Horoscop săptămânal 5 – 11 noiembrie – zodia Berbec

Vei face o călătorie scurtă pentru a te întâlni cu persoane dragi. Vei sta mai mult de vorbă cu o rudă mai în vârstă care are nevoie de tine și care îţi va da ceva nou de făcut. Ideile ei sunt atât de bune, încât eşti convinsă că vei avea de câştigat dacă le urmezi. Pe de altă parte, Venus arată că relaţia de dragoste este presărată cu cele mai frumoase momente la începutul lunii noiembrie și ai toată încrederea în partenerul tău.

Horoscop săptămânal 5 – 11 noiembrie – zodia Taur

Pune speranţele la păstrare şi găseşte noi preocupări pentru care să merite să lupţi. Dacă aştepţi prea mult, înseamnă că ceilalţi au uitat de tine sau nu mai pot face nimic pentru tine. Relaţia de dragoste pare să atârne de un fir de păr. Trebuie să fii mult mai hotărâtă când îi propui anumite planuri pentru voi doi şi să discuţi cu el deschis despre toate lucrurile care te nemulțumesc.

Horoscop săptămânal 5 – 11 noiembrie – zodia Gemeni

Vei avea o perioadă mult mai bună și vei aduna bani în contul de economii. De mult nu ai mai avut zile atât de frumoase şi de norocoase. Delectează-te sâmbătă cu un tort de ciocolată şi pune-ţi o dorinţă. Venus va avea grijă să se îndeplinească până la sfârşitul săptămânii. Se pare că vei primi un mesaj din partea unui bărbat care te doreşte, dar nu are curaj să îşi exprime sentimentele.

Horoscop săptămânal 5 – 11 noiembrie – zodia Rac

Apar schimbări pentru care nu ești pregătită, dar totul începe să capete un sens nou. Dacă ai copii mari, nu este exclus ca unul dintre ei să plece departe de casă pentru a începe viața pe cont propriu. Dacă nu ai familie, schimbările care se anunţă vor fi legate de viitorul tău profesional. Ar fi bine să te gândești la o meserie care ți se potrivește și să cauți cât mai repede un alt loc de muncă. 

Horoscop săptămânal 5 – 11 noiembrie – zodia Leu

Stai departe de persoanele bârfitoare, pentru că o minciună îţi poate distruge liniştea casei. Trebuie să clarifici câteva aspecte şi în relaţia cu socrii sau cu rudele mai în vârstă. Ca de obicei, tot tu vei sacrifica şi îi vei ajuta, dar de data aceasta trebuie să îţi ceri şi recompensa. La serviciu, îți merge bine, nu se întrevăd schimbări mari, astfel că te poți ocupa în detaliu de proiectele cele mai importante.

Horoscop săptămânal 5 – 11 noiembrie – zodia Fecioară

Vor fi zile mai dificile la început de noiembrie. Mici accidente sau neînţelegeri în relaţia cu colegii de muncă sau cu vecinii te indispun la începutul săptămânii viitoare. Rezolvă totul singură și stai departe de probleme. Dacă ai o rugăminte deosebită către cineva drag, nu ezita să i-o spui. Deşi ţi se pare că nu are cum să te ajute, sigur va găsi o modalitate de a fi alături de tine sau te va sprijini cu bani.

Horoscop săptămânal 5 – 11 noiembrie – zodia Balanță

Te poți considera norocoasă și îţi vei da seama foarte curând că nimic nu este întâmplător în decursul acestor zile. Nici măcar vizitele unei prietene pe care o vezi aproape zilnic. Din discuţiile cu ea vei afla multe lucruri care te pot ajuta în carieră, despre domeniul de lucru care te interesează. Este posibil să apară foarte curând o șansă pentru a te angaja tocmai în domeniul care te atrage.

Horoscop săptămânal 5 – 11 noiembrie – zodia Scorpion

Ai nevoie de un program bine pus la punct pentru că ai tendința să pierzi timpul cu lucruri mărunte. Fă mai multă ordine în activitățile tale de zi cu zi. Ai un program încărcat şi simţi că nu îţi mai ajunge timpul pentru nimic. Cineva întâlnit întâmplător, un client sau un vânzător, încearcă să te mintă. Fii cu ochii în patru la actele sau facturile pe care trebuie să le semnezi sau la obiectele pe care trebuie să le cumperi.

Horoscop săptămânal 5 – 11 noiembrie – zodia Săgetător

Te confrunți cu probleme noi în familie, dar vei fi mulţumită de soluţia pe care o găseşte una dintre rudele tale. Îţi va fi cu atât mai bine dacă această rudă apropiată se va ocupa şi de o moștenire care vine cu tot felul de probleme. La serviciu, vor fi câteva zile mai tensionate. Controlează-ţi impulsivitatea pentru că nu toată lumea înțelege modul în care lucrezi tu.

Horoscop săptămânal 5 – 11 noiembrie – zodia Capricorn

Va fi o perioadă bună din punct de vedere financiar, dar îţi lipseşte cineva şi ai face totul să îl aduci înapoi în viaţa ta. Veşti bune vei primi chiar în primele zile ale săptămânii viitoare, când vei reuși să iei legătura cu persoana respectivă. Pe de altă parte, vizitele unor prieteni apropiaţi îţi înveselesc serile, dacă te simți prea singură. Evită cumpărăturile costisitoare și păstrează banii pentru mici distracții cu cei dragi.  

Horoscop săptămânal 5 – 11 noiembrie – zodia Vărsător

Vor veni vești mai puțin bune la început de noiembrie, însă nu te afectează personal. Vei fi o vreme îngrijorată, dar te aşteaptă zile frumoase şi nu ar trebui să fii mohorâtă. Se acumulează oboseala, dar acesta este singurul aspect neplăcut al următoarei săptămâni. În rest, astrele nu prezic niciun necaz, iar presentimentele tale se vor risipi. Dacă ai copii, unul dintre ei trebuie ajutat mai mult la școală.

Horoscop săptămânal 5 – 11 noiembrie – zodia Pești

Se pare că vei fi pusă în fața unei situații delicate în care poți lua o decizie greșită. Nici familia nu te recunoaşte, mai ales că tu ești o persoană destul de prudentă și îți asumi foarte rar riscuri. Încearcă să te menţii pe linia dreaptă de până acum și să eviți persoanele care fac speculaţii. În curând se va încheia perioada mai puțin favorabilă şi vei avea şi zile prospere. Dacă ai deja un soţ sau un iubit, evitați rutina cu noi activități.