Notează în calendar

29 ianuarie: Venus marchează începutul unei perioade liniștite și prospere, în care se rezolvă multe probleme de familie

Scorpion

Iarna aceasta vei avea ambiţii financiare mari. Vei avea câştiguri frumoase, deşi vei resimţi presiunea unei noi slujbe sau a unei funcţii de conducere. Sunt șanse să îți renegociezi salariul în decembrie pentru anul viitor, dar trebuie să te implici și în alte proiecte ale companiei. Din ianuarie, anul 2022 începe cu o serie de petreceri pe la rude. Poate că vei avea șansa să cunoaşti prieteni noi care îţi vor rămâne alături toată viaţa. Din punct de vedere financiar, în ianuarie și februarie trebuie să fii precaută, dar nu amâna proiectele personale, chiar dacă sunt mai costisitoare, arată horoscopul iernii 2021 – 2022.  

Notează în calendar

24 ianuarie: Marte favorizează câștigurile și te poți ocupa mai mult de proiectele personale care implică tot felul de cheltuieli

Săgetător

Eclipsa de Soare de la începutul lunii decembrie, din zodia ta, îţi pregăteşte surprize pe plan familial. Poate că te vei bucura de o mare realizare pentru familia ta sau poate că te vei reîntâlni cu frații, copiii sau nepoții după o perioadă lungă de timp. La începutul anului viitor, vei avea două perioade lungi în care vei fi favorizată de astre şi atunci vei reuşi să îţi atingi două scopuri mari, unul legat de familie și unul pentru sufletul tău. În ceea ce privește dragostea și relația de cuplu, poate că o schimbare de imagine ar fi binevenită, o coafură nouă și o garderobă mai deosebită.

Notează în calendar

4 decembrie: eclipsa de Soare și Luna nouă din zodia ta formează o conjunctură benefică, iar unele dintre visurile tale vechi se pot împlini

Capricorn

Se anunță un sezon bun pentru zodia ta, mai stabil nu doar financiar, dar şi emoţional. Important este să te grăbeşti “încet” și să accepți ajutorul celorlalți pentru a rezolva micile probleme din familie. Câștigi destul de bine în decembrie și poți face economii pentru începutul anului viitor. Dacă te gândești la un alt loc de muncă, perspective mai bune vor fi abia din februarie, aşa că nu te gândi prea curând la demisie! În ianuarie, vei face câteva sacrificii pentru familie, vei investi mai mult în confortul casei, dar dacă ești chibzuită la cumpărături nu vei regreta!

Notează în calendar

13 decembrie: Mercur face o vizită mai lungă zodiei tale și favorizează legăturile de familie, evenimentele cu copiii și câștigurile

Vărsător

Fii optimistă și ai mai multă grijă de sănătatea ta! La finalul anului, când vei trage linie, te vei simţi norocoasă şi împlinită. Dacă ai copii sănătoși și putere de muncă, ai mult mai mult decât alții mai puțin norocoși. Bucură-te de familie și de Sărbători și nu risipi banii pe călătorii departe de casă. La începutul anului viitor, sunt șanse pentru o nouă carieră, iar cele mai bune realizări le vei avea datorită prietenilor şi şefilor ambiţioşi care știu să își conducă bine afacerile. În luna februarie 2022 vor interveni câteva probleme din cauza unor credite bancare.

Notează în calendar

1 februarie: Luna nouă din Vărsător te provoacă să fii mai atentă cu banii, să faci investiții noi și să scapi de datoriile vechi

Peşti

Venus arată că vei avea zile minunate în familie, în luna decembrie, dar trebuie să fii de două ori mai precaută în ceea ce privește sănătatea și să fii pregătită și pentru situații critice. Nu risca inutil să intri în contact cu persoane contagioase și vei încheia anul acesta cu bine. Sănătatea trebuie să fie pe primul loc și în următoarele luni. Astfel te vei bucura de liniște și de echilibru în familie, iar luna ianuarie promite să fie una dintre cele mai bune din 2022. Din februarie, vestea bună este că vei avea mai mulţi bani care pot veni din diverse surse, nu doar din propriul salariu.

Notează în calendar

28 decembrie: Jupiter intră în Pești și aduce zile pline de dragoste și bucurie la final de an!