Astrele ne provoacă să ne schimbăm, dar fără să pierdem nimic din ceea ce avem, și nu va fi ușor! Horoscopul iernii ne așteaptă cu evenimente imprevizibile, cu multe tensiuni și griji, dar și cu satisfacția de a face lucruri pe care altă dată doar le visam.

Berbecul, sub tensiune din cauza eclipsei din decembrie

Horoscopul iernii 2020 va sta sub semnul unei eclipse de Soare care poate aduce tot felul de vești, de la surprize frumoase și binemeritate, până la pierderi la care nu te aștepți. Trebuie să fii pregătită pentru o atmosferă tensionată în luna decembrie care poate fi mai puțin prietenoasă. În schimb, lunile ianuarie și februarie îţi pot aduce bucurii în familie şi în viaţa de cuplu. Din data de 6 ianuarie, Marte părăsește zodia ta și se mută în semnul Taurului, tranzit care va fi de bun augur. Acest lucru înseamnă că ori de câte ori începi un proiect nou sau încerci să faci o schimbare, vei avea mai mult succes.

Taurul, precaut în cea de a doua parte a sezonului

Decembrie poate fi cea mai bună perioadă să găseşti mai multe șanse pentru împlinirea visurilor tale. Iar succesul începe să se arate după data de 15 decembrie, când Venus va fi generoasă cu zodia ta. În primul rând, îţi poate oferi şansa de a câştiga mai mult, fie bani, fie anumite avantaje care îţi vor fi absolut necesare la serviciu. În al doilea rând, viaţa de familie este protejată şi problemele pe care le aveai în trecut se rezolvă de la sine. Din ianuarie, pot apărea însă și vești mai puțin bune, deoarece zodia ta va fi vizitată de Marte, iar influența lui este întotdeauna contradictorie.   

Gemenii, sub influența schimbărilor în luna decembrie

Eclipsa de Lună din data de 30 noiembrie își întinde influența în prima jumătate a lunii decembrie și trebuie să te pregăteşti financiar pentru momente mai dificile la începutul iernii. Până la zilele mai liniștite din preajma Crăciunului, te vei confrunta cu diverse obstacole, dacă nu ai o rezervă de bani la dispoziţie. Este posibil să fii nevoită să te împrumuţi, dar ar fi bine să apelezi la prieteni. Un credit la bancă ar putea fi prea costisitor în aceste vremuri. De la jumătatea lunii ianuarie, situaţia financiară începe să se schimbe treptat. Ianuarie poate fi cea mai bună perioadă să recuperezi banii cheltuiți, arată horoscopul iernii 2020.

Racul, o zodie favorizată în iarna acestui an

Evenimentele de la începutul lunii decembrie, întâlnirile din familie şi noutăţile de la serviciu te pregătesc pentru o perioadă plină de schimbări. Vei fi mai optimistă, ți se oferă diverse şanse să îţi îmbunătăţeşti traiul de zi cu zi, iar astrele par să fie generoase din punct de vedere financiar. Dacă eşti şomeră şi îţi cauţi un loc de muncă, Mercur te va ajuta să găseşti câteva oferte. Conjunctura astrală norocoasă va culmina cu Luna plină din 29 decembrie, care aduce schimbări benefice pe termen lung. Ianuarie este o lună cu multă muncă, dar cu pace și liniște în familie, iar februarie poate aduce câștiguri consistente, în ultimele zile.

Leul, o zodie tensionată în luna decembrie  

Decembrie poate fi o perioadă mai tensionată, cu provocări și la serviciu, și în viața de zi cu zi. După eclipsa de Lună din 30 noiembrie, iarna poate începe cu o veste mai puţin bună. Dar trebuie să te pregătești pentru eclipsa de Soare din 14 decembrie care va schimba unele lucruri importante din viața ta. Este posibil ca unele dintre dorinţele intime să nu poată fi împlinite deocamdată, în schimb îţi va merge mai bine din punct de vedere financiar. Poate că anul 2020 nu se va încheia așa cum îți doreai, dar astrele vor fi mai generoase din ianuarie, când începi să pui bani deoparte.  

Fecioara, bucurii mari în familie la final de an

Dragostea şi împlinirile sufleteşti sunt darurile cele mai de preţ ale lunii decembrie şi te vei bucura de ele o vreme îndelungată. Este adevărat că, spre sfârşitul lunii ar putea apărea probleme financiare, dar le vei rezolva pas cu pas, în funcţie de situaţiile prin care vei trece. Astrele te sfătuiesc să fii mult mai atentă iarna la condiţia ta fizică şi la starea ta de sănătate. În perioada Sărbătorilor va fi o perioadă prielnică pentru un concediu mai lung, în care meriți să te odihnești. Ianuarie va fi o perioadă destul de monotonă, dar este important să îți păstrezi locul de muncă. Iar, în februarie, trebuie să fii atentă la economii. 

Balanța, prudență pe tot parcursul iernii

Planurile complexe și costisitoare de la sfârșitul anului nu au mari sorți de izbândă, mai ales după ce Venus, astrul guvernator al zodiei tale, intră în Săgetător, un semn al hazardului. Trebuie să te aștepți la vești contradictorii și zile schimbătoare. În cea de a doua jumătate a lunii decembrie trebuie să fii foarte atentă la cariera ta, la oportunități care apar peste noapte. În luna ianuarie, veştile astrelor sunt legate de familie, de împlinirile sau speranţele pe care le au cei dragi şi pe care vei reuşi să le transformi în realitate. După 19 ianuarie, va începe o perioadă cu realizări frumoase!

Scorpionul, zodia care se împlinește iarna aceasta!

Viitorul tău în carieră și destinul copiilor te preocupă în mod deosebit la finalul acestui an. Dar astrele sunt favorabile scorpionilor și te vor ajuta să iei decizii ferme, să acţionezi spre binele familiei. Luna decembrie este luna acţiunii şi a succeselor, pentru că munca ta va fi răsplătită pe măsură. Vei reuşi chiar să repari sau să îndrepţi lucrurile care nu au fost bine făcute în săptămânile din urmă. Eşti o fire întreprinzătoare şi viaţa ta va evolua mult după eclipsa de Soare din 14 decembrie. În ianuarie, vei avea sentimentul că lucrurile stagnează, dar astrele te îndeamnă să te odihneşti şi să te bucuri de cei dragi, arată horoscopul iernii 2020 – 2021.

Săgetătorul, zodia care se confruntă cu eclipsa de Soare

Luna decembrie a acestui an va fi atipică pentru zodia ta. Așa cum se întâmplă de obicei, Mercur și Venus vor ajunge în Săgetător, dar anul acesta ele sunt secondate de Luna nouă și de eclipsa de Soare care se formează în zodia ta, la mijlocul lunii decembrie. Te poți aștepta la orice, de aceea este bine să fii prudentă. Luna ianuarie va fi mai săracă în evenimente deosebite, dar nu se va încheia fără să îţi ofere un moment deosebit, pe care nu îl vei uita niciodată. Surpriza vine din partea lui Jupiter care influențează cariera, afacerile, relațiile. Pregăteşte-te să faci faţă unor provocări noi la serviciu!

Capricornul, o iarnă cu beneficii nesperate

Iarna este, ca de obicei, sezonul cel mai bogat în evenimente astrale pentru zodia ta. Iar acestea vor aduce schimbări, bucurii, griji, tensiune, dar și multă energie. Să ai poftă de viață, să ai grijă de sănătatea ta, pentru că astrele te vor ajuta să faci lucruri minunate. Din data de 20 decembrie, când Mercur și Soarele vor fi în Capricorn, sporesc veniturile, iar tot ceea ce se întâmplă în jurul tău capătă un ritm alert. Planurile tale vor fi mult mai repede puse în practică şi găseşti metode noi să îți atingi scopurile. Ianuarie este și ea o lună cu multe beneficii, datorită lui Venus, iar februarie este o perioadă dedicată familiei.

Vărsătorul, zodia favorizată de astrele suprizelor

Saturn și Jupiter vor ajunge amândouă în zodia ta, în cea de a doua parte a lunii decembrie, formând o conjunctură norocoasă cu totul deosebită. Multe lucrur frumoase și vești bune te așteaptă în preajma Sărbătorilor de iarnă. Jupiter va aduce vești bune și pentru relaţia de dragoste. Indiferent de problemele pe care le-ai avut în cuplu, el te va ghida să le rezolvi rapid şi să regăseşti armonia pe care ai pierdut-o. În ianuarie te vei bucura de tot ceea ce reușești să realizezi la finalul lui 2020 și te vei bucura de o perioadă liniștită și împlinită. Iar februarie poate aduce noi șanse din punct de vedere profesional.

Pești, zodia care primește recompense

Eclipsa de Soare din data de 14 decembrie poate fi dificilă pentru zodia ta, dar nicio veste neplăcută nu te va lua prin surprindere pentru că știi deja că trebuie să te aștepți la anumite schimbări. Spre finalul lunii decembrie, în ultimele zile din 2020, prioritățile tale se așază într-o ordine nouă, vei știi mai bine ce ai de făcut pentru noul an și cum îți vei proteja familia. În ianuarie, vei avea ocazia să găseşti o nouă sursă de venituri şi să îţi îmbogăţeşti experienţa în domeniul în care lucrezi. Din februarie, încep să vină şi recompensele pentru toate eforturile tale și îți vei face planuri noi.