Horoscopul anului 2021 ne arată că marile astre care guvernează atât destinele noastre, cât și mersul societății, se vor muta din semnul conservator al Capricornului, în semnul de Aer al Vărsătorului care aduce transformări, libertăți și reguli noi.

Conjunctura astrală și tendințele în 2021

În primul trimestru al anului 2021, tranzitul lui Jupiter prin Vărsător pune accentul pe binele societății, pe o nouă ordine, pe schimbări care trebuie să aducă avantaje pentru clasele defavorizate, dar și pentru cei mai mulți dintre noi care au avut de suferit din cauza epidemiei de coronavirus.

Conjunctura astrală va fi favorabilă în acest sens și vom simți că ne îndreptăm spre direcția bună încă din luna aprilie. Și Saturn, marele Învățător, părăsește Capricornul și intră în Vărsător, unde va pune accentul pe comunicare, principii, relații la distanță, transporturi și internet.

Horoscopul anului 2021 arată o tendință de a se dezvolta noi modalități de comunicare la distanță și tot mai multe servicii și meserii vor putea fi realizate doar cu ajutorul internetului.

Horoscopul anului 2021  – zodia Berbec

Viața de familie și dragostea

Berbecii au avut multe momente tensionate în familie în anul 2020, din cauza situației materiale. Tot lipsa banilor poate aduce necazuri în dragoste și pe viitor, dar Berbecii vor fi, în general, feriţi de surprize neplăcute în relaţiile de cuplu în 2021. Vor fi mult mai deschişi la schimbări, ceea ce îi va ajuta să câştige încrederea deplină a partenerilor lor.  

Sănătatea

Berbecii vor avea ocazia să călătorească mai mult decât până acum, în special primăvara, şi ar putea avea probleme de sănătate din cauza drumurilor lungi şi obositoare. Bărbaţii, îndeosebi, ar putea avea probleme cu ficatul sau cu fierea. 

Munca și banii

Din luna aprilie se poate spune că Berbecii vor avea mai mult succes în carieră, astfel că pe parcursul verii şi al toamnei vor reuşi să câştige mai bine decât în 2020. Octombrie este luna în care vor avea o surpriză deosebită legată de veniturile lor, poate chiar o moștenire.

Cea mai bună perioadă a anului 2021

Pentru zodia Berbec, luna aprilie a anului 2021 va fi cea mai bună perioadă în care se vor simți schimbări benefice, în care va găsi sprijin și va găsi o nouă șansă în profesie, după Luna nouă din Berbec, din data de 11 aprilie. 

Horoscopul anului 2021 – zodia Taur

Viața de familie și dragostea

Anul 2021 trebuie să fie anul în care Taurii vor recupera ce au pierdut până acum. Mulți dintre ei vor lăsa relaţiile intime şi dragostea pe locul doi, punând cariera şi viaţa lor socială pe primul loc. Cu toate că nu sunt interesaţi de relaţii noi, o bună parte dintre nativi vor avea ocazia să se împace cu foştii parteneri. 

Sănătatea

Confortul şi sănătatea sunt foarte importante pentru Tauri, care sunt capabili să cheltuiască sume mari de bani pentru siguranța lor. Sunt indicate analize medicale complete chiar din primele săptămâni ale noului an.

Munca și banii

Nu va fi un an mai greu din punct de vedere al carierei, dar Taurii nu se vor mai plânge de lipsa banilor ca în 2020. Încă din luna aprilie, nativii Taur vor avea ocazia să îşi îmbunătăţească câştigurile cu a doua slujbă sau cu o mică afacere.

Cea mai bună perioadă a anului 2021

Luna aprilie promite să fie cea mai bună perioadă din an pentru Tauri. Mercur și Venus ajung în Taur la distanță de câteva zile, ceea ce înseamnă o sincronicitate de bun augur. În a doua jumătate a lunii aprilie, Taurii sunt favorizați în carieră, relații sociale și călătorii.

Horoscopul anului 2021 – zodia Gemeni

Viața de familie și dragostea

Nativii Gemeni, îndeosebi cei care au avut o căsătorie eșuată, vor fi pregătiţi să investească în relaţiile pe termen lung. Cu toate că vor face tot posibilul să aibă parte de dragoste în primele două luni ale anului, vor avea puţin timp liber pentru persoanele dragi. Din luna mai, situaţia se va schimba şi mulţi Gemeni vor fi mai fericiţi în cuplu. 

Sănătatea

Sezonul rece este dificil pentru Gemenii cu probleme de sănătate. Frigul ar putea accentua afecţiunile articulaţiilor sau ale coloanei vertebrale. Primăvara, din cauza umezelii, imunitatea lor va fi scăzută. Din vară, starea lor de sănătate se va ameliora.

Munca și banii

Spre deosebire de alţi ani, Gemenii vor fi foarte atenţi cu banii şi principalul lor obiectiv, anul viitor, va fi să economisească. La începutul anului 2021, se vor bucura de un buget mai consistent pentru că se adună banii pe care îi merită din ultimele luni ale anului 2020. Ulterior, din septembrie vor câştiga suficient pentru a investi în proiecte costisitoare. 

Cea mai bună perioadă a anului 2021

Prima jumătate a lunii mai, dominată de energia benefică a lui Venus, va fi o perioadă favorabilă pentru zodia Gemeni. Nativii acestui semn astral se vor bucura de o șansă deosebită în dragoste și vor găsi un protector care îi va sprijini în orice moment.

Horoscopul anului 2021 – zodia Rac

Viața de familie și dragostea

2021 va fi un an mult mai tensionat în ceea ce privește relația de cuplu, pentru naticii Raci. Venus îi ajută în profesie, dar este zgârcită cu dragostea. Relaţiile aflate la început se pot destrăma pe parcursul verii, dacă Racii nu ştiu să se lupte pentru iubirea lor. Luna octombrie pare să fie cea mai frumoasă pentru relaţiile intime, deoarece atunci vor ajunge la un acord și la o armonie frumoasă în cuplu.

Sănătatea

Cum familia este pe primul loc pentru Raci, ei vor fi mai atenţi la starea de sănătate a celor dragi decât a lor. Neglijenţa le poate aduce probleme şi vor fi nevoiţi să ajungă mai des la medicul dentist în 2021, decât anul acesta. Un alt punct vulnerabil, după dantură, ar putea fi plămânii.  

Munca și banii

Situația materială a nativilor din această zodie va rămâne destul de modestă la începutul noului an. Racii vor fi mai norocoşi anul viitor, începând din primăvară, când vor putea recupera avantajele pierdute la serviciu. Ca atare, în a doua jumătate a anului îşi vor găsi de lucru sau vor reuşi să câştige mai bine decât în prezent. 

Cea mai bună perioadă a anului 2021

Luna octombrie pare să aducă o perioadă foarte bună pentru Raci, atât în viața personală și relația de cuplu, cât și în carieră. Mulți dintre ei vor avea parte de oferte de lucru în toamnă.

Horoscopul anului 2021 – zodia Leu

Viața de familie și dragostea

Astrele vor fi destul de zgârcite cu zodia Leu la începutul lui 2021. Mulţi Lei vor trece prin momente dificile chiar de la începutul anului şi este posibil să îşi piardă încrederea în persoanele dragi, care nu prea au cu ce să îi ajute. Peste vară, însă, se vor împăca şi vor reuşi să aibă parte de armonie în familie. 

Sănătatea

Astrele care veghează sănătatea Leilor au veşti bune pentru anul viitor. Vor fi puţine momente de cumpănă şi rareori se va întâmpla să aibă nevoie de intervenţia unui medic. Sunt posibile mici accidente casnice la începutul primăverii.

Munca și banii

Bugetul va rămâne modest aproape tot anul viitor, dar Leii vor reuşi să îşi atingă anumite scopuri cu ajutorul prietenilor. Cei care au credite sunt favorizaţi de astre şi au şanse mari să îşi plătească datoriile până în luna octombrie. Mulți nativi vor avea vești bune în ceea ce privește banii în luna iulie.   

Cea mai bună perioadă a anului 2021

O perioadă foarte bună, anul viitor, va fi luna iulie, deoarece Soarele și Jupiter vor favoriza zodia Leu să pună bani deoparte, să achiziționeze ceva scump sau să călătorească în străinătate.

Horoscopul anului 2021 – zodia Fecioară

Viața de familie și dragostea

Le merge mai bine Fecioarelor din ianuarie 2021, pentru că sunt prudente și evită orice situație riscantă. Îşi pot face planuri mari încă de la începutul anului și nu trebuie decât să strângă bani, pentru că vor avea șanse de a le pune pe roate. Datorită acestor planuri, vor avea și relații de cuplu mai bune, iar Venus va aduce dragostea în viaţa celor singuri din februarie.

Sănătatea

Nativii zodiei care suferă de boli cronice vor avea o șansă la tratamente mult mai bune în a doua jumătate a anului. În februarie şi martie ar fi indicate cure de fructe pentru întărirea imunităţii organismului. 

Munca și banii

Primăvara anului viitor poate aduce instabilitate financiară, iar mulți nativi își vor cheltui economiile fără să facă investiții mari. Abia din vară le merge mai bine. Puţini nativi vor mai pierde bani din iulie, cei mai mulţi vor ştii cum să profite de munca lor şi să câştige mai mult.

Cea mai bună perioadă a anului 2021

Luna august este o lună excelentă pentru zodia Fecioară, o lună lipsită de evenimente stresante și de schimbări. Nativii zodiei se pot bucura de o viață liniștită și chiar de vacanțe lungi.

Horoscopul anului 2021 – zodia Balanță

Viața de familie și dragostea

Venus aduce tot felul de schimbări frumoase în viaţa Balanţelor, mai ales în viaţa celor singuratici. Cele mai frumoase perioade pentru relația de cuplu vor fi aprilie, iunie, septembrie și octombrie. Unii nativi vor fi tentați să își întemeieze o familie sau își doresc mai mulți copii, iar dorințele lor vor fi îndeplinite.

Sănătatea

Balanţele ar putea avea probleme mai grave de sănătate din cauza alergiilor. În lunile de primăvară, dar şi mai târziu, sunt indicate tratamentele naturiste împotriva alergiilor. August poate fi perioada bolilor de piele. 

Munca și banii

Câștigurile vor fi destul de bune anul viitor, iar nativii Balanțe care sunt acum șomeri pot avea șanse să găsească de lucru din aprilie. Balanţele vor avea probleme cu banii doar dacă au dat sume mari cu împrumut unor prieteni sau cunoştinţe. Anul viitor, le vor recupera cu greu.  

Cea mai bună perioadă a anului 2021

Septembrie va fi o lună foarte bună pentru Balanțe, pentru că vor aduna bani, dar mai ales pentru că se vor ocupa de câteva proiecte personale care se vor derula fără probleme.

Horoscopul anului 2021 – zodia Scorpion

Viața de familie și dragostea

Mulți Scorpioni trebuie să fie mai deschiși pe viitor cu partenerii lor și să nu lase în aer problemele de cuplu. Unii dintre ei vor trece prin situaţii mai dificile şi vor învăţa să fie mai responsabili în familie. Momente neplăcute în cuplu ar putea apărea în luna noiembrie, dar în restul anului vor găsi un echilibru.  

Sănătatea

Este ştiut faptul că Scorpionii îşi neglijează problemele de sănătate. În pofida sfaturilor medicilor, ei amână analizele medicale obligatorii şi ajung foarte greu la o nouă vizită medicală. În primăvara anului viitor, ar putea suferi de afecţiuni ale stomacului. 

Munca și banii

Cariera nativilor Scorpioni va evolua, mai ales dacă în anul 2020 nu au fost afectați de pandemia de coronavirus. Scorpionii vor munci foarte mult, dar vor reuşi să îşi atingă toate obiectivele profesionale. Puţini dintre nativii zodiei se vor confrunta cu pierderi financiare. Cei mai mulţi vor câştiga suficient de bine să își permită investiții importante.

Cea mai bună perioadă a anului 2021

Lunile aprilie și mai vor aduce o perioadă bună, în care Scorpionii vor avea timp mai multe pentru ei și pentru dragoste, dar se vor ocupa și de mici proiecte de suflet, care vor aduce satisfacții mari.

Horoscopul anului 2021 – zodia Săgetător

Viața de familie și dragostea

Astrele vor pune accentul în mod deosebit pe viața intimă a Săgetătorilor. Dragostea poate aduce schimbări mari, iar nativii zodiei trebuie să ofere mai mult decât înainte partenerilor lor. Vor fi câteva perioade lungi marcate de tensiuni, dar vor face compromisuri până la urmă.

Sănătatea

Nativii zodiei se bucură de o rezistență de fier, dar unii dintre ei ar putea avea probleme cu articulaţiile și ar fi util un sport lejer. Nu sunt excluse accidentele minore, în urma cărora ar putea sta în concediu medical. 

Munca și banii

Sectorul profesional poate fi dificil în primele luni ale anului, iar Săgetătorii adună diverse restanţe pentru că nu reuşesc să se descurce prea bine din punct de vedere financiar. Perioadele prospere vor veni în a doua jumătate a anului nou, când vor găsi o soluție pentru o afacere bună sau un alt loc de muncă. 

Cea mai bună perioadă a anului 2021

Octombrie pare să fie cea mai bună perioadă pentru Săgetători, o perioadă stabilă, cu venituri bune, cu liniște acasă și mai ales cu multă energie și optimism.

Horoscopul anului 2021 – zodia Capricorn

Viața de familie și dragostea

Puține lucruri se vor schimba în viața de familie sau de cuplu pentru Capricorni. Din acest punct de vedere, 2021 este un an liniștit, mai ales dacă își controlează tendința de a controla. Unii Capricorni vor fi, totuși, plecați departe de casă o perioadă, posibil la mijlocul anului.  

Sănătatea

Anul viitor este un an mult mai bun pentru Capricorni inclusiv din punct de vedere al sănătăţii. Vizitele la medic vor fi mai rare şi afecţiunile care îi vor necăji vor fi uşor de tratat. Singurele probleme care persistă sunt cele legate de tensiunea arterială. 

Munca și banii

Capricornii vor munci mai mult pentru aceiași bani, dar vor face economii. În primele luni ale anului, vor reuşi să echilibreze bugetul familiei şi să pună câţiva bani deoparte. Doar în timpul verii vor fi nevoiţi să cheltuiască mai mult sau să dea bani cu împrumut. 

Cea mai bună perioadă a anului 2021

Luna martie este o perioadă propice pentru Capricorni. Vor avea parte de o conjunctură favorabilă care aduce o șansă în profesie și mai multă stabilitate în viața de familie.

Horoscopul anului 2021 – zodia Vărsător

Viața de familie și dragostea

Noul an poate fi tulburător în primul trimestru. Astrele anunţă despărţiri şi momente tensionate în cuplu, dar mulţi Vărsători vor ştii să pună capăt necazurilor înainte să fie prea târziu. Din vară, vor învăța să aprecieze mai mult lucrurile mărunte care îi fac fericiți în familie.  

Sănătatea

Marte anunţă un risc crescut de boli contagioase, anul viitor. Vărsătorii ar trebui să fie atenţi la starea lor de sănătate, să prevină problemele medicale cu un stil de viață mai sănătos și să țină cure de fructe, miere, nuci și propolis timp îndelungat.

Munca și banii

Le merge bine Vărsătorilor la început de an, dacă au un loc de muncă. Nu se pot plânge de bani. Dar, din luna iunie, ar putea fi tentați de cheltuieli mai mari și investiții costisitoare. Va fi dificil pentru Vărsătorii care au deja datorii mari. Abia toamna vor reuşi să facă mici economii. 

Cea mai bună perioadă a anului 2021

Abia ultima lună a anului pare să fie liniștită și prosperă din toate punctele de vedere. În decembrie 2021, Vărsătorii adună bani frumoși, se bucură de dragoste și pot avansa în carieră.

Horoscopul anului 2021 – zodia Pești

Viața de familie și dragostea

În doi, visurile nativilor Peşti sunt mai uşor de atins! Dragostea partenerului de viaţă va fi pe primul loc, anul viitor, şi datorită ei vor reuşi să facă schimbări frumoase în casă sau în familie. Nativii singuri vor avea o șansă la începutul verii să găsească pe cineva.

Sănătatea

O cură lungă de ceaiuri din plante pentru stomac este indicată în primele luni ale anului. Se anunță probleme digestive care apar fie din cauza unei diete, fie din cauza stresului. Este posibil să mai apară şi probleme cu rinichii.  

Munca și banii

Nativii Pești se concentrează pe muncă foarte mult, în 2021, și renunță la unele proiecte personale care necesitau bani mulți. Veniturile lor vor fi modeste, dar constante. O bună parte dintre nativii tineri şi ambiţioşi îşi vor schimba domeniul de activitate, pentru a scăpa de rutina muncii pe care o fac acum. Slujbe noi apar în august şi în septembrie.

Cea mai bună perioadă a anului 2021

Luna august trebuie să fie o lună deosebită pentru zodia Pești, atât din punct de vedere profesional, dar mai ales pentru viața lor personală. Dragostea, familia, copiii, sănătatea… toate vor merge ca pe roate în august.