Pe de altă parte, va avea și o influență foarte bună asupra sănătății și ne va ajuta să scăpăm de unele probleme medicale mai vechi. În schimb, din data de 10 mai, Jupiter intră în Berbec, unde nu are o energie prea bună, iar Mercur este retrograd în Gemeni. Trebuie să fim prudenți cu orice legat de bani, economii, călătorii, transport, mici afaceri și negocieri. Relațiile de familie pot fi tensionate în această perioadă.  

Horoscop săptămânal 6 – 12 mai – zodia Berbec

Te aşteaptă noi experienţe şi încercări dificile. Jupiter poate aduce câteva surprize mai puțin plăcute şi îţi pune răbdarea la încercare. Vei avea de trecut din nou obstacole de ordin financiar, în timp ce atmosfera de la locul de muncă rămâne tensionată. De data aceasta, vei primi sprijin din partea celor dragi care se vor implica mai mult în viaţa ta şi vor încerca să te facă fericită. 

Horoscop săptămânal 6 – 12 mai– zodia Taur

Vei scăpa curând de toate necazurile legate de locul tău de muncă. Fie că primeşti o altă ofertă de lucru, fie că se îmbunătăţesc condiţiile actuale în care lucrezi, în prima decadă a lunii mai vei fi mulţumită de ceea ce se întâmplă în plan profesional. Mercur va fi retrograd din 10 mai şi te sfătuieşte să nu începi niciun proiect nou, cu bani mulţi. Menţine cheltuielile la un nivel modest.

Horoscop săptămânal 6 – 12 mai– zodia Gemeni

Ține cont de faptul că Mercur va fi retrograd în zodia din 10 mai până pe 3 iunie. Amână treburile importante şi greu de rezolvat. Câtă vreme Mercur este retrograd, rişti să găsești soluţii păguboase sau să pierzi sprijinul unor oameni. Venus, însă, ține cu tine în ceea ce privește sănătatea. Vei avea parte de veşti bune legate de sănătate, dacă suferi de o afecţiune pentru care faci tratament de ceva timp.

Horoscop săptămânal 6 – 12 mai – zodia Rac

Vor fi zile cu surprize și primeşti veşti despre persoane pe care nu le-ai mai văzut de foarte multă vreme. Nu este exclus să fii căutată de un fost iubit. Este posibil ca programul tău obişnuit să se schimbe radical. Dacă lucrezi, îţi vei lua câteva zile libere să te întâlneşti cu anumite persoane sau să faci o vizită în altă localitate. Ar fi bine să dedici câteva zile bunicilor, să îi ajuți prin gospodărie.  

Horoscop săptămânal 6 – 12 mai– zodia Leu

Vei primi un răspuns sau un ajutor pe care îl aştepţi de multă vreme. În sfârşit, săptămâna aceasta poţi pune totul în ordine acasă şi te poţi ocupa de alte probleme, mai personale. Dacă eşti singură, Venus pare să îţi pregătească o întâlnire deosebită, spre sfârşitul săptămânii viitoare. Merită să îi acorzi puţină încredere celui care doreşte să te cunoască, dacă are şi recomandări bune.   

Horoscop săptămânal 6 – 12 mai – zodia Fecioară

Vei fi preocupată de călătorii şi cumpărături pentru copii. Ți-ar prinde bine o investiţie în aparatura electrocasnică modernă şi oferă aparatele mai vechi celor care au cu adevărat nevoie de ele. Fii generoasă şi ajută-i cu tot ce poţi pe cei dragi care nu se descurcă la fel de bine ca tine. Dacă vrei să călătoreşti, programează drumurile lungi până pe data de 10 mai, când Mercur este retrograd.

Horoscop săptămânal 6 – 12 mai– zodia Balanță

Vor continua problemele financiare, chiar dacă săptămâna aceasta se întâmplă să ai mai mulţi bani. Vei fi nevoită să îi cheltuieşti destul de repede, mai ales după data de 10 mai. Jupiter din Berbec poate accentua o anumită problemă de sănătate, iar vizitele la medic şi tratamentul vor fi prioritare în această perioadă. Luni vei avea o surpriză neplăcută din partea unei persoane apropiate.

Horoscop săptămânal 6 – 12 mai– zodia Scorpion

Vor veni zile mai bune în prima decadă a lunii mai. Ar fi bine să profiți de orice moment liber și de micile distracții care apar înainte de 10 mai, dată la care Mercur intră în mișcare retrogradă. La serviciu, îți merge mai bine și este posibil să capeţi mărirea de salariu promisă. Dacă vrei să pleci într-o călătorie, ai toate şansele să îţi convingi partenerul de viaţă sau prietenii apropiaţi să vină cu tine.

Horoscop săptămânal 6 – 12 mai– zodia Săgetător

Primeşti veşti bune de la prietenii care au promis că te ajută. Datorită lui Jupiter din Berbec, ceea ce ţi-ai propus să faci zilele trecute începe să prindă contur. Până pe 10 mai deja poți finaliza câteva activități importante. Ziua de 11 mai va fi o zi mai ciudată, care începe bine, dar se poate încheia cu o mare dezamăgire. O schimbare provocată de un membru al familiei te va pune pe gânduri.

Horoscop săptămânal 6 – 12 mai– zodia Capricorn

Vor veni mici dezamăgiri şi eşecuri, dar nu trebuie să renunţi la planurile tale de viitor. Mercur va fi retrograd din 10 mai şi îţi poate pune beţe în roate în privinţa proiectelor legate de casă şi de familie. Grăbește-te să finalizezi câteva proiecte până atunci și bucură-te de timpul liber pe care îl ai. După data de 10 mai, ar fi bine să te răzgândeşti asupra unor planuri care necesită mai mulți bani.  

Horoscop săptămânal 6 – 12 mai– zodia Vărsător

Vei munci foarte mult în prima decadă a lunii mai, şi la serviciu şi acasă, presată de timp. Calitatea muncii tale este îndeaproape observată de persoane care au pretenţii mari de la tine. Se pare că vei avea de trecut un obstacol care provoacă neînţelegeri cu persoanele dragi, mai ales cu partenerul de viaţă. Spre sfârşitul săptămânii, ar fi bine să îţi înnoieşti garderoba şi să te ocupi mai mult de tine!

Horoscop săptămânal 6 – 12 mai – zodia Pești

Vorbeşte cu prietenii, întreabă foştii colegi de muncă şi încearcă să îţi găseşti un alt serviciu. O schimbare în profesie nu îţi poate aduce decât beneficii. Trebuie, însă, să fii foarte atentă la promisiunile care par exagerate şi să încerci să obţii un contract ferm, semnat şi parafat. După data de 8 mai, vei avea parte de câteva zile deosebit de frumoase în familie sau alături de noul iubit.