Horoscop Urania – Zodia Berbec

Posibile conflicte cu prietenii pe teme bănești, mai ales dacă nativii au intrat cu aceia în afaceri sau în combinații care, acum, nasc neînțelegeri. Citește tot Horoscop săptămânal Berbec – 13 – 19 februarie 2021.

Horoscop Urania – Zodia Taur

Posibile ipostaze de viață cotidiană plăcute sau asociate cu un risc pentru corpul fizic (lovituri, traumatisme din cădere, suferințe organice legate de fiziologia zonei gâtului și a cefei – junghi, rigiditate, anchiloză). Citește tot Horoscop săptămânal Taur – 13 – 19 februarie 2021.

Horoscop Urania – Zodia Gemeni

Moment de mare și frumoasă activitate mentală: imaginație, inspirație, intuiție, spirit novator, inteligență pratică, soluții salvatoare găsite în ultima clipă în situații dificile. Citește tot Horoscop săptămânal Gemeni – 13 – 19 februarie 2021.

Horoscop Urania – Zodia Rac

Cei mai avantajați vor fi cei care au deja un ideal formulat clar dar pentru care nu au avut, până acum, energia sau convingerea interioară să-l pună în aplicare. Citește tot Horoscop săptămânal Rac – 13 – 19 februarie 2021.

Horoscop Urania – Zodia Leu

Leii se pot manifesta vehement atunci când niște persoane vor depăși măsura, vor gândi anapoda sau se vor delimita clar de situațiile hazardate, scăpate de sub controlul rațiunii. Citește tot Horoscop săptămânal Leu – 13 – 19 februarie 2021.

Horoscop Urania – Zodia Fecioară

Starea de sănătate a nativilor s-ar putea resimți de pe urma presiunilor exterioare, care se vor manifesta asupra lor dar prezența profund protectivă a celor doi Benefici va atenua impactul acestor stări de stres și nervozitate asupra organismului. Citește tot Horoscop săptămânal Fecioară – 13 – 19 februarie 2021.

Horoscop Urania – Zodia Balanță

Perioadă în care organismul tuturor celor născuți în Balanță, indiferent de vârstă, va fi receptivi la toate tipurile de tratamente naturiste, proceduri alternative (masaje, acupunctură) și abordări subtile (melo, acva și sacroterapie, terapia prin biorezonanță, yoga). Citește tot Horoscop săptămânal Balanță – 13 – 19 februarie 2021.

Horoscop Urania – Zodia Scorpion

Conflictele între soți pot căpăta dimensiuni neverosimile, rupte de realitate dar profund motivate de acumularea unor nemulțumiri și frustrări cu atât mai profunde și mai numeroase cu cât relația între soți datează de mai mult timp. Citește tot Horoscop săptămânal Scorpion – 13 – 19 februarie 2021.

Horoscop Urania – Zodia Săgetător

Stres, conflicte, tensiuni între nativi și colegi, șefi, patroni, “conducere”, în general, situații delicate, neplăceri provocate de împrejurări străine de voința și putința nativilor de a le remedia. Citește tot Horoscop săptămânal Săgetător – 13 – 19 februarie 2021.

Horoscop Urania – Zodia Capricorn

Noroc la informații utile, bună capacitate de a vorbi, de a explica, de a susține sau de a se apăra, cu destul de mult succes, grație firescului și credibilității de care vor da dovadă întreaga lună viitoare. Citește tot Horoscop săptămânal Capricorn – 13 – 19 februarie 2021.

Horoscop Urania – Zodia Vărsător

Probleme (destul de) importante care nu se vor rezolva, în ciuda efortului și a demersurilor, nici săptămâna viitoare în cazul unor vânzări/cumpărări de imobile sau de tenuri; dificultățile vor veni și de la întocmirea actelor dar și de la negocierile anterioare care se vor reformula pe ultima sută de metri, schimbând datele problemei. Citește tot Horoscop săptămânal Vărsător – 13 – 19 februarie 2021.

Horoscop Urania – Zodia Pești

În cazul celor tineri aceste discrepanțe se pot manifesta în relația lor cu profesorii, îndrumătorii care le vor sugera un mod de a trăi și de a învăța pe care aceștia nu-l pot urma și-l vor contesta. Citește tot Horoscop săptămânal Pești – 13 – 19 februarie 2021.