Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie  – zodia Berbec

Profită de orice situație favorabilă, pentru că astrele anunță o perioadă bună, în care se pot împlini multe planuri. Zodia ta va beneficia de tranzitul lui Marte prin Gemeni și viața socială va fi mai bogată. Prima decadă a lunii martie te ajută să cunoști oameni de la care ai multe de învățat și care te vor sprijini pe viitor. Vor fi zile bune în care vei pune bani deoparte și vei reuși să realizezi unele lucruri fără cheltuială.

Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie – zodia Taur

Va fi o perioadă mai tensionată la serviciu, unde volumul tău de muncă este posibil să crească. Poate că te vei confrunta cu un șef nou, care impune reguli cu care nu ești obligată. Dar vei găsi o soluție să comunici direct cu el și să rezolvi micile neînțelegeri dintre voi. Acasă, în familie, totul merge bine, mai ales dacă vrei să îți sprijini soțul care va face câteva schimbări prin casă. Veâi beneficia de mai mult confort.

Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie – zodia Gemeni

Fii discretă, ocupă-te de micile tale probleme fără să mai implici pe nimeni, deoarece singură mereu găsești soluții ingenioase. Dacă ai copii, aceștia vor avea nevoie de sprijin financiar și chetuielile tale vor crește în prima decadă a lunii martie. O vizită la rudele din alt oraș ți-ar prinde bine pentru a simți mai aproape familia. Sora, fratele sau bunicii te așteaptă să te duci cu o vorbă bună pe la ei.

Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie– zodia Rac

Vor fi momente frumoase și vei avea ocazia să călătoreşti pentru a descoperi locuri noi. Dar vor crește și cheltuielile, mai ales spre mijlocul lunii martie. Venus îţi va pune răbdarea la încercare, pentru că începe o perioadă mai lungă cu probleme financiare. Astrele te sfătuiesc să foloseşti economiile familiei, decât să faci datorii pe la prieteni sau să faci vreun credit în bancă de care nu scapi ușor.

Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie – zodia Leu

Vei beneficia de o conjunctură astrală deosebit de favorabilă pentru zodia ta, care va fi ferită de necazuri. Prima decadă a lunii martie va fi o perioadă echilibrată şi lipsită de probleme. Soarele şi Mercur te îndeamnă să încerci experienţe noi, o activitate nouă, un sport nou sau chiar să îţi schimbi locuinţa. Dacă eşti singură, ai ocazia să găseşti iubirea cu ocazia unei întruniri cu foști colegi. 

Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie– zodia Fecioară

Te bucuri de o perioadă dinamică, în care veştile bune vor alterna cu zile tensionate, dar pline de realizări. Marte din zodia Gemeni te influenţează puternic în muncă şi în relaţiile pe care le ai cu diverşi colegi sau clienţi. Vei avea ocazia să găseşti noi resurse financiare, să aduci un client nou sau să aduci produse de calitate pentru proiectele tale de la serviciu, ceea ce va fi apreciat în mod deosebit de șefi. 

Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie – zodia Balanță

Ești o fire răbdătoare, iar în aceste zile trebuie să aștepți să se lămurească lucrurile de la sine când ai discuții mai puțin plăcute cu șefi sau colegi. Marte din Gemeni arată că vor fi momente mai tensionate, dar arată și că acestea vor fi de scurtă durată deoarece oamenii își cunosc interesele și vor colabora. În familie, vei fi ușor îngrijorată de situația de la școală a copiilor, dar vei găsi rapid soluții.

Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie – zodia Scorpion

Evită complicațiile și încearcă să te bucuri de momente simple. Călătoriile, contactele noi, prietenii îţi vor aduce multe clipe frumoase în prima decadă a lunii martie. Semn de Apă, vei beneficia din plin de darurile pe care Jupiter le oferă zodiilor profunde și echilibrate. Jupiter îți simplifică viaţa şi îţi oferă clipe de pasiune sau chiar o relaţie nouă, departe de casă, dacă te-ai săturat să mai fii singură. 

Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie – zodia Săgetător

Vor fi zile frumoase, în preajma datei de 8 martie, pentru că vei avea parte de pasiune și de cadouri la care nu te aștepți. Partenerul de viață își demonstrează încă o dată că ești cea mai mare bucurie din viața lui. La serviciu, trebuie să îți ponderezi impulsivitatea și să le lași pe celelalte colege să ia decizii pe propria răspundere, chiar dacă în unele situații știi că deciziile lor nu sunt potrivite.

Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie – zodia Capricorn

Fereşte-te de speculaţii şi promisiuni care nu sunt însoţite de acte doveditoare. Marte din zodia Gemenilor te avertizează că poţi face afaceri riscante, chiar dacă ai încredere în toate persoanele implicate. În primele zile de martie, poţi avea o situaţie financiară excelentă sau poţi avea pagube mari. Depinde de tine, ce alegeri faci şi cât eşti de pricepută să îți organizezi bine economiile.

Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie – zodia Vărsător

Se pare că munca începe să îţi aducă satisfacţii mari, apar proiecte noi, eşti tentată să te implici în activitățile mai dificile de la birou pentru că știi că vor fi bine plătite. Orice activitate care presupune profit este favorizată de astre în luna martie, Jupiter îţi va schimba priorităţile, iar „afacerile” de suflet vor deveni mai importante. O veste mai puţin plăcută poate fi legată de sănătate.

Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie – zodia Pești

Vei profita din plin de astrele benefice care traversează acum zodia Vărsătorului, o zodie de Aer care ocrotește zodia Pești. Mercur, Venus şi Jupiter vor avea influenţe puternice asupra vieţii tale sociale şi te ajută din plin să îţi petreci timpul liber cât mai plăcut. Prietenii te vor influenţa şi te vor îndruma spre o nouă activitate sau meserie. Ţine cont de sfaturile lor, dacă doreşti o schimbare.