Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie – zodia Berbec

Ai o fire generoasă, contrar așteptărilor și zilele acestea te vei implica mai mult în viața unor persoane apropiate. Îi ajuţi pe cei mai puţin norocoşi şi răsplata ta nu va întârzia să apară, chiar dacă nu va fi sub forma unei sume de bani. Dar Venus şi Jupiter colaborează pentru prosperitatea ta în viitorul apropiat și este posibil să descoperi o nouă sursă de câștiguri, mai mari decât ceea ce primești deja.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie – zodia Taur

Lasă planurile care ţi se par prea greu de atins. Nu insista să continui să lucrezi unde nu ești apreciată și nu ești plătită corect. Este momentul să te orientezi către un alt domeniu, în care câştigurile vin mai repede. Poate că ți-ar prinde bine să lucrezi în comerț, în finanțe, în marketing, pe un post unde ai multe responsabilități, dar unde se pot aduna mai mulți bani din comisioane.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie – zodia Gemeni

Fii mai atentă cu persoanele cele mai dragi din cadrul familiei. Mercur din zodia Scorpionului prevede o schimbare în relaţiile voastre, o cale pe care ar trebui să mergeţi împreună pentru a avea succes. O prietenă sau o colegă alături de care munceşti zi de zi te va surprinde cu generozitatea ei. Ea te va anunța dacă sunt oportunități de avansare în firmă și te va ajuta.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie – zodia Rac

Vei avea o atitudine mai optimistă cu privire la tot ce ţi-ai propus să faci pe viitor. În a doua parte a săptămânii viitoare, ar fi bine să pleci într-o călătorie de scurtă durată, dar pentru acest lucru, trebuie să te pregăteşti în mod deosebit. Venus domină casa Carierei, aşa că trebuie să profiţi de oportunităţile pe care ţi le scoate în cale. După data de 29 septembrie, fii mai atentă cu sănătatea ta.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie – zodia Leu

Vor veni zile în care astrele transmit o energie benefică. Starea de spirit se îmbunătăţeşte, eşti mult mai optimistă cu privire la familia ta, iar Venus îţi aduce veşti bune de la cei aflaţi departe. Dacă eşti singură, încearcă să te întâlneşti mai des cu prietenii apropiați, cu toate precauțiile de rigoare în timp de pandemie. Din 27 septembrie, fii atentă la cei care se îndepărtează de tine.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie – zodia Fecioară

Ar fi bine să lucrezi singură, mai ales dacă te apuci de treburi foarte importante pentru viitorul tău în companie. Saturn îşi continuă mersul retrograd în ultima casă a zodiacului, îndemnându-te să fii mai rezervată şi mai prudentă. La mijlocul săptămânii viitoare, când ai mult de lucru, ar fi bine să cauţi liniştea şi te retragi din grupurile gălăgioase. În ceea ce privește sănătatea, fii atentă la durerile de cap.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie – zodia Balanță

Se adună mai mulți bani în buget, fie că primeşti salariul, fie o sumă de bani promisă de ceva vreme. Începe o săptămână mult mai bună din punct de vedere financiar, dar şi în dragoste ai parte de câteva surprize deosebite. Luna şi Neptun te îndeamnă să ierţi, să uiţi micile greşeli ale partenerului de viață și să nu te mai gândești cum să îi restricționezi anumite activități, pentru că regulile nu ajută viața de cuplu.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie – zodia Scorpion

Continuă să fii prudentă la serviciu, deoarece Saturn este retrograd până la sfârșitul lunii septembrie şi poate amplifica problemele pe care nu ai reușit să le rezolvi. Luna nouă din casa Familiei îţi atrage atenţia asupra unei schimbări care va avea consecinţe asupra liniștii din casa ta. Dacă nu te poţi acomoda acestei schimbări, relaţia cu soţul sau copiii va fi tensionată.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie – zodia Săgetător

Ești ambițioasă și vei avea o perioadă plină, în care vei fi tentată să împingi lucrurile mai departe de pragul impus de ceilalţi. În această perioadă, poţi avea succes numai dacă insişti, dacă îi obligi pe ceilalţi să facă anumite compromisuri. La rândul tău, trebuie să te implici în planurile mai dificile ale departamentului din care faci parte. Este posibil să primeşti obligaţii în plus.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie – zodia Capricorn

Se anunţă pierderi sau veşti neplăcute legate de deciziile tale greşite din trecut. Este posibil ca șefa ta să te poate ajuta să îndrepţi situaţia, dacă ai suficientă răbdare să urmezi sfaturile ei. O scurtă călătorie, la sfârşit de săptămână, ţi-ar prinde bine şi ar fi un bun prilej să întâlneşti oameni interesanţi. Vei descoperi și activități mult mai potrivite cu planurile tale de viitor și cu obiectivele din acest an.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie – zodia Vărsător

Vor veni zile pline și vei avea ocazia să faci un gest deosebit pentru cineva drag. În familie, ai ocazia să îţi răscumperi o greşeală. Cu toate acestea, vei fi tentată să îţi ascunzi eşecurile sau să minţi cu privire la planurile de viitor. Dar astfel nu vei primi niciun ajutor. La serviciu, ai parte de o întâlnire mai deosebită și Mercur îţi aduce noi şanse profesionale, dacă ești dispusă să accepți o colaborare.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie – zodia Pești

Te bucuri de liniște și vei organiza mult mai bine treburile zilnice. Este o săptămână în care nu mai apare nicio problemă şi nicio urgenţă. Poate fi un moment bun să îţi consolidezi poziţia la serviciu şi să îi laşi pe ceilalţi să experimenteze căi noi. Ocupă-te de tine, mergi la coafor sau cumpără ceva nou pentru casă. O mică schimbare îţi va da acea stare de bine de care ai nevoie.