Horoscop săptămânal 9 – 15 septembrie   – zodia Berbec

Mercur retrograd ajunge în zodia Balanței și poate provoca anumite dezechilibre de putere. Este posibil să apară tensiuni la serviciu, mai ales dacă ai un post cu răspundere. Unele persoane consideră că poți fi oricând înlocuită, dar trebuie să demonstrezi că experiența ta este valoroasă și meriți salariul pe care îl câștigi. Pe de altă parte, Mercur retrograd poate aduce și probleme de sănătate.

Horoscop săptămânal 9 – 15 septembrie – zodia Taur

Păstrează cu grijă banii pe care i-ai primit la început de septembrie. Chiar dacă ești în concediu, încearcă să găsești distracții la un preț rezonabil. Nu face cheltuieli prea mari, dacă ai un buget limitat. Vor veni curând facturi mai mari. Bucură-te de ceea ce ai acum și repară lucrurile mai vechi, care pot fi reparate. Nu te grăbi să le arunci la gunoi, dacă este vorba de unele defecțiuni minore.

Horoscop săptămânal 9 – 15 septembrie – zodia Gemeni

Mercur, astrul zodiei tale, se află în mișcare retrogradă toată luna septembrie. El ajunge în Balanță în aceste zile și poate provoca unele probleme de comunicare cu persoanele apropiate sau cu prietenii care își văd doar propriile interese. Pe de altă parte, pot apărea probleme la serviciu și în ceea ce privește instrumentele cu care lucrezi, calculatoarele, programele și telefoanele pe care le folosești.  

Horoscop săptămânal 9 – 15 septembrie – zodia Rac

Vor fi zile mai dificile la serviciu, mai ales dacă nu ești plătită la timp. Trebuie să impui anumite condiţii sau să modifici programul de lucru în favoarea ta. Dacă lucrezi în echipă, se pare că vei da o lecţie cuiva care a uitat ce este respectul. Acasă, primeşti un sfat din partea persoanei iubite care îţi va ridica moralul. Spre sfârşitul săptămânii, vei avea parte de zile liniștite şi vei reuşi să te odihneşti.

Horoscop săptămânal 9 – 15 septembrie – zodia Leu

Vei avea noroc și se vor împlini câteva dorințe legate de căsnicia ta și relația intimă. Dar, la serviciu, vor fi zile mai dificile. Problemele care apar din cauza colegilor care nu își respectă obligațiile îţi vor pune răbdarea la încercare. Proiectele noi demarează greu și vei fi nevoită să lucrezi peste program sau să te ocupi de lucruri care nu sunt responsabilitatea ta. Iar de vină este Mercur retrograd!

Horoscop săptămânal 9 – 15 septembrie – zodia Fecioară

Vor veni cheltuieli mai mari, dacă ai copiii care încep să meargă la școală. Educația lor necesită anumite investiții mai costisitoare în acest an. Caută sprijin financiar în familie, pentru că rudele sunt singurele care te pot ajuta dezinteresat. Dacă ai copiii talentați, merită să faci un efort, să le cumperi un calculator performant sau să le plătești cursuri de limbi străine sau abilități tehnice.

Horoscop săptămânal 9 – 15 septembrie – zodia Balanță

Vine o săptămână cu întâlniri şi discuţii importante. Multe dintre ele sunt legate de cariera ta și de veniturile pe care le vei obţine. Trebuie să ţii cont de schimbările propuse de angajatori, pentru că aparenţele sunt înşelătoare. Nu toate ofertele primite vor fi în avantajul tău. Dacă nu ai un loc de muncă, vei reuşi să găseşti ceva potrivit cu studiile tale. În ceea ce privește sănătatea, atenție la intoxicații!

Horoscop săptămânal 9 – 15 septembrie – zodia Scorpion

Te aşteaptă veşti bune. O întâlnire importantă, chiar la începutul săptămânii viitoare, te ajută să începi un proiect nou. Trebuie să faci o schimbare şi multe persoane depind de hotărârile tale. Până la urmă, vei reuşi să îi mulţumeşti pe toţi, iar tu vei avea cel mai mult de câştigat. Acasă, în familie, încearcă să vorbeşti deschis cu persoana iubită şi neînţelegerile dintre voi se vor rezolva rapid.

Horoscop săptămânal 9 – 15 septembrie – zodia Săgetător

Te grăbeşti să scapi de datorii sau de promisiunile făcute cu ceva timp în urmă. În aceste zile se pare că ai suficienți bani pentru a te achita de promisiuni. La serviciu, sunt zile destul de aglomerate şi ai foarte mult de muncă. Este posibil să faci o gafă sau să iei o decizie greşită în privinţa unor cheltuieli. Fii atentă la detalii când cumperi ceva. În familie, vei fi mai exigentă și îți vei impune punctul de vedere.

Horoscop săptămânal 9 – 15 septembrie – zodia Capricorn

Ai nevoie de mai mulți bani, dar evită împrumuturile mari. Îţi este greu să te ocupi singură de toate problemele casei şi încerci să găseşti ajutor. În dragoste, trebuie să priveşti ambele feţe ale medaliei. Dacă el face un sacrificiu pentru tine, înseamnă că aşteaptă să îi răspunzi cu sentimente sincere. La serviciu, vei descoperi că anumite persoane sunt invidioase pe ceea ce ai reuşit să realizezi până acum.

Horoscop săptămânal 9 – 15 septembrie – zodia Vărsător

Trebuie să ierţi, chiar dacă îţi calci pe inimă şi renunţi la principiile tale. Nu poţi avea pretenţii prea mari de la cei care nu muncesc ca tine sau care nu au aceleaşi scopuri în viaţă ca ale tale. Curând, dorinţele tale se vor împlini şi vei descoperi că merită să faci anumite compromisuri. În dragoste, trebuie să găsești noi soluții pentru a petrece mai mult timp împreună, nu doar seara. 

Horoscop săptămânal 9 – 15 septembrie – zodia Pești

Vei începe activități noi, dar vei avea mult de muncă până vei vedea primele rezultate. În aceste zile vestea bună este că reuşeşti să treci mai repede peste etapele neplăcute şi să capeţi experienţă. Ai grijă să te ocupi personal de problemele urgente, altfel vei fi dată la o parte. Ai încredere în tine, pentru că nu trebuie să întrebi pe nimeni la serviciu dacă faci bine sau nu.