Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie  – zodia Berbec

Încearcă să eviți persoanele care nu înțeleg natura muncii tale și care îți provoacă probleme la serviciu. Responsabilităţile tale sunt mari şi ai nevoie de o atitudine fermă pentru a face faţă celor care se opun. După data de 13 iulie, când este Lună plină, partenerul sau partenera de viață îţi poate îndeplini o dorinţă specială. Dacă vrei să te revanșezi, trebuie să îi oferi noi dovezi de afecţiune.   

Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie – zodia Taur

Trebuie să pui capăt unui conflict în familie, dar nu ştii de unde să începi. Important este să te detaşezi de problemele celor implicaţi, dacă pe tine te afectează mai puţin, și să le oferi o cale de mijloc. În relaţiile profesionale, ai toate drumurile deschise. Venus te ajută să te bucuri de mai multă siguranţă, fără să te mai temi că poţi rămâne fără loc de muncă, deoarece experiența ta contează.

Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie – zodia Gemeni

Te bucuri de o perioadă cu noroc, datorită lui Venus, chiar dacă ţi se pare greu să iei anumite decizii. Nu te speria de schimbări, unele dintre ele vor aduce lucruri bune în viața ta. Dacă nu vezi rezultatele bune imediat, nu înseamnă că ele nu vor veni. La serviciu, ar fi bine să stai puţin peste program deoarece se apropie evaluările pentru majorarea salariilor și merită să demonstrezi ce poți.

Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie – zodia Rac

Traversezi o perioadă mai dificilă şi ţi se pare că dragostea te-a părăsit. Dar trebuie să priveşti șansele voastre de viitor şi mai ales promisiunile lui şi din alt unghi. Te preocupă şi starea ta de sănătate, dacă ai zile în care te simți lipsită de putere, dar nu este imposibil să fie din cauza temperaturilor ridicate. Înainte de Luna plină din 13 iulie, ai parte de drumuri lungi, dar vei rezolva cele mai importante treburi.

Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie – zodia Leu

Se adună noi responsabilităţi legate de familie şi vei fi mult mai ocupată. Înainte de Luna plină din 13 iulie trebuie să rezolvi situații încurcate. Evită să faci promisiuni mari copiilor sau prietenilor care îţi cer bani, pentru că nu vei reuşi săptămâna aceasta să le împlineşti dorinţele. Mare atenţie când mănânci în oraş! Eşti predispusă la alergii sau este posibil să apară toxiinfecții alimentare.

Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie – zodia Fecioară

Încearcă să îți iei concediu la jumătatea lunii iulie, dacă te simți tot mai obosită și lipsită de chef. Eşti tot mai puţin interesată de treburile zilnice, tocmai pentru că ai nevoie de vacanţă. Mai multă odihnă nu strică nimănui. În ceea ce privește cumpărăturile, șterge de pe listă lucrurile prea scumpe. Până pe 13 iulie, nu sunt șanse să primești mai mulți bani, iar bugetul familiei scade.

Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie – zodia Balanță

Eşti ambiţioasă şi este o perioadă bună să te ocupi de anumite proiecte care necesită mai multă determinare. Este posibil ca cineva din familie să îți pună bețe-n roate, să te evite, ba chiar să te excludă de la unele discuţii importante. Cu toate aceastea, tu trebuie să fii hotărâtă să te ocupi de planurile tale, dacă ești convinsă că îți vor aduce beneficii. În dragoste, se pare că ești mult mai norocoasă și vei întâlni pe cineva.

Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie – zodia Scorpion

Vor veni zile mai tensionate, în care trebuie să iei decizii pentru binele tău. Câteva zile, începând cu 11 iulie, te vei simţi incapabilă să faci faţă presiunilor de la serviciu. Până şi în dragoste vei fi mai puţin norocoasă decât de obicei. Dacă ai o relaţie nouă, trebuie să faci sacrificii pentru a păstra echilibrul dintre voi. Poate că o scurtă vacanță te-ar ajuta să te odihnești și să îți refaci relația intimă.  

Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie – zodia Săgetător

Se pare că trebuie să îndrepţi o nedreptate şi ai pretenţia ca cei din jur să se poarte cât mai corect cu tine. O veste din partea unui bărbat mai în vârstă îți poate schimba planurile în următoarele zile. Eşti preocupată din cauza banilor, dar acest om te poate ajuta financiar să rezolvi mai multe probleme. După 13 iulie, vei face tot posibilul să reuneşti familia în aceeaşi casă şi să te bucuri de dragostea copiilor. 

Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie – zodia Capricorn

Se apropie Luna plină de zodia ta și va fi în faza maximă pe data de 13 iulie. Este posibil să apară probleme în relația de cuplu. Dragostea adevărată nu doare, aşa că fii precaută la modul în care el se poartă cu tine. Poate că tu îţi pui speranţe prea mari în partenerul tău. La serviciu, vor fi momente de tensiune printre colegii tăi de muncă, dar acestea pot fi discutate la o ședință în mod nepărtinitor.

Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie – zodia Vărsător

Când se apropie Luna plină, este posibil să apară și problemele de sănătate. Ai grijă să mănânci mai mult acasă mâncare proaspătă, deoarece există riscul să te îmbolnăveşti de la alimentele expirate de pe la diverse terase și taverne. Dacă ești tentată să pleci în concediu, poate fi o perioadă foarte bună pentru călătorii. Vei reuși să lași în urmă problemele cotidiene și să te bucuri de câteva zile romantice.

Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie – zodia Pești

Ești hotărâtă să îndrepți anumite lucruri și ar fi bine să începi cu problemele legate de casa ta. Ai multe de făcut înainte de Luna plină din 13 iulie, dar unele treburi zilnice mai pot fi îndeplinite şi de alte persoane. Este nevoie să controlezi îndeaproape viaţa copiilor, mai ales când vor să plece de acasă. În ceea ce privește sănătatea, durerile de picioare te pun pe gânduri, dar tot ce îţi trebuie este mai multă odihnă.