Horoscop săptămânal 9-15 ianuarie  – zodia Berbec

Ai nevoie de socializare și de puțină distracție, mai ales în zilele mohorâte de la mijlocul lunii ianuarie. Cu banii stai mai prost, dar nici nu apar cheltuieli neprevăzute. Fă-ți un program cât mai lejer, împreună cu prietenii sau cu cei mici, dacă ai copii.

Horoscop săptămânal 9-15 ianuarie – zodia Taur

Pot apărea tensiuni în relațiile cu unele persoane din anturajul apropiat. Cea mai bună soluţie să nu te afecteze comportamentul unui bărbat plin de pretenții este indiferenţa. Vei scăpa de comentariile lui! Vei scăpa şi de micile probleme de sănătate care te-au supărat zilele trecute.

Horoscop 9-15 ianuarie – zodia Gemeni

Marte este încă retrograd în zodia ta și există riscul să pierzi o înţelegere bazată sau legată de nişte documente. Până la urmă vei avea ceva de plătit, dar va fi o sumă mai mică de bani. În schimb, dacă ai de recuperat bani, vei reuşi foarte greu să intri în posesia lor.

Horoscop săptămânal 9-15 ianuarie – zodia Rac

Relațiile cu cei din jur sunt tensionate. Un coleg de muncă aşteaptă să faci un pas greşit pentru a te discredita în faţa celorlalţi. Iar dacă ţi-ai făcut un nou prieten de ceva vreme, relaţia voastră nu va avea un viitor prea lung. Nu te baza prea mult pe el.

Horoscop săptămânal 9-15 ianuarie – zodia Leu

Cine nu riscă, nu pierde… dar nici nu câştigă. Eşti pusă în faţa unei alegeri, dar va fi greu să analizezi consecințele pe termen lung. Este posibil să negociezi în locul altei persoane preţul unei case sau al unei mașini și trebuie să te gândești la interesele ei.   

Horoscop săptămânal 9 – 15 ianuarie – zodia Fecioară

Spre sfârşitul săptămânii, sunt șanse să pleci într-o delegaţie de serviciu în care vei afla tot felul de noutăţi care te privesc direct. Vei avea multe de învățat de la persoane care lucrează cu un sistem nou. În privinţa sănătăţii, nu neglija durerile de picioare și de spate!

Horoscop 9-15 ianuarie – zodia Balanță

Cauţi de ceva vreme stabilitatea financiară, iar, de săptămâna aceasta, vei găsi o soluţie excelentă. Se pare că vei avea ocazia să începi o colaborare care poate aduce mai mulți bani în bugetul casei. În relația cu frații se anunță un compromis, mai întâi oferi şi apoi primeşti.

Horoscop săptămânal 9-15 ianuarie – zodia Scorpion

Venus arată probleme tot mai mari în cuplu. Părinții pot interveni să aplaneze conflictul dintre tine şi partenerul tău de viaţă. Te vei simți înșelată, trădată și dezamăgită. Dar nu trebuie să te simți o victimă. Ţine cont de sfaturile părinţilor și caută o soluție rapidă.  

Horoscop săptămânal 9-15 ianuarie – zodia Săgetător

Oricât de mult ai avea de lucru în aceste zile, se pare că vei avea ocazia să pleci într-o călătorie. Vei fi departe de casă câteva zile şi vei avea nevoie de mai mulţi bani decât ţi-ai propus să cheltuieşti. Este posibil ca acești bani să vină de la un frate sau de la soțul tău.  

Horoscop săptămânal 9-15 ianuarie – zodia Capricorn

Vor fi zile bune, în care poți rezolva situații deosebite din viața personală. În problemele legate de familie vei primi ajutorul unei persoane care îţi oferă un echilibru emoţional. Bărbatul cu care îţi împarţi acum locuinţa este adevărata dragoste pentru tine şi te gândeşti tot mai des la căsătorie.

Horoscop săptămânal 9 – 15 ianuarie – zodia Vărsător

Se pare că vei trece printr-o situaţie care îţi aduce aminte de o greşeală din trecut. Pierzi prima ocazie de a rezolva problema, dar se vor mai ivi şi altele. Oricum, nu este cazul să îţi ceri iertare nimănui pentru că nimeni nu va avea de suferit. Cu timpul, vei rezolva totul.

Horoscop săptămânal 9-15 ianuarie – zodia Pești

Marte este retrograd și este posibil să apară conflicte la serviciu, pe care nu le poți controla. Este important să nu îţi afecteze munca, deoarece trebuie să fii mult mai atentă cu proiectele tale, cu fondurile sau investițiile pe care trebuie să le planifici în aceste zile.