Horoscopul anului 2017 este plin de surprize, dar trebuie să fii atentă și la sfaturile marilor astre. Anul 2017 poate fi considerat totodată anul ambițiilor, dar și anul prudenței. Din punct de vedere numerologic, este dominat de numărul primordial 1, ceea ce ne arată că toată atenția și energia noastră se îndreaptă spre interior, spre dorințele și ambițiile pe care nu le-am împlinit încă. Cine se simte în stare să mute munții din loc este încurajat de astre, dar trebuie să caute cu grijă pârghia care îl ajută să miște lucrurile.

Horoscopul anului 2017 – Berbec

Din toamnă, contează cariera!

2017 se anunță un an de bun augur pentru speranțele și visurile tale, chiar dacă nu debutează sub cele mai fericite auspicii. Din ianuarie, începe o perioadă mai lungă lipsită de evenimente, monotonă şi destul de dificilă din cauza unor relaţii tensionate. Nici situaţia materială nu va fi prea bună la început de an. Abia de la jumătatea lunii martie, când vei pune capăt unor probleme vechi, vei răsufla uşurată şi vei reuşi să treci peste obstacole. De-a lungul primăverii, ar fi bine totuşi să fii precaută în relaţia de dragoste şi să nu faci promisiuni pe care nu le poţi îndeplini. În ceea ce privește câștigutile, situaţia se va îmbunătăți din aprilie, când vei reuşi să recuperezi o parte din banii risipiţi. Însă, câştiguri mai consistente se anunţă din august, când Mercur va ajunge în zodia ta şi va impulsiona afacerile, proiectele profitabile şi beneficiile materiale. Este o perioadă excelentă să te distrezi, să te bucuri de vacanţe frumoase, dar să faci şi economii, în măsura în care este posibil. Toamna, în septembrie şi octombrie vei avea cele mai mari şanse să faci progrese în carieră.

Horoscopul anului 2017 – Taur

Profită de surprizele verii!

Nativele din Taur vor avea o vacanță de neuitat

Nativele din Taur vor avea o vacanță de neuitat

Noul an începe cu o atmosferă monotonă şi lipsită de evenimente, dar situaţia se va schimba de la începutul verii, când vei avea de partea ta un triunghi norocos: Jupiter, Soarele şi Mercur. Ianuarie şi februarie vor fi luni dificile aproape pentru toate zodiile, mai ales pentru cele de Pământ. Situaţia materială delicată poate provoca neînţelegeri în familie și în căsnicie. Având mult de muncă şi fiind mereu sub presiunea timpului, persoanele dragi se vor simţi neglijate și vor mai fi momente critice în relația de cuplu. Dar astrele vor schimba lucrurile în favoarea ta din luna iunie şi, pentru tot restul anului, te vei bucura de mai multă linişte şi de mai multă dragoste. În special, la mijlocul anului, în luna iulie, te vei simţi cu adevărat norocoasă. În acea perioadă, câştigurile tale vor spori, vei fi în centrul atenţiei la serviciu, iar acasă vei fi înconjurată mereu de dragoste. Ai șanse mari să te bucuri de o vacanţă de vis. Trebuie doar să mai ţii cont de retrogradarea lui Jupiter, la sfârşit de an, în decembrie, când este bine să laşi lucrurile în voia lor.

Horoscopul anului 2017 – Gemeni

Un an nou cu multe oportunități

„Grăbeşte-te încet!” trebuie să fie sfatul de care să ţii cont tot anul viitor. Vei avea şansa să îţi consolidezi poziţia socială, să urci în ierarhie în carieră şi să te bucuri de prosperitate, dar toate aceste lucruri se vor obţine prin multă muncă şi paşi mici. Anul viitor îţi poate aduce multe lucruri bune, pe care ţi le doreşti de multă vreme, dar trebuie să ai răbdare şi să aştepţi ocaziile potrivite pentru obiectivele tale. Dacă ai familie, vara şi toamna vor aduce belşug şi echilibru în viaţa voastră. Până atunci, însă, vei avea de trecut câteva obstacole, în special legate de relația de cuplu. Începutul anului poate fi o perioadă grea din punct de vedere financiar, dacă nu ai reuşit să scapi de datorii sau dacă nu ai nişte economii puse deoparte. Dar norocul se întoarce de partea ta din martie, când beneficul Jupiter îşi încheie perioada retrogradă şi începe să-ţi aducă veşti bune. Fie găseşti o nouă sursă de bani, fie o colaborare, cert este că vei avea şansa să câştigi mai bine din primăvară. Spre sfârșitul anului te vei bucura de stabilitate.

Rac

Poți obține mai mult de la viață

Profită de orice șansă îți oferă astrele anul viitor și vei avea mai multe realizări. Datorită lui Venus, vei reuşi să-ţi împlineşti un vis pe care îl împărtăşesc şi persoanele dragi ţie, arată horoscopul anului 2017. Căsnicia, dragostea, copiii şi bucuriile simple îţi vor face viaţa senină. Singurul lucru de care trebuie să te fereşti este să faci vreo schimbare nepotrivită în carieră. Chiar de la sfârşitul lunii ianuarie, Venus va fi în expansiune şi îţi va aduce veşti bune în plan personal. În sezonul rece, atenţia ta se concentrează asupra muncii şi asupra bugetului, pe care vei reuşi să îl foloseşti mult mai eficient decât în alţi ani. Din luna iunie începe perioada cea mai frumoasă a anului, iar Luna nouă şi Venus te vor ajuta în proiectele tale de suflet şi în relaţia de dragoste. Dacă eşti singură, lunile iunie şi iulie sunt cele mai indicate să îţi cauţi o nouă iubire. Câştigurile tale nu vor spori în mod excepţional în 2017, dar vei reuşi să păstrezi ceea ce ai adunat până acum. Dacă ești preocupată de carieră și știi că este bine să faci o schimbare, alege cu grijă și analizează din timp toate consecințele.

Horoscopul anului 2017 – Leu

În muncă, trebuie să fii organizată

Zodia Leu va avea surprize frumoase în dragoste

Zodia Leu va avea surprize frumoase în dragoste

Va fi anul distracţiilor şi al vacanţelor, Venus va readuce pasiunea în viaţa ta şi te va învăţa să ai mai multă încredere în dragoste. Astrele te vor ajuta să câştigi mai bine, dar vei simţi şi presiunea unei slujbe noi. Cu atâtea schimbări, pregătește-te să faci față tuturor evenimentelor și nu te lăsa demoralizată de obstacole, oricât de mari ar părea. Anul viitor îţi va aduce multe momente frumoase în viaţa de cuplu şi evenimente pe care nu le vei uita. Dacă îţi doreşti o familie, te poţi gândi de pe acum la pregătirile de nuntă. Lunile august şi septembrie sunt prielnice căsătoriilor. Până atunci, însă, vei avea de trecut peste momente mai puţin fericite spre sfârşitul lunii aprilie, când Mercur va aduce în viaţa ta situaţii imprevizibile. Deciziile pe care le vei lua atunci vor afecta viaţa de familie în anii care urmează. În lunile ianuarie şi februarie, conjunctura care se crează la serviciu te ajută să îţi rotunjeşti câştigurile şi, eventual, să scapi de datorii. În restul anului, ar fi bine să te fereşti să mai iei vreun credit de la bancă.

Horoscopul anului 2017 – Fecioară

Găsește o nouă motivație și mergi înainte!

Lasă în urmă dezamăgirile și găsește alte obiective să te motiveze să mergi mai departe. 2017 poate fi anul în care vei face ca viitorul tău să fie altul! Cere mai multă atenție și mai multă deschidere partenerului de viață. Aveți nevoie pe viitor de o colaborare strânsă în tot ceea ce faceți, chiar dacă ești obișnuit să rezolvi mai mult singur problemele cu care te confrunți. Dacă apar situații neplăcute din lipsa banilor, trebuie să vă susțineți unul pe celălalt și să treceți cu răbdare peste acest obstacol. Nu va fi o perioadă lungă, dar este posibil să vă afecteze armonia din viața de cuplu. Poate că vei fi nevoit să îți schimbi stilul de viață, să alegi alte priorități și să faci niște compromisuri, dar vor fi spre binele tău. Din punct de vedere profesional, în primele trei luni ale anului trebuie să cauți idei noi sau să încerci să îți schimbi meseria. Din aprilie, Mercur arată deja o schimbare în bine, fie un alt loc de muncă, fie proiecte care îți vor aduce profit mai târziu. Luna septembrie poate fi o lună prosperă și poate marca începutul unei perioade lungi de acumulare.

Balanță

Noi visuri şi provocări   

Începutul noului an, aflat sub semnul lui Venus și al lui Mercur retrograd, va fi unul mai puțin norocos pentru zodia ta, avertizează horoscopul anului 2017. Chiar dacă nu vei pierde nimic concret, chiar dacă nu vei face nicio greșeală, presiunea astrelor retrograde se va resimți în deciziile tale și în viața de familie. Situațiile neprevăzute, mai puțin plăcute, te urmăresc în primul trimestru al anului, dar vei reuși să le faci față și să treci cu bine peste toate încercările. Mai greu va fi să te împaci cu ideea că ai nevoie de mai multe schimbări în viața ta. Dar anul 2017 poate fi perioada potrivită să adopți o cale nouă. Vei face eforturi mari să păstrezi un buget solid, la început de an, și vei încerca să reduci serios cheltuielile inutile. Abia din aprilie, când influența lui Venus va deveni cu adevărat benefică, te vei bucura iar de prosperitate, iar munca sau afacerile vor merge mai bine. De-a lungul verii și la începutul toamnei, ar fi bine să te gândești la noi perspective de viitor. În carieră, este posibil să apară noi provocări, dar dacă faci alegerea corectă vei încheia anul cu o situație mult mai bună.

Scorpion

Merită să îți schimbi prioritățile

Primele două, trei luni ale anului vor fi sub influenţa capricioasă a unor astre retrograde, care pot provoca diverse probleme, dar vei avea parte și de vești bune de-a lungul noului an. Energia astrelor poate aduce alte priorităţi în viaţa ta, îţi poate schimba planurile de viitor, cariera și chiar relaţia intimă, pentru a fi mai fericită. Vor fi momente în care vei fi pusă în faţa unor schimbări inedite și trebuie să profiți. Din luna martie, lucrurile încep să se îndrepte şi, de-a lungul primăverii, Mercur şi Venus te vor ajuta să recuperezi pierderile, fie ele financiare sau de altă natură. În carieră, poţi alege un alt drum, iar cele mai mari şanse le vei avea în martie şi aprilie, astfel încât tot restul anului să te bucuri de un statut solid. În august şi septembrie, astrele arată prosperitate şi visuri împlinite, poate chiar vacanţe în străinătate. Luna august, în mod special, este luna iubirii și vei reuși să realizezi câteva dintre ambițiile tale mari cu ajutorul partenerului de viață. El îți va demonstra că te poți baza pe el în orice condiții și că poate fi alături de tine oricând.

Săgetător

Repară tot ceea ce te nemulțumește

Săgetătorii trebuie să fie mai bine organizați

Săgetătorii trebuie să fie mai bine organizați în noul an

Nativii Săgetători pun mare accent pe libertatea lor, dar și pe fericirea din familie și pe bunăstare. Horoscopul anului 2017 arată, însă, că va trebui să muncești mult pentru a atinge aceste deziderate și pentru a te apăra de necazuri. Șanse vei avea, deoarece începutul anului stă sub semnul lui Venus, care îți oferă întotdeauna ocazia de a-ți îmbunătăți viața și de a pune niște bani deoparte. Spre deosebire de alte zodii, tu trebuie să fii deosebit de cumpătată, ba chiar zgârcită în unele situații. Nu va fi ușor să găsești un loc de muncă mai bun, o afacere mai profitabilă și niște fonduri mai consistente, dar nici imposibil. Dacă ești organizată și ambițioasă, norocul va veni spre tine. Spre sfârșitul anului, vei avea zile de belșug, datorită lui Venus, dar trebuie să le meriți! În relația de cuplu, Marte poate declanșa o serie de evenimente care ar putea destrăma o căsnicie, dacă există deja fisuri și lipsă de încredere. De la începutul verii, când Luna nouă și Venus sunt de partea ta, vei avea suficiente ocazii să afli ce nu merge bine, ce trebuie îndreptat și cum poți face acest lucru.

Capricorn

Prudența va aduce stabilitate

Anul viitor, te vei bucura de mai multă stabilitate, decât în ultimii ani. 2017 este un an echilibrat, cu puţine evenimente imprevizibile şi schimbări neaşteptate. Pentru mulţi Capricorni, el va începe cu o notă monotonă, dar se va încheia cu multe bucurii şi veşti frumoase. Încă de la început, din primele zile de ianuarie, 2017 se anunţă un an liniştit şi armonios, mai ales în relaţiile de familie. Dacă eşti căsătorită şi vrei să faci anumite schimbări în viaţa de cuplu, este bine să aştepţi primăvara, în special luna martie, când te va susţine Jupiter. În ianuarie şi februarie, totul de desfăşoară lent şi este posibil să apară probleme financiare. Din martie, însă, vei avea sprijinul astrelor şi vei putea face multe lucruri frumoase pentru familia ta. Tot datorită lui Jupiter este posibil să apară şanse noi în carieră. Nu vor fi schimbări spectaculoase, dar vei avea parte de îmbunătăţiri şi de avantaje noi la locul de muncă. Este posibil să fii plătită mai bine încă din aprilie sau mai. Dar cea mai bună perioadă pentru bani şi câştiguri, în plus pe lângă salariu, va începe din noiembrie.

Horoscopul anului 2017 – Vărsător

Ține cont de ceea ce poți îmbunătăți!

Primele luni ale noului an sunt modeste pentru toată lumea în ceea ce priveşte câştigurile şi avantajele materiale. Nici tu, nici ceilalţi membri ai familiei care muncesc nu veţi reuşi să vă rotunjiţi bugetul, din contră, vă veţi confrunta cu situaţii dificile, pe care nu le puteţi rezolva fără să daţi bani în dreapta şi stânga. Lucrurile se mai îndreaptă din vară, dar distracţiile şi vacanţele te vor împiedica să faci economii. Abia în ultimele două luni ale anului se anunţă o perioadă prosperă, în care vei câştiga mai bine şi vei avea mai multe beneficii la locul de muncă. Cariera ta poate fi marcată de o schimbare semnificativă în aprilie, dacă eşti pregătită pentru ea. Pe de altă parte, de la începutul primăverii până la jumătatea verii, Jupiter va fi alături de tine și multe dintre planurile şi visurile tale trebuie revizuite. Marele astru îți arată șanse și soluții la care nu te-ai gândit, dar de care poți profita pentru a obține mai repede ceea ce dorești. Din toamnă, lucrurile încep să se îndrepte şi Saturn te recompensează cu reuşite, dragoste şi armonie în familie.

Pești

Șanse mai mari decât în alți ani

Vei avea parte categoric de un an mult mai bun decât 2016, anunță horoscopul anului 2017. În pofida schimbărilor neașteptate care se anunță mai ales în viața personală. În pofida grijilor pe care ți le faci în legătură cu cei dragi, evenimentele și situațiile deosebite prin care veți trece împreună pot avea multe avantaje în timp. La sfârșitul lunii ianuarie, Venus te va influența benefic, iar o bună parte din probleme de familie se vor risipi. Dacă vrei să te căsătorești sau să te muți într-o casă nouă, discuțiile pe tema acestor subiecte vor începe din martie și îți vor aduce satisfacție. Nu vei reuși să pui în aplicare prea curând niciunul dintre cele două planuri, dar vei reuși să le finalizezi spre sfârșitul anului. Schimbări prea mari în carieră și în câștigurile tale nu se arată până la mijlocul toamnei, când Mercur retrograd poate marca o cotitură importantă în drumul tău profesional. Pare să fie vorba de un obstacol pe care trebuie să îl ocolești cu dibăcie și să treci mai departe fără pierderi. Este bine să fii pregătită și să încerci să îți plătești datoriile până în octombrie, astfel încât, în ultimele două luni ale anului, să poți face economii.

sursa foto: Shutterstock.com