Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie  – zodia Berbec

Va fi o perioadă încărcată și vei avea puţine clipe de linişte. Se adună tot felul de treburi casnice care nu mai suportă amânare, iar la serviciu trebuie să te ocupi şi de atribuţiile unui alt coleg. Partea frumoasă este că mulţi oameni te vor aprecia pentru ceea ce faci. În ceea ce privește banii și câștigurile tale, se pare că eşti îngrijorată din cauza unui împrumut bancar. Va fi mai greu să îl plăteşti la timp.

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie – zodia Taur

Începe o dietă simplă și sănătoasă și fii mai atentă la starea ta de bine și la tonusul tău. Micile dureri pe care le-ai avut până acum se vor înteţi şi trebuie să stai de vorbă cu un medic. Venus arată că se vor rezolva foarte repede toate problemele de sănătate, dacă le tratezi la timp. Dacă eşti singură, vei avea ocazia să cunoşti mai bine un bărbat din cercul de prieteni al familiei tale.

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie – zodia Gemeni

Se apropie o perioadă cu vești mai bune la serviciu. Vei primi răsplata pentru munca depusă până acum și vei aduna mai mulți bani la mijlocul lunii aprilie. În familie, vei face un pas important în relaţia cu socrii sau cu alte rude mai în vârstă de care vei avea nevoie pe viitor. Se pare că sprijinul lor te va ajuta foarte mult în ceea ce privește educația copiilor sau îngrijirea lor de zi cu zi.

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie – zodia Rac

Verifică prioritățile familiei și bugetul de care dispui. Vei fi nevoită să cheltuiești mai mult, deoarece trebuie să schimbi obiectele vechi din casă, aparatura care nu mai funcţionează cum trebuie. Venus, care traversează acum zodia Peștilor, îți poate înlesni comunicarea la serviciu cu șefa ta sau cu o echipă nouă de colegi. Poate începe o nouă etapă în activitatea voastră sau un nou proiect.

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie – zodia Leu

Eşti apreciată la serviciu și îți place ceea ce faci. Ești atașată de unele proiecte creative din care vor ieși lucruri bune, dar vrei să le termini foarte repede. Fii mai răbdătoare, pentru că orice plan important cere timp să fie dus la capăt. Bugetul familiei este stabil, reuşeşti să pui bani deoparte care îţi vor prinde bine în curând. Luna aprilie este luna dedicată treburilor casnice şi zilelor în mijlocul familiei.

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie – zodia Fecioară

Evită micile conflicte din familie și fii cât mai răbdătoare cu socrii. Relaţiile din familie se vor îmbunătăţi curând, iar discuţiile cu soţul tău vor fi tot mai rare. Probleme vor mai apărea doar dacă nu sunteţi de acord la cumpărături. Eşti tentată să cumperi ceva foarte util în casă, dar prea scump. Unul dintre copii se întoarce acasă cu veşti care te surprind și, poate, că are șansa să plece în străinătate.

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie – zodia Balanță

Vor fi zile încordate la serviciu și ar fi bine să eviți persoanele care încearcă să facă speculaţii legate de locul tău de muncă. Spre sfârşitul săptămânii, încerci să te îndepărtezi de rudele profitoare. Vei primi reproşuri, dar trebuie să găseşti o cale diplomată să menţii echilibrul în familie. Dacă ai de semnat documente sau acte importante, fii atentă la toate detaliile. Nu semna nimic, doar pentru că trebuie.

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie – zodia Scorpion

Vei avea multe de rezolvat spre mijlocul lunii aprilie. Se adună şi câteva obligaţii de familie pe care nu ai cum să le treci cu vederea. În plan sentimental, te înţelegi perfect cu partenerul de viaţă. Faceţi câteva planuri împreună şi le veţi duce la capăt cu succes. Acum este momentul să discutaţi şi despre viitorul copiilor, dacă vrei ca aceștia să urmeze o școală mai bună.

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie – zodia Săgetător

Vei fi preciată și vei avea o satisfacţie deosebită la seriviciu. Începutul săptămânii viitoare este mai greu şi ai multe drumuri de făcut, dar vei rezolva situații pe care alți colegi le ocolesc. În jurul datei de 10 aprilie, poţi pierde o sumă de bani dacă nu eşti atentă la ce cumperi. Situaţia financiară rămâne un subiect care te nemulţumeşte, dar, vei avea parte de momente mai fericite.

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie – zodia Capricorn

Îţi doreşti mai mult confort și, poate, o casă nouă, dar trebuie să începi cu lucrurile simple. Eşti foarte ambiţioasă când vine vorba despre imaginea ta. Poate că ar fi bine să începi cu o vizită la coafor. Nu îţi neglija nici starea de sănătate, deoarece astrele arată că vei întâmpina curând probleme. Mergi la medicul de familie și programează-te pentru analizele de rutină. Cere o consultație cardiacă amănunțită.

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie – zodia Vărsător

Fii optimistă, lucrează cât mai organizat, și nu te îngrijora din cauza veştilor proaste pe care le primeşti. Încă mai ai timp să îndrepţi greşelile copiilor sau ale altor persoane dragi. Miercuri va fi o zi dificilă, în care trebuie să iei o decizie foarte importantă. Unul dintre părinţi poate avea probleme de sănătate și va avea nevoie de îngrijiri permanente o vreme. Găsește pe cineva să te ajute.

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie – zodia Pești

Se complică o situație de familie din cauza unor rude care vor să profite. Ascultă şi sfaturile prietenilor când trebuie să rezolvi probleme deosebite, inclusiv probleme de sănătate. Schimbările din ultima vreme vor avea consecinţe neplăcute pentru o scurtă perioadă de timp. Dar nu te lăsa influențată de persoanele răuvoitoare. Mergi mai departe cu optimism şi încearcă soluţii noi să ieşi din impas.