Horoscop 9 – 15 octombrie – zodia Berbec

Vei fi mult mai ordonată și organizată în următoarea perioadă, deoarece ai toate motivele să închei cât mai curând proiectele la care lucrezi. Cu toate acestea, depinzi și de alții și vei avea câte ceva de reproșat unei persoane care face greşeli. Ar fi bine, totuşi, să găseşti o clipă de linişte în care să vorbiţi deschis despre problemele pe care le-a creat. Şi cu părinţii tăi ai de discutat o situaţie tensionată, legată de probleme medicale.

Horoscop 9 – 15 octombrie – zodia Taur

Sunt șanse mari să înceapă o nouă etapă profesională, vor veni zile mai dificile şi te vei confrunta și cu nedreptăți. Nu vei avea de suferit doar tu, ci și alți colegi. Vei munci foarte mult să îndrepți lucrurile, nu doar la serviciu, dar şi de acasă. Spre sfârșitul săptămânii viitoare, reuneşte membrii familiei pentru a discuta despre viitorul şi studiile unuia dintre copii. Fereşte-te de viroze şi de persoanele răcite.

Horoscop 9 – 15 octombrie – zodia Gemeni

Se conturează o nouă etapă în relațiile sentimentale. Gândeşte-te la comportamentul partenerului tău din ultima vreme și încearcă să descoperi care sunt lucrurile care îl motivează. Dar dacă doreşti să schimbi anumite lucruri în relația voastră, ar fi bine să mai aştepţi câteva săptămâni. Saturn te sfătuieşte să nu grăbeşti rezolvarea unei situaţii de care depinde armonia din cuplu și să aștepți să se decidă și partenerul tău.

Horoscop 9 – 15 octombrie – zodia Rac

Câștigi mai bine la mijlocul lunii octombrie și ai planuri mari să schimbi stilul de viaţă al familiei tale. Dar nu discuta despre ele până nu ai certitudinea că le poţi duce până la capăt. La mijlocul săptămânii, întâmpini câteva probleme legate de partenerul de viaţă, dar totul poate fi rezolvat cu răbdare. Un coleg de serviciu pe care nu îl aveai la inimă încearcă să îţi schimbe impresia și să te facă să îl apreciezi.

Horoscop 9 – 15 octombrie – zodia Leu

Te simți provocată la serviciu și se pare că primești o sarcină dificil de îndeplinit. Ar fi mai bine să împarţi corvoada cu o colegă care te-ar putea ajuta. Nu încerca să te lupţi singură cu toate obstacolele, pentru că nu vei reuşi să ajungi la niciun rezultat. În dragoste eşti mult mai norocoasă. O întâlnire neaşteptată, joi sau vineri sau sâmbătă, îţi poate aduce zâmbetul pe buze şi un partener nou.

Horoscop 9 – 15 octombrie – zodia Fecioară

Profită de zilele bune din a doua decadă a lunii octombrie pentru că va fi o perioadă prosperă. Nu spune nimeni că vei fi scutită de muncă, dar, cel puţin, vei fi răsplătită din plin. În relaţiile cu şefii, clienţii sau colegii de serviciu, fii modestă şi tenace. Te vor aprecia şi vei obţine exact ce îţi doreşti de la ei. În relațiile sentimentale, Cupidon te surprinde cu o situaţie amuzantă, dar poţi descoperi o dragoste nouă.

Horoscop 9 – 15 octombrie – zodia Balanță

Fii foarte atentă la dorinţele copiilor și la abilitățile lor. Ei au nevoie de schimbări treptate care să îi conducă pe un drum mai sigur și mult mai potrivit cu capacitatea lor de învățare și adaptare. La locul de muncă ai parte de multe discuţii, unele inutile, altele profitabile pentru îmbunătăţirea condiţiilor în care lucrezi. Profită de experienţa unui coleg mai în vârstă care poate aduce o schimbare bună pentru toți.  

Horoscop 9 – 15 octombrie – zodia Scorpion

Vei avea o perioadă bună, dar trebuie să fii precaută cu banii și cu toate planurile tale, deoarece Mercur își începe mersul retrograd din 13 octombrie în zodia ta. Contează pe intuiție, care este amplificată de Mercur. Mai ales dacă ai o presimţire legată de copii, ascultă-ţi inima şi ajută-i cum ştii tu mai bine. Dacă ai maşină, eşti nevoită să cheltuiești o sumă mare de bani pentru mici reparații.

Horoscop 9 – 15 octombrie – zodia Săgetător

Îți merge bine și poate fi o perioadă profitabilă pentru tine. Primeşti bani, puţin mai mulţi decât erai obişnuită, sau o recompensă pentru munca depusă la serviciu. Dacă ai avut rude cu probleme de sănătate, se vor rezolva curând și le vei putea vizita. După data de 10 octombrie, eşti tot mai optimistă datorită partenerului de viaţă care aduce acasă nu doar veşti bune, dar şi un cadou pe care îl visai de ceva vreme.

Horoscop 9 – 15 octombrie – zodia Capricorn

Ți-ar prinde bine să reorganizezi casa și să pregătești o atmosferă mai caldă și mai destinsă. Poate că n-ar strica să schimbi câteva piese de mobilier mai vechi, cu unele mai noi și mai confortabile. La serviciu, însă, se petrec lucruri mai puţin plăcute. Rătăceşti acte importante sau refuzi să colaborezi cu un coleg care tot insistă să facă lucrurile numai cum știe el. Cumva, trebuie să ajungeți la un numitor comun.   

Horoscop 9 – 15 octombrie – zodia Vărsător

Muncești foarte mult și simți că, în unele zile, eforturile tale nu se văd deloc. Cu toate acestea, până la sfârșitul săptămânii vei fi mulţumită de ce ai realizat. Vestea bună este că, la mijlocul lunii, găseşti sau primeşti bani pe care îi considerai pierduţi. Evită certurile la serviciu, cu cei care consideră că au mai multe drepturi decât tine. Fii optimistă şi ai grijă de sănătatea ta, mai mult decât de a altora.

Horoscop 9 – 15 octombrie – zodia Pești

Te concentrezi prea mult asupra unor probleme pe care nu ai cum să le rezolvi singură și neglijezi relația de cuplu sau nevoile imediate ale familiei, stârnind nemulţumirea partenerului de cuplu. Ai grijă de liniștea voastră, dar şi de starea ta de spirit pentru că este importantă pentru sănătate. Există riscul să te îmbolnăveşti uşor şi să fii nevoită să urmezi un tratament timp de câteva săptămâni.