Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie   – zodia Berbec

Trebuie să îți pregătești forțele pentru noi proiecte la muncă, mai ales dacă au rămas unele treburi amânate din decembrie. Nu prea mai ai timp să respiri, dar cel puțin te simți odihnită și trebuie să fii optimistă că anul acesta începe mult mai bine pentru zodia ta. Ai grijă mai întâi de relația cu cei mai importanți clienți și comunică mai mult cu persoanele de care depinde munca ta. Totul va fi mai simplu!

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie – zodia Taur

Începe munca, dar vei avea un program echilibrat și te vei bucura de sprijin. Jupiter promite că toate lucrurile bune şi planurile profitabile se vor desfăşura mai repede. Rezultatele se vor vedea la mijlocul lunii decembrie, când veo avea de câştigat mai mult în plan social. Acasă, pregătește câteva filme bune și cate un castron de floricele pentru serile în care ești obosită. Nu prea mai ai multe de făcut!

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie – zodia Gemeni

Au trecut Sărbătorile și încep reducerile. Vei fi tentată de mai multe cumpărături, dar trebuie să te rezumi la obiectele cu adevărat necesare. Poate că te așteaptă investiții mai mari pe viitor. De asemenea, trebuie să fii prudentă când împrumuți bani, pentru că este posibil să îi pierzi pentru totdeauna. La mijlocul lunii ianuarie, va fi o scurtă perioadă nefastă, marcată de pierderi.

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie – zodia Rac

Apar șanse noi la serviciu, dar trebuie să fii mai hotărâtă ori de câte ori vine vorba de schimbările pe care le doresc colegii. Unele dintre ele vor fi profitabile pentru tine mai târziu. Şi ţine minte persoanele care te-au ajutat. În viața personală, ar fi bine să te concentrezi asupra unui proiect de care are nevoie partenerul tău. Cu ideile tale creative, s-ar putea să îl îmbunătățești și va ieși mai bine.

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie – zodia Leu

Primeşti o veste din partea unei persoane apropiate care îţi dezvăluie de fapt că are unele intenţii ascunse. Îţi va cere ajutorul, dar ţine secret o bună parte din planurile ei. Trebuie să fii atentă şi foarte diplomată. Starea ta de sănătate va fi mult mai bună la mijlocul lunii decembrie, dacă ai avut probleme în ultimele zile. Cu toate acestea, trebuie să cauți cauza adevărată a durerilor de cap.

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie – zodia Fecioară

Se pare că eşti în căutarea unei şanse noi, dar dacă laşi lucrurile să se desfăşoare ca şi până acum, este posibil să pierzi. În primul rând trebuie să schimbi tu ceva și apoi să ceri de la ceilalți. Pe de altă parte, casa devine una dintre priorităţile lunii ianuarie, dar tot nu găseşti banii necesari pentru tot ce ai vrea să cumperi. În relaţia cu partenerul de viață ai nevoie de mai multă magie și de comunicare.

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie – zodia Balanță

Pune totul în ordine, la început de an, de la facturi şi taxe, la actele de proprietate. Aşa vei reuşi să scapi de o datorie, să întorci serviciul unei persoane care ţi-a fost de ajutor în decembrie. Problemele de sănătate ale unei persoane dragi din familie persistă. Ar fi bine să consultaţi şi alţi medici de specialitate. Tratamentele cele mai bune sunt cele care se fac la timpul potrivit, fără amânări.

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie – zodia Scorpion

Vor veni câteva zile tensionate la serviciu, când toată lumea încearcă să scape de responsabilități. Te supără persoane insistente, nemulţumite și gata să te critice pe oricine. Nu le răspunde cu ironie sau comentarii răutăcioase. Vei reuşi să scapi de ele numai cu argumente prin care să le demonstrezi că nu au dreptate. Discuţii neplăcute vei avea şi cu un membru mai tânăr al familiei care ia decizii greșite.

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie – zodia Săgetător

Amână cât poţi de mult treburile casnice mai puţin plăcute. În zilele următoare, este posibil să fie rezolvate de altcineva, iar tu vei răsufla uşurată. Uită momentele neplăcute din relaţia cu partenerul tău de viaţă. În aceste zile dominate de Venus veţi avea ocazii frumoase să vă împăcaţi sau să lăsaţi în urmă gelozia. El îţi va demonstra că ţine cu adevărat la tine și nu vrea să te piardă.

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie – zodia Capricorn

Vor veni câteva zile în care trebuie să îți refaci bugetul, deoarece ai nevoie de mai multă siguranţă financiară şi stabilitate. Dacă trebuie să te muţi tocmai la început de an, noua casă va fi mult mai potrivită cu cerinţele şi bugetul tău. Planurile legate de revederea cu unii prieteni se vor amâna câteva zile. Dacă eşti bolnavă, săptămâna aceasta vei face ultima vizită la medic, deoarece te vei simţi mult mai bine.

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie – zodia Vărsător

Te bucuri de câteva zile cu prietenii și mici distracții, poate chiar cumpărături sau o după amiază la patinoar. Sfârşitul de săptămână va fi la fel de frumos ca perioada Sărbătorilor de iarnă. Dacă trebuie să pleci la drum lung, încearcă să ai la tine cât mai mulţi bani. Uranus anunţă evenimente imprevizibile, dacă părăseşti locurile familiare. Dar o plecare ți-ar prinde bine pentru câteva zile.

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie – zodia Pești

Te simţi pregătită să faci lucruri noi și să lucrezi la proiecte mai dificile, dar care vor avea un impart important în cariera ta. Ba chiar eşti dispusă să rişti şi să începi o nouă relaţie de dragoste, deşi eşti mai mult interesată de carieră la începutul acestui an. Încearcă să găseşti o sursă de venituri mai bună. Ianuarie trebuie să fie o lună prosperă pentru zodia ta și pot apărea diverse oferte.