Horoscopul săptămânii 6 – 12 noiembrie  – zodia Berbec

Vei avea o perioadă tensionată, cu vești și întâmplări care te vor pune pe gânduri. Dă vina pe Marte, care este retrograd în zodia ta. Este timpul să schimbi ceva în viaţa de zi cu zi, astfel încât să preîntâmpini un necaz. Trebuie să colaborezi cu persoane care nu te atrag, dar de care vei avea nevoie pe viitor. Dacă vrei să îţi iasă ceva bine, până la sfârşitul săptămânii, nu munci singură. Atrage ajutorul celorlalți! 

Horoscopul săptămânii 6 – 12 noiembrie – zodia Taur

Îți merge mai bine, datorită lui Venus, și începe o perioadă benefică în primul rând pentru starea ta de sănătate. Scapi de probleme mai vechi definitiv sau se ameliorează durerile resimţite în ultima perioadă. Problemele legate de casă te vor preocupa în mod deosebit după 10 noiembrie şi trebuie să găseşti o soluţie pentru ele. Altfel, vei cheltui mai mult pe viitor ca să le repari.

Horoscopul săptămânii 6 – 12 noiembrie – zodia Gemeni

Te bucuri de protecția lui Mercur și a lui Venus în următoarele zile, iar dragostea va fi în prim plan. Sub influenţa lui Venus, relaţia de cuplu va primi o nouă energie, iar serile romantice vor fi spectaculoase. Dacă eşti singură, trebuie să mai ai răbdare până în decembrie pentru a întâlni pe cineva. Luni, poţi discuta despre salariul tău sau despre datoriile pe care unii prieteni le au faţă de tine.

Horoscopul săptămânii 6 – 12 noiembrie – zodia Rac

Se simte o influență astrală tot mai bună, datorită lui Jupiter. Astrele te asigură, în aceste zile, că vei lua cele mai bune decizii. Oricât de greu ţi-ar părea să faci anumite lucruri, vei găsi soluţiile bune la momentul potrivit. Trebuie doar să îndrăzneşti, iar acest îndemn se aplică şi în relaţia de dragoste. Dacă partenerul tău pare lipsit de imaginaţie, pune la cale o petrecere în doi și lucrurile vor evolua.

Horoscopul săptămânii 6 – 12 noiembrie – zodia Leu

Acordă mai multă atenţie banilor pe care îi ai, cumpărăturilor de zi cu zi sau investiţiilor serioase. Rişti să pierzi, pentru că nu ai un plan bine pus la punct sau nu eşti deloc atentă la ofertele mai ieftine din alte magazine. În jurul datei de 10 noiembrie, apare o ocazie bună să faci ceva special pentru tine. Mai bine îţi păstrezi banii pentru o astfel de situație, în care poți beneficia de avantaje. 

Horoscopul săptămânii 6 – 12 noiembrie – zodia Fecioară

Planifică cele mai importante activități în preajma zilei de 10 noiembrie, când Mercur va aduce un suflu nou în viața ta. Pe de altă parte, Jupiter va favoriza negocierile şi orice întâlnire sau discuţie va fi încununată de succes. Peste câteva zile vei recupera ceva pierdut sau vei câştiga o sumă mică de bani, suficientă pentru a-ţi satisface câteva capricii. Te poți aștepta și la o întâlnire cu final neaşteptat.

Horoscopul săptămânii 6 – 12 noiembrie – zodia Balanță

Va veni o perioadă plină de armonie şi noroc, datorită lui Mercur și lui Jupiter. Foarte curând vei scăpa de îndatoririle pe care le ai faţă de diverse persoane şi te poţi ocupa apoi numai de tine sau de familia ta. Miercuri și joi, în mod special, vor fi zile cu noroc și vei avea parte de surprize din partea celor care te iubesc. Cheltuielile vor crește, dar vei face cumpărături de care ai nevoie și care îți oferă satisfacție.

Horoscopul săptămânii 6 – 12 noiembrie – zodia Scorpion

Profită de tranzitul lui Mercur care va ajunge iar în zodia ta, după data de 10 noiembrie. Gândeşte-te la toate dorinţele care nu ţi s-au împlinit încă. Este momentul să faci planuri noi, pentru că astrele te vor ajuta să le duci la bun sfârşit în noiembrie. Pune-ţi ambiţia la încercare şi încearcă să obţii câştiguri mai bune sau o mărire de salariu. Vor fi zile bune de negocieri la serviciu.

Horoscopul săptămânii 6 – 12 noiembrie – zodia Săgetător

Restabileşte legăturile de prietenie cu amicii care s-au îndepărtat de tine, mai ales dacă lucrezi de acasă. Încearcă să păstrezi relații cordiale și să îi ajuți, dacă au nevoie de tine. La serviciu, trebuie să găseşti un echilibru între obligaţiile mai vechi şi noile cerinţe, mai greu de îndeplinit. Dacă nu lucrezi mai organizat în echipă, săptămâna aceasta nu vei reuşi să rezolvi niciuna din problemele urgente. 

Horoscopul săptămânii 6 – 12 noiembrie – zodia Capricorn

Fii prudentă şi ia decizii numai pe baza argumentelor logice și pe baza avantajelor pe care le ai deja. Sentimentele şi opiniile părtinitoare te vor induce în eroare în aceste zile, dacă trebuie să iei hotărâri importante. Cineva apropiat din familie te va întreba adesea ce intenţii ai pentru sfârşitul săptămânii. Fii sinceră, pentru că rişti să îi faci o promisiune pe care nu o poţi ţine, mai ales dacă ai prea puțin timp liber.

Horoscopul săptămânii 6 – 12 noiembrie – zodia Vărsător

Vei avea o perioadă excelentă pentru carieră și pentru relaţiile profesionale. Vei avea câteva şanse să obții un parteneriat sau o colaborare cu persoane care au fost dintotdeauna sincere și corecte cu tine. Dacă ai probleme de natură juridică, miercuri şi joi vei primi sfaturi pertinente din acest punct de vedere. O întâlnire cu un avocat îţi va sugera o soluţie ieftină să ieși din impas.

Horoscopul săptămânii 6 – 12 noiembrie – zodia Pești

Este timpul să te concentrezi asupra unui proiect de grup sau asupra unei activități la care poate participa toată familia. Ideile tale sunt bune, ești foarte creativă și îți place să construiești lucruri noi. Trebuie doar să le transpui din iluzii în realitate și să ceri sprijin soțului sau părinților, dacă nu te descurci singură. Vei avea o perioadă plină, în care poți face multe lucruri frumoase pentru casă.