Horoscopul săptămânii 5 – 11 februarie   – zodia Berbec

Este o perioadă în care ești mult mai atentă cu banii și economiile tale. Marte din zodia Taurului pune accentul pe stabilitatea financiară. Vestea bună este că Luna nouă din Vărsător, din data de 11 februarie, sporeşte creativitatea, intuiţia şi imaginaţia. Poate fi o perioadă prielnică pentru schimbări în viaţa personală, dar şi în carieră. Indiferent de dorinţele şi aspiraţiile tale, Luna nouă îţi poate fi de ajutor în orice proiect nou. 

Horoscopul săptămânii 5 – 11 februarie – zodia Taur

Simți nevoia să faci mai mult în carieră, să câștigi mai bine și să te implici în activități care să nu te lase să te plictisești. Este efectul tranzitului lui Marte prin zodia ta care îți va fi alături în luna februarie. Împărtăşeşte celor dragi dorinţele şi visurile tale. Conjunctura astrală este favorabilă celor îndrăzneţi, celor care cer şi încearcă să obţină mai mult. Prietenii sau familia te vor ajuta cu proiectele personale.

Horoscopul săptămânii 5 – 11 februarie – zodia Gemeni

Ai adunat bani, ai fost chibzuită la cumpărături și ești în continuare interesată să faci economii, ceea ce este o idee foarte bună atâta vreme cât Mercur este retrograd. Pe de altă parte, Venus sporeşte nevoia de libertate şi de acţiune. Este momentul să iei atitudine în problemele delicate din familie şi să pui capăt tensiunilor generate de rudele cu pretenţii. La serviciu, este o perioadă bună pentru noi activități.

Horoscopul săptămânii 5 – 11 februarie– zodia Rac

Poate fi una dintre cele mai norocoase perioade ale anului pentru zodia ta. Influenţa astrelor norocoase din semnul Vărsătorului îţi aduce şanse noi în plan profesional. Profită de orice şansă ţi se oferă pentru a face un pas înainte şi pentru a căpăta mai multă experienţă. În curând, pe data de 11 februarie, va fi Lună nouă în Vărsător și va aduce o șansă în plus pentru tine să te afirmi și să câștigi în fața altora. 

Horoscopul săptămânii 5 – 11 februarie – zodia Leu

Așteaptă zile mai liniștite, în care știi că te poți baza pe oamenii din jurul tau. Astrele anunţă schimbări pe care nu le poţi evita, dar pe care le poţi întoarce în favoarea ta. Vor fi momente în care vei fi nevoită să iei aceeaşi decizie împreună cu cei din jur, dar nu trebuie să accepţi toate propunerile lor necondiţionat. Dacă ai o funcţie de conducere, este posibil să intri în conflict cu unii dintre colegi.

Horoscopul săptămânii 5 – 11 februarie – zodia Fecioară

Gândeşte-te la noi modalităţi de a înmulţi banii pe viitor. Prima jumătate a lunii februarie este o perioadă prielnică pentru câştiguri şi afaceri din care poţi avea avantaje mari. Poate fi momentul oportun pentru o asigurare de viaţă sau pentru a deschide un depozit în bancă pentru studiile copiilor şi viitorul familiei. Este posibil să apară discuții despre o moștenire care poate aduce beneficii nesperate.  

Horoscopul săptămânii 5 – 11 februarie – zodia Balanță

Ar fi bine să faci mici schimbări în programul tău de zi cu zi, pentru a beneficia după amiaza de mai mult timp liber pentru tine și pentru copii. Dacă vrei electrocasnice noi sau o maşină nouă, acum este timpul să le cumperi, înainte de a cheltui banii pe alte tentaţii. Înainte de Luna nouă din Vărsător, din data de 11 februarie, este recomandat să faci investițiile cele mai importante din casă.

Horoscopul săptămânii 5 – 11 februarie – zodia Scorpion

Îți merge mai bine din punct de vedere financiar în prima decadă a lunii februarie, dar numai dacă vei recupera banii pe care ţi-i datorează alte persoane. La serviciu, sunt șanse mari să închei un proiect sau un contract care nu îţi mai aduce niciun profit. Ar trebui să te gândeşti să renunţi la anumite cheltuieli, la cumpărăturile care nu sunt neapărat necesare, deoarece Mercur este retrograd.

Horoscopul săptămânii 5 – 11 februarie – zodia Săgetător

Trebuie să fii mai atentă la cheltuieli, mai ales că familia ta va avea nevoie de mai mulţi bani la mijlocul lunii februarie, când vrei să faci investiții pentru copii. Dacă eşti singură şi vrei să pui bazele unei noi relaţii, săptămâna aceasta te vei lămuri dacă merită să te bazezi pe cel care îţi face curte. Fereşte-te, însă, să îi faci promisiuni! Venus din Vărsător arată zile bune pentru relațiile de cuplu, dar fără compromisuri. 

Horoscopul săptămânii 5 – 11 februarie – zodia Capricorn

Trebuie să ai mai multă răbdare la serviciu, unde lucrurile evoluează lent, cu atât mai mult dacă lucrezi în finanțe, bănci sau comerț. De vină este Mercur care va fi retrograd în prima jumătate a lunii februarie. Ziua de marţi poate aduce o întâlnire interesantă și primele veşti bune din această lună. Discuțiile cu o persoană apropiată, care te cunoaște foarte bine, te ajută să treci peste niște temeri sau inhibiții vechi.

Horoscopul săptămânii 5 – 11 februarie – zodia Vărsător

Vei avea o perioadă excelentă, datorită conjuncției dintre Venus, Saturn și Jupiter, aflate toate trei în zodia ta. Vei reuși să iei o decizie fermă cu privire la proiectele tale personale, la familia sau la copiii tăi. Renunță să muncești pentru cauzele pierdute și orientează-te către obiective mai ușor de realizat. Păstrează doar ceea ce te face cu adevărat fericită şi renunţă la oamenii pe care ne te poţi baza.

Horoscopul săptămânii 5 – 11 februarie – zodia Pești

Concentrează-te pe lucrurile care pot fi realizate imediat, organizează-ți munca pentru a rezolva totul rapid și vei avea o săptămână foarte bună. Renunță la discuţiile inutile care îţi vor răpi timpul liber și acționează numai dacă merită. Venus arată că relaţia de dragoste are nevoie de o schimbare, mai ales dacă vrei să îţi convingi iubitul să fie de partea ta în faţa familiei. Oferă-i mai multă atenţie!